S-a insurat cu soacra-sa! Multi se plang ca n-au avut parte de o soacra care sa ii inteleaga. Nu si Alan Monk, de 55 de ani. Lui i-a placut atat de mult de mama sotiei sale incat a divortat de fiica si a luat-o de nevasta pe maica-sa. Alan si Valerie Monk implinesc 25 de ani de casnicie si recunosc ca se iubesc ca la inceput. Este drept ca inceputul relatiei lor a fost un pic bizar, avand in vedere ca Alan a fost insurat cu fiica Valeriei, Jeanette, scrie Click.

Indienii au arestat un porumbel banuit a fi spion pakistanez. Un porumbel alb, care se presupune a fi trimis in spionaj de Pakistan, a fost prins in India, aflandu-se acum incarcerat, sub paza militara, informeaza France Press, citata de Noticias24. Porumbelul a fost gasit de un rezident din provincia Punjabi, aflata la granita cu Pakistanul si a fost predat Politiei din Amritsar, capitala provinciei, aflat la 40 de kilometri distanta de locul "capturarii". Porumbelul-spion avea un inel in jurul piciorului si o adresa din Pakistan, impreuna cu un numar de telefon, vopsite pe penaj cu culoare rosie. Integral in Click.

Bunicul lui Hitler a fost chiar tatal lui? Ipoteza socanta luata, ieri, in discutie de cotidianul german Bild. Conform profesorului Gerhard Roth de la Universitatea din Bremen, istoria ar trebui rescrisa. El sustine ca fostul lider nazist a venit pe lume ca urmare a unei relatii sexuale intre mama lui si socrul acesteia. “Hitler a avut o copilarie traumatizanta, care l-a facut sa devina psihopatul de mai tarziu”, a afirmat recent profesorul de istorie Gerhard Roth, care a studiat indeaproape, in ultimii ani, viata unuia dintre cei mai cruzi dictatori ai lumii. “Exista dovezi ale relatiei nefiresti petrecute in familia sa. Cel care pana acum era considerat bunicul lui Adolf Hitler pare sa fie adevaratul lui tata. Asa suna teoria socanta a profesorului care spune ca Alois Schicklgruber Hitler, ofiter vamal, a fost tatal barbatului cu care mama lui Hitler s-a maritat, relateaza Libertatea.

O romanca avea 26.000 de euro ascunsi in sutien. In urma unui control, Politia din Tara Galilor a retinut o romanca care avea ascunsi in sutien 26.000 de euro, informeaza Agerpres, care citeaza Daily Mail. Femeia, care care calatorise cu feribotul din Dublin pana in portul Holyhead, nu declarase banii vamesilor, asa cum prevede legislatia pentru sumele mai mari de 10.000 de euro. Romanca, nu a putu explica de ce toata suma era in bancnote de 500 de euro. Banii vor fi confiscati de autoritati pana cand femeia va putea face dovada faptului ca suma provine dintr-o sursa legitima. Integral in Libertatea.

Primul om care s-a infectat cu un virus informatic. Mark Gasson, un expert in cibernetica de la Universitatea Reading din Marea Britanie, are un cip implantat in mana, care este programat sa deschida usile laboratorului in care acesta lucreaza. El a infectat cipul cu un virus informatic, care a fost apoi transmis automat in sistemul de securitate al laboratorului sau. Mark Gasson a incercat sa arate, prin acest experiment, cat de vulnerabile sunt cipurile implantate pacientilor bolnavi de inima, care au pacemakere. Acestea contin microcomputere care controleaza bataile inimii si comunica, printr-un senzor plasat in pielea pacientului, cu doctorii. Daca ar fi transmis un virus, acesta ar opri inima, consecintele fiind fatale. Integral in Cancan.

Atac cu materii fecale, la bancomatele din Canada. Locuitorii orasului Toronto, din Canada, au fost oripilati de ultimele atacuri date la bancomatele din oras. Dupa ce oamenii au scos banii din ATM si se pregatesc sa ii puna in portmoneu, sunt improscati cu materii fecale si, in timp ce se sterg cu scarba, raman fara suma de-abia extrasa. Cititi mai mult in Cancan.