Pescar chinez, speriat de moarte de o creatura bizara. Un pescar chinez a capturat o creatura misterioasa, care seamana cu un hibrid intre un dinozaur si o broasca testoasa. Prada lui Sun Yongcheng, din lacul Weishan, a fost identificata mai tarziu a fi o testoasa aligator (Macrochelys temminckii), deloc originara din aceasta tara. Acest animal traieste numai in America de Nord si se crede ca a fost adus in China pe post de animal de casa si apoi aruncat in lac. In momentul in care Sun a prins creatura in plasa de pescuit s-a speriat ingrozitor, nemaifiind obisnuit sa vada asa ceva. Integral in Click.

Pentru ca nu isi poate folosi mainile, isi creste bebelusul cu picioarele. O femeie din Statele Unite a demonstrat ca poate avea grija de copilul sau, in ciuda faptului ca sufera de o maladie, care o impiedica sa-si foloseasca mainile. Sarah Kovac, o mama in varsta de 26 de ani, se confrunta cu o boala ingrozitoare, artrogripoza congenitala multipla, din cauza careia nu-si poate folosi bratele. Insa acest lucru nu constituie un impediment pentru a-si creste copilul. Americanca isi poate hrani bebelusul acum in varsta de noua luni doar cu ajutorul degetelor de la picioare. Nici schimbatul scutecelor nu mai este un mister pentru ea. Aceasta a filmat operatiunile, apoi le-a editat si le-a postat pe Internet. Acum, femeia se gandeste sa-si spuna povestea inedita intr-o carte autobiografica. Integral in Click.

Venetia Africii, singura asezare umana ridicata in mijlocul unui lac. Satul Ganvie din Benin sau Venetia Africii este unica asezare umana din lume care este formata numai din lacustre. Toate casele sunt ridicate in mijlocul unui lac, la cativa kilometri distanta de tarm. Oamenii de aici nu s-au trezit intr-o zi ca vor sa-si faca o locuinta pe lac. Ei au avut un motiv serios. Motivul pentru existenta satului Ganvie poate fi descoperit daca dam timpul inapoi pana in secolul al 18-lea. Cei din tofinu, un trib african pasnic, obositi de atata fuga cauzata de dusmanii fon din cultul Dan Homey, au decis sa-si ridice o asezare a lor, protejata de invazii. Au ales Lacul Nokoue ca punct de plecare. Cei din tribul fon credeau ca pe lac traieste un spirit malefic, motiv pentru care razboinicii lor nu indrazneau sa intre in apa. Numai bine pentru cei din tofinu, care si-au gasit linistea, scrie Click.

Pana la sase ani a avut trei inimi. O fetita de sase ani din Marea Britanie, Amy Ferguson, a trecut prin trei transplanturi de inima pana in prezent. Diagnosticata cu o infectie a aortei pe cand avea doar doi ani, Amy a fost supusa, la fiecare doi ani, la cate o interventie pe cord. Din fericire, a treia inima primita a fost mult mai puternica, iar organismul nu a mai respins-o. Conform medicilor, fetita va duce o viata normala de acum incolo. Integral in Libertatea.

O octogenara din SUA a tinut mortis sa sara cu parasuta. O femeie din California, ajunsa la venerabila varsta de 80 de ani a sarit cu parasuta, in dorinta de a-si indeplini un vis mai vechi. Octogenara nu a tinut cont de sfaturile medicilor si a insistat sa sara cu parasuta. Chiar si instructorul sau de zbor s-a impotrivit la inceput, insa a cedat in cele din urma, la insistentele bunicutei. Femeia a ajuns cu bine la sol si a declarat ca este pregatita oricand sa repete aceasta aventura, scrie Cancan.

O blonda beata a facut striptease in mijlocul a sute de barbati! O minora din Danemarca a facut furori la un concert rock atunci cand beata moarta a inceput sa se dezbrace in mijlocul a sute de barbati. Blonda nu s-a sfiit sa ramana topless si sa se miste lasciv, chiar daca abia se mai tinea pe picioare. La un moment dat cand atmosfera a inceput sa se incinga doi barbati din multime au inceput sa o atinga pe femeie si sa traga de ea. Femeia nu si-a dat seama ca este la un pas de viol si doar cativa politisti au reusit sa o scoata din mainile barbatilor libidinosi, scrie Cancan.