Un fals rabin a facut sex cu zeci de femei carora le spunea ca vor fi tamaduite! Nissim Aharon a pretins ca este rabin, iar lichidul sa seminal are efecte tamaduitoare. Mai mult, acesta cerea si bani pentru serviciile sexuale. "Apetitul sau sexual nu putea fi satisfacut. Nu erau mijloace pe care acesta sa nu le foloseasca apentru a exploata femei tinere sau in varsta", a spus judecatorul care a instrumentat cazul. In consecinta, barbatul a fost condamnat la zece ani de inchisoare si va trebui sa plateasca daune morale tuturor victimelor sale, a caror valoare ajunge la aproape 30.000 de dolari. Integral in Cancan.

Doi romani, retinuti in Austria, dupa ce au furat salam si branza. Doi romani au fost arestati in Austria, dupa ce politistii au descoperit in portbagajul masinii lor 32 de calupuri de salam si zece pachete de branza. S-a intamplat in orasul austriac Amstetten, iar politia locala i-a arestat pe cei doi romani, in varsta de 40, respectiv, 42 de ani. Hotii si-au recunoscut fapta, urmand sa fie prezentanti in fata instantei. Acestia sunt cercetati pentru furt calificat si risca ani grei de inchisoare. Integral in Cancan.

De 70 de ani nu mai bea si nu mai mananca nimic. Un ascet hindus a fost pus sub observatie de catre medicii de la un spital indian, dupa ce a afirmat ca de mai bine de 70 de ani a supravietuit doar prin meditatie, fara hrana sau apa. Yoghinul Prahlad Jani, in varsta de 83 de ani, a fost internat pentru o serie de analize care, spera medicii, sa le dezvaluie noi secrete despre corpul uman. Barbatul se afla in spital sub supraveghere video 24 de ore din 24 si nu a consumat nicio picatura de apa, nu a mancat si nu a mers la toaleta de cand a fost internat. Ascetul sustine ca la varsta de opt ani a fost binecuvantat de o zeita si de atunci traieste fara alimente. Integral in Libertatea.

A supravietuit doua zile dupa ce a fost avortat si lasat sa moara. Un bebelus abandonat de medicii chirurgi si lasat sa moara, dupa efectuarea avortului, a fost gasit viu 20 de ore mai tarziu, intr-un spital din Rossano, Italia. Un bebelus de 22 de saptamani, nedorit de mama sa, a supravietuit doua zile dupa ce a fost avortat. Micutul a fost gasit de tatal lui, care se ruga langa corpul sau. Barbatul a descoperit ca bebelusul, acoperit cu o fasa, se misca si respira. Doctorii, alertati imediat, l-au mutat intr-un incubator, insa copilul a murit ziua urmatoare, scrie The Telegraph. Mama, gravida pentru prima oara, a ales sa avorteze deoarece i s-a spus ca bebelusul s-ar fi nascut cu dizabilitati. Integral in Libertatea.

Copilul care imbatraneste de 5 ori mai repede. De obicei parintii se mandresc cu odraslele lor cand cresc repede si sanatos si se lauda: "a crescut intr-un an cat altii in 5". Pentru parintii lui Harry Crowther, un baietel de 11 ani din Anglia, acest gand le da cu siguranta fiori. Pentru ca el chiar imbatraneste intr-un an cat alti copii in cinci ani. Si asta nu e tot. Pielea i se subtiaza si iar oasele incep sa se farame. Boala sa este provocata de o mutatie genetica, fiind de fapt singura persoana cunoscuta care sufera de acest sindrom. Cazuri au mai fost, iar cei care au avut aceasta boala au trait cel mult 26 de ani. Harry ia calmante in fiecare zi si, pentru el este un chin chiar si cand se intinde in pat. Integral in Libertatea.

Catelul care face sport pe skateboard. Tillman este un caine caruia ii place sa se mentina in forma. Pentru ca obosea la urcatul scarilor si la goana dupa mate, buldogul a inceput sa faca sport si multa miscare in natura. Cainele de patru ani reuseste sa-si tina echilibrul ca un profesionist pe placa de skateboard, fiind declarat cel mai rapid caine din lume la acest sport. Animalul, care a avut acum trei luni 58 de kilograme, se mandreste acum ca, prin multiplele sale exercitii fizice, a ajuns la 55. Iar acum, stie ce are de facut ca sa se mentina: Dimineata, inhata placa cu role si se da pe ea pana la apusul soarelui, scrie Click.