A trait cu un cui de 7 cm infipt in cap! Cruzime fara margini in SUA. O pisica a fost gasita in orasul orasul Sioux din statul Iowa cu un cui de circa 7 centimetri infipt adanc in cap. In mod uimitor, animalul a supravietuit acestei torturi. Pisica, supranumita de medicii veterinari "Uimitoarea Grace", a fost descoperita ratacind speriata pe o strada din Sioux. Supravietuise miraculos dupa ce un individ fara inima ii infipsese adanc un piron in frunte. Abia mai putea sa miaune si ochii ei cereau indurare, scrie Click.

A ramas blocat in masina de facut carnati. Un barbat din Danvers, Massachusetts a tras o sperietura groaznica dupa ce a ramas blocat in masina de facut carnati. Victima, care are locul de munca la compania DiLigui Sausage. Co, a primit sarcina de a curata masinaria de asezonat carnati. In timp ce incerca sa inlature murdaria, barbatul a ramas blocat cu capul si umerii in aparat. Din fericire, victima nu a fost ranita, potrivit declaratiilor agentilor de politie prezenti la fata locului, informeaza Libertatea.

Muscata de mana de consulul Cubei. Alexandra Joner, o tanara in varsta de 19 ani cu cetatenie norvegiano-cubaneza, a fost nevoita sa ia antibiotice dupa ce a fost muscata de mana de consulul Cubei la Oslo. Joner, care a participat la o manifestatie in fata Ambasadei Cubei, a fost agresata din senin de diplomat. Membrii opozitiei norvegiene au cerut expulzarea consulului. Incidentul poate fi vizionat pe internet, intr-o inregistrare video realizata chiar de victima neasteptatului atac, anunta Cancan.

Ireal! Este mama pentru 50 de copii. Intr-unul din cartierele violente din Rio de Janeiro, locuieste Floderlis, care, la 48 de ani, este mama pentru nu mai putin de 50 de copii. Doar patru sunt adusi pe lume de ea, restul sunt luati de pe strazile pline de saracie si violente din Rio. Varstele lor sunt cuprinse intre 35 de ani si cinci luni. Totul a inceput in urma cu 16 ani, cand brazilianca, fiica unui pastor misionar, facea munca voluntara in zonele sarace din oras. Desi avea deja trei copii biologici, aceasta a inceput sa ofere adapost, hrana si protectie copiilor nevoiasi, care riscau sa devina victime sigure ale traficantilor de droguri sau de carne vie, scrie Click.

Doi baieti de 10 ani, condamnati pentru hartuire sexuala. Baietii in varsta de 10 ani in octombrie anul trecut, la data comiterii infractiunii, sunt din cate se stie cei mai tineri minori judecati pentru viol. Acuzatia de viol formulata initial impotriva lor a fost insa retrasa. Procesul lor a durat doua saptamani. Juriului i s-a relatat cum baietii au dus-o pe fata in mai multe locuri cat mai izolate cu putinta, pentru a face perversiuni. Fata a sustinut initial ca a fost violata, dar, confruntata cu dovezile contrare, a retras acuzatia, si a admis chiar ca nu a fost ea insasi “cuminte”, informeaza Libertatea.

Anorexic la doar 11 ani! Credea ca si sapunul are calorii. Un britanic de doar 12 ani a fost la un pas de moarte din cauza obsesiei sale legate de greutate. Calvarul a inceput pentru Taylor Kerkham in urma cu un an, cand prietenii i-au spus ca este cam plinut. Dupa ce a vizionat o serie de reclame care militau pentru un stil de viata sanatos, acesta si-a schimbat complet regimul alimentar. A inceput sa-si numere caloriile din mancare si, in loc de 2.200 pe zi, ajunsese sa consume doar 50. Pentru a nu-si ingrijora parintii, baiatul lua mancarea oferita, apoi o arunca sau o ascundea, anunta Click.

60.000 de albine au stup pe acoperisul Operei din Viena. Prestigioasa Opera din Viena are acum o atractie in plus: un stup cu circa 60.000 de albine, plasat pe acoperisul sau, cu ocazia Anului International al Biodiversitatii. Albinele care au ales sa se aseze pe acoperisul Operei au inceput deja sa produca miere, au aratat organizatorii proiectului. Actiunea face parte din proiectul "Vielfaltleben" (Diversitate biologica), sponsorizat in principal de Ministerul austriac al Mediului, scrie Libertatea.