Cu fundul gol la Cannes! Actrita americana Julie Atlas Muz, in varsta de 36 de ani, a atras toate privirile la cea de-a 63-a editie a Festivalului de la Cannes. La premiera filmului "Tournee", Julie a defilat pe covorul rosu intr-o rochie transparenta prin care i s-a vazut fundul in toata splendoarea lui, anunta Cancan.

A pozat fara chiloti in albumul scolii. Scandal la un liceu din statul american Florida. O eleva in varsta de 16 ani a pozat fara chiloti in albumul scolii, starnind rumoare si stupoare printre colegi si parinti. Tanara, care urmeaza cursurile clasei de olarit, in cadrul liceului Sickles din localitatea Citrus Park, isi arata partile intime intr-o fotografie care a ajuns in mainile a sute de oameni, anunta Click.

Si-a tras un glont in cap, dar si-a ucis sotia. Un barbat din Kansas, SUA, s-a sinucis zilele trecute si a luat-o cu el si pe sotia lui, pe care a ucis-o din greseala. Gene Whitmore in varsta de 70 de ani se afla in pat, langa Betty, nevasta lui, cand a luat pistolul si a apasat pe tragaci. Din nefericire, glontul nu s-a oprit in teasta lui Gene, ci a mers mai departe, lovind-o pe sotia lui, de 66 de ani, care dormea linistita. Femeia a murit si ea pe loc, din cauza impuscaturii, informeaza Libertatea.

Un baiat autist este acuzat de terorism pentru un desen facut la scoala. Shane Finn, un baiat autist din Atlanta, in varsta de 14 ani, este acuzat de terorism, din cauza unui desen facut la scoala. Desenul arata doua persoane. Una dintre ele, deasupra careia scrie "Eu" are o arma in mana, indreptata spre o alta figura, deasupra careia scrie numele unei profesoare, anunta Click.

Mergea cu bebelusul cand dadea spargeri. O femeie in varsta de 41 de ani a vrut sa scape de criza economica jefuind banci. La fiecare dintre cele patru spargeri reusite, femeia isi lua cu ea si bebelusul pe care il lasa pe bancheta din spate a masinii. Italianca nu folosea arme, insa le spunea angajatilor bancii ca afara sunt complici de-ai sai care sunt gata sa intervina. Bancherii se speriau si ii dadeau femeii banii, scrie Libertatea.

A ramas gravida la 54 de ani. Giovanni Ciardi, o italianca in varsta de 54 de ani, se pregateste sa devina din nou mamica, dupa ce a ramas gravida pe cale naturala. Femeia este insarcinata in 15 saptamani si mai are o fiica in varsta de 23 de ani. Giovanni este cea de-a doua cea mai in varsta femeie din lume care a ramas gravida pe cale naturala. Recordul mondial este detinut de britanica Dawn Brooke. Aceasta a devenit mamica fara fertilizare in vitro la 59 de ani, in 1997, cand a nascut un baietel, anunta Cancan.

Uite cum poti muri acrosat de tren! Un barbat din Marea Britanie a fost la un pas de moarte, in timp ce filma trecerea unui tren cu aburi prin statia Thurston din Suffolk. Garnitura "Oliver Cromwell" a starnit interes printre diversi fotografi amatori, care au venit sa o vada la lucru. Numai ca unul dintre ei, pozitionat prea aproape de linia ferata, a fost atat de absorbit de eveniment incat nu a observat ca din sens opus venea un tren expres, scrie Click.