Un hacker rus vinde pe internet datele de logare a 1,5 milioane de utilizatori ai Facebook. Un hacker rus vinde pe internet 1,5 milioane de conturi de Facebook, care contin datele personale ale userilor si se pare ca ar fi vandut deja jumatate din ele. Angajatii societatii care administreaza mai multe domenii, printre care si cel al Facebook, au interceptat o propunere de cumparare a numelui de utilizator si a parolei mai multor conturi din aceasta retea de socializare. Potrivit 20minutes.fr, "Kirllos" detine datele de acces pentru 1,5 milioane de conturi de Facebook si cere 25 de dolari pentru conturile ai caror proprietari au mai putin de 10 prieteni in lista si 45 de dolari pentru conturile cu peste 10 prieteni in lista. Integral pe Cancan.

O fata din Australia are testicule in loc de uter. O adolescenta de 14 ani din Australia sufera de o anomalie rara, care i-a determinat cresterea de testicule in loc de uter, informeaza Courier Mail. Pana la 11 ani, Sally a fost o fata normala, insa ulterior a inceput sa capete trasaturi masculine si sa-i creasca doua glande genitale masculine in abdomen. Parintii lui Sally au fost nevoiti sa apeleze la Tribunalul Familiei pentru a obtine permisiunea de a-i extirpa testiculele si a-i reglementa sexul, dupa ce medicii i-au informat ca tanara are un genotip XY foarte rar. Integral in Click.

A stat 24 de ore cu un glont in cap. Un soldat american din Afganistan a stat 24 de ore cu un glont in cap, fara sa isi dea seama. Dupa un atac al talibanilor asupra convoiului in care se afla, militarul a efectuat a doua zi un control de rutina. La radiografie, medicii au observat ca acesta avea in cap un glont de aproape 7 centimetri de care nu stia. Dupa operatie, nimeni nu si-a putut explica cum glontul nu i-a daunat sanatatii soldatului sau de ce acesta nici macar nu a sangerat. Integral in Libertatea.

A murit injunghiat pe strada, iar 25 de oameni au trecut pe langa el. Un barbat fara adapost din SUA, care tocmai salvase o femeie de la un atac cu cutitul, a fost lasat sa moara pe strada dupa ce a fost injunghiat de agresorii femeii. Nu mai putin de 25 de oameni au trecut pe langa trupul barbatului, insa nimeni nu s-a obosit sa sune la politie sau la salvare. Mai mult, unul dintre trecatori s-a oprit si a facut o poza victimei care zacea intr-o balta de sange, fara sa schiteze un gest de a anunta autoritatile. Publicatia New York Post a intrat in posesia inregistrarii in care se poate vedea foarte clar ca nimanui nu i-a pasat de omul care se zbatea intre viata si moarte pe un bulevard foarte circulat. Integral in Libertatea.

Dusmanii lui Putin, filmati cu pantalonii in vine. Mai multi opozanti ai lui Vladimir Putin au fost prinsi in „capcana" unor frumoase agente FSB. Un filmulet postat pe internet surprinde in ipostaze compromitatoare figuri cunoscute ale opozitiei din Rusia. Materialul video "aruncat" pe internet nu este o simpla insiruire de imagini surprinse cu camera ascunsa, ci o pelicula realizata de profesionisti. Montajul, sunetul, dar si prezenta unor secvente umoristice denota ca avem de a face cu un Sexgate in varianta ruseasca. In cazul de fata, ispita este nimeni alta decat frumoasa MooMoo (alias Katia Gherasimova, un manechin cunoscut in highlife-ul moscovit, racolata probabil de serviciile secrete rusesti) care i-a sedus pe mai multi opozanti ai premierului Vladimir Putin. Integral in Click.

Cele mai vechi patine cu rotile, scoase la expozitie. Muzeul Kingas Lynn din Norfolk, Marea Britanie, a expus pentru vizitatori o pereche de patine cu rotile din 1920, care sunt, se pare, cele mai vechi din lume. Rotile patinelor sunt de cinci ori mai mari decat cele existente la rolele de astazi, iar gheata unde se introducea piciorul este din piele, nu din plastic. De asemenea, patinele erau dotate cu doua atele de lemn care sustineau picioarele, evitand astfel o luxatie in cazul unor eventuale cazaturi ale celui care le folosea. Integral in Cancan.