A facut sex cu un porc, un cal si un caine. O femeie din Plumville, SUA, e cercetata pentru zoofilie, dupa ce a fost surprinsa facand sex cu animalele din curte. Dovie Lee Kerner, 46 de ani, a intretinut relatii sexuale cu un cal, dar cand se plictisea de acesta mai varia... partenerii apleand si la un porc si un caine. Cazul le-a fost prezentat autoritatilor in urma cu doi ani, iar acum femeia este judecata pentru faptele sale, noteaza Libertatea.

Doi porci au descoperit o arma din Al Doilea Razboi Mondial. Politistii germani au anuntat ca doi porci, care cautau de mancare, au descoperit o arma anti-tanc, ingropata inca din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Animalele au gasit arma, numita "panzerfaust", pe un teren privat aflat in apropierea orasului Dresda. Proprietarul necuvantatoarelor le-a inchis in cocina si a anuntat politia care a preluat arma si a distrus-o ulterior, scrie Libertatea.

Hai sa calarim... pe tigri! Turistii de la Zoo Wenzhou, din provincia Zhejiang, isi pot face fotografii in timp ce pretind ca stau pe un tigru. Gradina zoologica are in fiecare zi spectacole cu feline mari, in care ii invita pe vizitatori sa vina si sa atinga tigrul. Trei oameni sunt atenti la tigru, in timp ce al patrulea face fotografii, iar o femeie incaseaza pentru aceasta distractie cate 30 de yuan (3,29 euro), per client, noteaza Click.

Umbla cu sotul de carton dupa ea. Maria Challis, o britanica in varsta de 36 de ani care a ramas vaduva in iulie 2009, este hotarata sa nu il dea uitarii pe fostul ei partener de viata, Paul. Acesta a murit din cauza unei tumori cerebrale, iar nevasta i-a promis ca ii va pastra vie amintirea cu orice pret. Maria a realizat o figura din carton in marime naturala cu imaginea lui Paul, cu care umbla peste tot, noteaza Cancan.

A facut dus la 5 metri inaltime, in centrul Bucurestiului. Romina Agapi, o tanara de 24 de ani, din Bucuresti, a dovedit ca este plina de curaj cand vine vorba de igiena si si-a facut dus, ieri, timp de ora. Interesant este insa ca tanara s-a spalat intr-o cabina ridicata la inaltimea de cinci metri, la doar doi pasi de KM 0 al Capitalei, in Piata Universitatii, scrie Libertatea.

O bunicuta in varsta de 72 de ani are o relatie incestuoasa cu propriul nepot, perechea urmand sa aiba un bebelus. Pearl Carter si-a socat familia si prietenii atunci cand a inceput o relatie cu nepotul ei Phil Bailey, in varsta de 26 de ani. Femeia din Indiana (SUA) isi foloseste pensia pentru a plati 54.000 de dolari unei mame surogat pentru ca cei doi amorezi sa aiba un copil. Pearl spune: "Nu ma intereseaza opinia cuiva. Il iubesc pe Phil, iar el ma iubeste pe mine. Curand, voi tine in brate fetita sau baietelul nostru, iar Phil va fi un tata mandru." Phil este fiul fiicei lui Pearl, Lynette Baiely. Pe aceasta, septagenara a dat-o spre adoptie pe cand avea 18 ani. Atunci cand Lynette a decedat, Phil si-a gasit bunica, moment in care si-au inceput ciudata relatie, noteaza Click.

Un barbat a fost imbalsamat pe motocicleta si expus la capela. Un barbat din Puerto Rico, decedat recent dupa ce a fost impuscat, a fost imbalsamat si pastrat cateva zile, pe o motocicleta. Aceasta a fost dorinta familiei lui David Morales Colon (22 de ani), care era pasionat de motociclism. Astfel, cei de la serviciile funerare au urcat cadavrul pe motocicleta si l-au imbalsamat asa, dupa care a fost expus la capela, unde rudele au mers sa-si ia adio de la el. Totusi, atunci cand a fost ingropat, David a fost dat jos de pe motor si pus in sicriu, ca orice alta persoana decedata, scrie Libertatea.