Iubita i-a retezat limba cu dintii! Ceea ce parea sa fie inceputul unei nopti furtunoase de amor intre doi nemti s-a transformat intr-un cosmar. Dupa o cearta violenta in timpul zilei, cei doi tineri s-au impacat seara si au ajuns, in cele din urma, in dormitor. In timpul preludiului insa, atunci cand se sarutau cu patos, fata a incercat sa il excite pe partenerul sau, muscandu-l de limba. Doar ca din prea multa dragoste tanara a sectionat o bucata de trei centimetri lungime si cinci centimetri latime din limba barbatului. La spital, medicii s-au chinuit mai bine de doua ore sa ii coase limba tanarului, dar nu au reusit decat sa ii opreasca sangerarea. Fosta iubita i-a trimis un sms victimei in care l-a rugat sa o ierte. Integral in Libertatea.

A luat permisul din a 960-a incercare si acum isi ia masina. Atentie maxima pentru soferii sud-coreeni, dupa ce o femeie de 69 de ani si-a luat permisul din a 960-a incercare(!!!), iar acum planuieste sa-si cumpere o masina. Cha Sa-soon incearca aproape zilnic, din 2005, sa ia examenul scris, scrie agentia Yonhap. In cele din urma a reusit anul trecut, dar a dat de examenul practic. Dupa "doar" 10 incercari a reusit sa-l treaca si pe aceasta. Acum intentioneaza sa-si cumpere o masina micuta la mana a doua cu care sa-si viziteze cei doi copii si pentru a-si cara legumele pe care le vinde in magazinul sau. Integral in Libertatea.

Si-a taiat penisul, apoi i-a rugat pe medici sa i-l puna la loc. Un barbat din Galati si-a taiat penisul cu un cutit! Batranul spune ca avea dureri groaznice asa ca a decis sa le puna capat, fara sa ceara ajutorul unui medic. Nu a avut de ales, pana la urma, si a sunat imediat la salvare. Si-a pus penisul intr-o punga si i-a implorat pe medici sa-i repare greseala. Barbatul spune ca s-a chinuit cumplit in ultimii ani. S-a dus la medic, a luat tot felul de pastile, dar durerile n-au disparut. Mersul la toaleta devenise un chin si nu mai stia ce sa faca. Avea, probabil, un adenom de prostata si a decis sa ii puna capat cum nu se poate mai... neinspirat. Integral pe Antena 3.

Un preot a oprit nunta pentru a-i face respiratie gura la gura cainelui sau. Un preot din Anglia a intrerupt ceremonia religioasa a unui cuplu pentru a-si resuscita cainele, care se inecase cu o bucata de branza. Parintele Ian Blay, in varsta de 44 de ani, a fost pus in aceasta situatie, dupa ce sotia sa a aparut in toiul nuntii cu animalul lor de casa, terrierul Izzy, pe jumatate mort, din cauza unei bucati de branza intepenite in esofag. Preotul si-a intrerupt activitatea si a sarit sa-si salveze patrupedul. I-a bagat degetele pe gat pentru a-i scoate bucata de branza din gat si apoi i-a facut respiratie gura la gura, in timp ce tatal miresei i-a facut compresii puternice pe piept. Integral in Click.

Cersetorii din Teheran castiga 1.500 de dolari pe luna. Cersetorii din Teheran ajung sa castige 1.500 de dolari pe luna informeaza The News, din Pakistan, citat de evz. Suma care ajunge in buzunarele persoanelor venite din orasele si satele sarace ale Iranului este de cinci ori mai mare decat salariul minim al tarii. Jurnalistii din Pakistan mai scriu, citand surse din cadrul municipalitatii din Teheran, ca "cersetorii castiga, in Teheran, in fiecare zi, peste 50 de dolari". Integral in Cancan.

Cea mai scumpa omleta din lume costa 444 de lei!Daca mergeti la Londra primavara si aveti multi bani, puteti sa mancati... omleta. De fapt, cea mai scumpa omleta din lume. Restaurantul de lux Boisdale din capitala engleza le ofera celor care au buzunarele pline omleta din oua de pescarus, aceasta fiind disponibila doar cateva luni pe an, atunci cand pasarile depun oua. Cu toate ca e un fel de mancare de-a dreptul ridicol de scump, o portie costand 90 de lire sterline (n.r. - 444 de lei) patronul localului, Ranald Macdonald, a declarat ca bucatarii primesc destule comenzi pentru astfel de omlete. Integral in Libertatea.