Scriitorul Titus Popovici: "Ceausescu a fost fetita lui Gheorghiu-Dej". Ziarul Puterea a publicat, in numarul de ieri, pasaje din Disciplina Dezordinii', romanul de memorii al lui Titus Popovici, cunoscut scriitor si scenarist, dar si membru al Comitetului Central al PCR, in care acesta vorbeste despre faptul ca Nicolae Ceausescu a fost, in inchisoare, “fetita” lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, viitor sef al statului! Marturiile lui Titus Popovici provin din transcrierea, in cadrul romanului “Disciplina Dezordinii” (1998), aparut la patru ani de la moartea scriitorului, a unor discutii purtate la nivel inalt la bufetul Marii Adunari Nationale. Acolo, mai-marii zilei, nomenclaturisti cu state vechi, ii barfeau in jurul unui pahar de coniac bun chiar si pe lideri, depanand amintiri deocheate. Integral in Libertatea.

Chinezii stau la coada sa fie castrati. In China, statul recurge la masuri extreme ca sa stopeze cresterea populatiei. Astfel, pentru ca numarul de 1,3 miliarde de chinezi sa nu se mai mareasca, mii de oameni sunt sterilizati cu forta. Politica familiala din China nu permite mai mult de un copil pentru o familie, asa incat cei care nu respecta legea au de suferit. Autoritatile din provincia sudica Guangdongu au decis ca cei care au incalcat legea si au facut mai mult de un copil vor fi sterilizati. Astfel, aproximativ 10.000 de chinezi au fost chemati la sterilizare, insa doar jumatate s-au supus dispozitiei. Cei care au refuzat sa se lase castrati au fost chemati la audieri, iar o parte dintre acestia, aproximativ 1.500, au fost arestati pentru ca s-au opus legilor statului. Integral in Libertatea.

O studenta a creat inghetata cu gust de bere. O studenta de 20 de ani din Sheffield a creat o inghetata cu gust de bere si aproape fara alcool, dedicata in special barbatilor. Anna Lowden considera ca barbatii mananca mai putina inghetata, in comparatie cu femeile si vrea sa schimbe acest lucru. Astfel, in timp ce facea practica la un magazin cu inghetata, fetei i-a venit ideea de a le oferi reprezentantilor sexului tare un gust rece, pe care sa-l adore. A incercat mai intai acasa si le-a dat sa guse prietenilor ei, apoi si-a cautat sponsori pentru ideea inedita. Deoarece si-a gasit imediat, Anna va incepe sa comercializeze en gross acest tip de inghetata spre sfarsitul verii. Integral in Libertatea.

Tin mortul congelat in sufragerie de un an si jumatate. Cadavrul unui batran a fost tinut un an si jumatate in sufrageria familiei sale in conditii excelente, la minus 5 grade Celsius. Guo Chengzhi a murit in conditii suspecte la varsta de 70 de ani. Familia lui sustine ca batranul a fost omorat la ordinul unor oficiali din Primaria orasului Hebei. De altfel, acesta este si motivul pentru care rudele mortului tin in casa trupul bunicului. Vor sa demonstreze ca mosul n-a murit de moarte buna ci de o mana criminala. Vecinii familiei Guo spun ca acestia au devenit extrem de deprimati de cand a murit inteleptul Chengzhi care, cand traia ii fermeca prin inteligenta lui. Si acum, doar privindu-l, nepotii capata energie, scrie Click.

Ultima delicatesa: pizza cu lacuste. Antreprenorii australieni profita de invazia de lacuste pentru a-si creste cifra de afaceri, informeaza Herald Sun. Roiul de lacuste a devenit un cosmar pentru locuitorii orasul Mildura. Nu si pentru oamenii de afaceri din zona, care au intors situatia in favoarea lor. Un restaurant local ofera acum pizza cu topping de... lacuste, ca doar acest ingredient se gaseste din belsug in ultima perioada! Ideea s-a dovedit a fi de succes, caci clientii nu contenesc sa ceara aceasta specialitate. Integral in Click.

Hot inarmat batut mar chiar in magazinul pe care voia sa il jefuiasca! Intr-un magazin din SUA un hot inarmat a luat bataie de la un client si de la patronul magazinului! Faptul ca hotul purta arma nu i-a speriat pe cei aflati in magazin, unul din clienti a sarit chiar la bataie, timp in care patronul magazinului a pus mana pe o bata de baseball si a inceput sa il loveasca pe cel mai ghinionist hot! Integral in Cancan.