O gravida a primit un mesaj de la copilul pe care il poarta in pantec: "Totul este OK"! Marie Boswell a fost surprinsa cand a descoperit pe o sonograma ca micutul ii arata semnul OK, cu degetul mare al mainii ridicat. "Sotului meu si mie nu ne-a vazut sa credem atunci cand am vazut poza, semnul este cat se poate de clar", a declarat femeia in varsta de 35 de ani pentru The Sun. Boswell si sotul ei, in varsta de 41 de ani, asteapta acum venirea pe lume a copilului, care este programata pentru inceputul lunii septembrie. Integral in Cancan.

Isi poarta inima intr-un ghiozdan. Povestea unui barbat de 43 de ani, care traieste cu o inima artificiala, pe care o poarta in ghiozdan, i-a uluit pe americani. Acesta a parasit recent spitalul, dupa ce a stat doi ani conectat la un aparat de 200 de kilograme. Americanul Charles Okeke, tatal a trei copii, avea putin peste 30 de ani, cand un cheag de sange i-a afectat grav inima. Barbatul a fost supus unui transplant, crezand ca astfel se va bucura de o viata normala in continuare. Insa, dupa 10 ani, in 2008, corpul lui a inceput sa respinga organul cel nou si, pentru ca nu ar fi suportat, in acel moment, un alt transplant, medicii au decis sa il conecteze la o inima artificiala, aceasta fiind un aparat de 200 de kilograme. Integral in Libertatea.

Fura guma de mestecat din Viena ca sa o vanda in Romania. Un adolescent de 15 ani a incercat sa fure, ieri, 630 de pachete de guma de mestecat dintr-un supermarket din Viena, pe care vroia sa le transporte si sa le vanda in Romania. Tanarul a incercat sa fuga din supermarket cu caruciorul de cumparaturi plin fara sa plateasca, informeaza Agerpres. Un angajat al supermarketulu aflat in afara programului, care venise si el la cumparaturi, si-a dat seama ce incearca sa faca pustiul si l-a prins. Integral in Libertatea.

Toata lumea cauta monstrul. Pescari, politisti si zeci de voluntari dragheaza de doua zile fiecare centimetru de pe fundul lacului din apropierea localitatii canadiene Kitchenuhmaykoosib in speranta ca vor gasi monstrul. In zadar, creatura a disparut fara urma la doar cateva minute dupa ce a fost fotografiata. Creatura cu ochii albi si colti de vampir a fost descoperita saptamana trecuta de doua femei din localitatea Kitchenuhmaykoosib, care iesisera la plimbare cu cainele. Dupa ce s-au convins ca animalul ciudat era mort, femeile au fugit dupa ajutor. Cand au ajuns in locul unde gasisera cadavrul, monstrul care semana cu un sobolan urias fara blana pe fata si pe labe disparuse fara urma. Initial femeile au crezut ca este o specie ciudata care traieste in zonele mlastinoase din zona. Integral in Click.

Tinerele rusoaice pot face cursuri pentru a invata sa atraga barbati bogati. Tinerele rusoaice pot face cursuri care le invata cum sa atraga barbati bogati si sa se marite cu ei, relateaza presa locala, conform NewsIn. Desi Vladimir Putin a a trimis un numar mare de rusi bogati la inchisoare, dupa ce le-a confiscat proprietatile, mai exista cateva sute de miliardari atragatori pentru tinere. Astfel, sute de femei se duc la aceste scoli, "fabrici de mirese", unde invata timp de doua, pana la sase saptamani, cele mai eficiente metode de a vana oameni bogati. Integral in Click.