Are o rata cu patru picioare. Alin Bostina, de 14 ani, din Dumitresti, judetul Vrancea, a gasit, zilele trecute, printre puii de rata din curte o pasare cu patru picioare. “M-am uitat mai atent si am vazut ca mai are un rand de picioare. Am botezat-o Ratusca 4X4“, a spus amuzat Alin. Integral in Libertatea.

Un robot a oficiat o nunta in Japonia. In Japonia robotii au ajuns chiar sa oficieze nunti. Doi indragostiti din Tokyo au ales un preot robot pentru a le uni destinele. Nunta, prima de acest fel din lume, a fost un succes, iar imaginile au fost preluate de televiziunile din toata lumea. La ceremonie au participat 50 de prieteni si membri ai familiei. Multi dintre ei s-au amuzat pe seama micului robot de un metru cu ochi sclipitori. Mireasa lucreaza la o companie producatoare de roboti iar mirele tine cursuri de robotica la o universitate. Cei doi s-au cunoscut in timp ce lucrau la un proiect comun, informeaza Antena 3. Integral in Libertatea.

Parada «mortilor vii» la Moscova. Sute de tineri rusi cu hainele rupte si plini de sange au defilat, sambata, prin centrul Moscovei luand parte la editia cu numarul trei a evenimentului anual Zombie Flash Mob. Inspirati din filmele horror, tot mai multi oameni de pe tot cuprinsul mapamondului iau parte la ceea ce americanii au denumit generic Zombie Flash Mob. Eveniment la care toti paricipantii trebuie sa se costumeze si machieze precum "mortii vii" din celebrele pelicule de la Hollywood. Topoare infipte in spate, fete arse sau brazdate de taieturi, frunti gaurite de gloante si evident foarte mult sange sunt elemente ce nu lipsesc de la niciun Zombie Flash Mob, scrie Click.

Din majordom a ajuns milionar. Indra Tamang, un majordom nepalez in varsta de 57 de ani, a devenit milionar in dolari, dupa ce fosta sa angajatoare i-a lasat prin testament doua apartamente la New York si o impresionanta colectie de arta. Femeia, pe nume Ruth Ford, a vrut sa il recompenseze astfel pe Indra pentru cei 36 de ani in care a servit-o cu credinta. Valoarea averii care i-a ramas lui Tamang se ridica la 10 milioane de dolari. Integral in Cancan.

Din somer, cu casa confiscata de banca, a ajuns director! Director de dezvoltare al unei firme, Jim Kennedy fusese concediat din cauza crizei, iar la inceputul acestui an banca i-a condiscat casa, astfel ca omul a ajuns sa locuiasca ih hoteluri, gratie punctelor de fidelitate pe care le-a strans de-a lungul anilor, fiind nevoit sa se descurce cu doar 450 de dolari pe saptamana, in conditiile in care trebuie sa isi plateasca chiria automobilului cu care mergea la interviuri, informeaza abc.com. Barbatul in varsta de 46 de ani a cautat hoteluri care ofera conexiune gratuita la internet, astfel ca a putut sa trimita CV-ul mai multor firme. In urma unor reportaje ale mai multor ziare si posturi de televiziune, care prezentau situatia sa, Kennedy a fost chemat la un interviu de catre o companie de publicitate pe internet, iar de la inceputul saptamanii trecute el a fost angajat pe postul de director executiv. Integral in Cancan.

S-a drogat cu sase tipuri de stupefiante si s-a urcat la volan. Un spaniol a fost depistat in trafic de politisti, conducand ca un nebun, sub efectul stupefiantelor si avand permisul de conducere suspendat. Agentii Politiei Nationale din Vigo (Galicia) au retinut ieri un conducator auto, in varsta de 42 de ani, cu initialele A.M.P., pentru conducerea autoturismului sub influenta stupefiantelor, informeaza Faro de Vigo. Barbatul avea permisul de conducere suspendat, dar asta nu l-a impiedicat sa se urce la volan si sa conduca "temerar" prin oras. A.M.P., la volanul unui Seat Leon, a fost observat in trafic ieri dimineata, conducand imprudent si izbindu-se la un moment dat de separatorul de sensuri pe Bulevardul Madrid din Vigo. Integral in Click.