Bute ar putea pierde centura din cauza lui Boc. Pe 24 iulie, Lucian Bute (30 de ani) ar trebui sa boxeze, la Bucuresti, cu americanul Jesse Brinkley, noul adversar desemnat de IBF, in joc fiind pusa centura de campion mondial. Daca partida nu va avea loc, ipoteza destul de probabila tinand cont de criza financiara care s-a abatut asupra Romaniei, automat Bute va pierde centura de campion mondial, scrie Libertatea.

Un vultur ajuta politisti germani sa caute cadavre. Cainii politiei germane care cauta oameni disparuti sau decedati au, mai nou, un competitor, pe vulturul Sherlock. Nemtii vor sa foloseasca pasarea, botezata dupa numele lui Sherlock Holmes - cunoscutul personaj al romanelor politiste - la gasirea cadavrelor, bazandu-se pe mirosul ei foarte dezvoltat. Oamenii legii ii vor atasa vulturului un sistem GPS pentru a monitoriza permanent locatia unde se afla acesta. Integral in Libertatea.

Are doar 9 ani si este inginer la Microsoft. Un baietel in varsta de doar 9 ani are patru atestate de inginer Microsoft, a scris o parte din sistemul de operare Windows 7, stie deja trei limbi straine si o invata si pe a patra. Pe pustiul-minune din Macedonia il cheama Marco si invata la o scoala normala din Skopje. El a atras atentia asupra sa dupa ce a proiectat si a instalat singur sistemul de televiziune pe Internet la el in scoala si astfel a ajuns sa lucreze pentru Microsoft. Baiatul vorbeste engleza atat de bine, incat preda informatica, in aceasta limba, propriilor profesori. O explicatie a hiperinteligentei copilului e comunicarea deschisa din sanul familiei, scrie Libertatea.

Un reporter a inghitit o musca in direct. Orice se poate intampla in timpul unei transmisiuni in direct. Reporterul NBC Mark Potter a inghitit o musca uriasa in timp ce transmitea in direct o corespondenta referitoare la poluarea cu petrol a Golfului Mexic, relateaza Huffington Post. Imaginile au fost reluate, ulterior, in slow-motion, in cadrul emisiunii "Today Show" pe acelasi canal TV. Integral in Click.

Pizzeriile din Napoli, alimentate cu lemn de la sicrie? Un scandal monstru a izbucnit in Italia, dupa ce presa a scris ca pizzeriile din orasul Napoli, locul de origine al celebrului produs, folosesc la gatit lemne din sicriele provenite din cimitirul local. Prin lege, in Napoli pizza trebuie preparata in cuptor incalzit cu lemn de stejar. Anchetatorii investigheaza deja mii de pizzerii si patiserii mici din localitate. "Pizza, unul dintre putinele simboluri ale Neapolelui care mai supravietuieste, este lovita de banuiala ca ar putea fi gatita cu lemn provenit de la sicrie", a scris ieri ziarul italian Il Giornale. Integral in Click.

Au facut buncar de lux in desert. Va temeti de razboi, atacuri nucleare si biologice, catastrofe naturale sau chiar de controversatul sfarsit al lumii, care ar veni in 2012, conform predictiilor mayasilor? Inventatorul Roberto Vicino, din San Diego, a gasit o solutie de salvare. Barbatul si-a propus sa construiasca in mijlocul desertului Mojave din California un buncar ultrasigur, dar si luxos, pentru a carui realizare e nevoie de 10 milioane de dolari. Potrivit proiectului, adapostul lui Vicino are 132 de apartamente pentru patru persoane, dotate ultramodern, acestea dispunand de tot confortul. S-au facut deja rezervari pentru jumatate dintre locurile din buncar, pretul unui apartament fiind de 50.000 de dolari. Integral in Cancan.