Apometrele o pot ucide. Caz socant in Marea Britanie. Jennifer Bolger (34 de ani) sufera de o boala rara, pentru combaterea careia i-a fost introdus in gat un implant, ce o poate ucide in prezenta apometrelor! Jennifer Bolger din localitatea Croxteth (Liverpool) a hotarat sa-si puna apometre, fiindca nu mai facea fata facturilor la apa prea mari. Nu avea habar ca aparatele de masurare puteau s-o coste viata. Imediat dupa ce o firma i-a montat apometrele in apartament, femeia a inceput sa se simta rau. Si asta pentru ca aparatele de masurare a apei descarcau bateria implantului din gat, putandu-i provoca moartea, informeaza Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Femeile somere din Olanda, ajutate sa-si gaseasca soti bogati care sa le intretina. Oficialii din satele Dongeradeel si Dantumadiel le vor plati pe femeile somere sa se aranjeze si sa-si gaseasca parteneri de viata cu situatii financiare infloritoare, care sa le intretina. Potrivit unei publicatii din Olanda, consiliul local ar putea economisi 400.000 de euro daca 70 de femei si-ar gasi un sot bogat, bani pe care i-ar fi dat in folosinta serviciilor sociale care se ocupa cu plata somajului. Femeile care vor participa la program vor primi cate o suma de bani pe care sa o foloseasca pentru ingrijirea personala si haine noi, apoi se vor inscrie intr-un program matrimonial care sa le ajute sa-si caute parteneri, anunta Libertatea.

Cu 1.900$, dormi in patul lui Obama. Americanii care vor sa locuiasca intr-o casa mica, dar incarcata de istorie, pot de acum inchiria apartamentul in care a locuit presedintele american Barack Obama in anii studentiei la Universitatea Columbia. Desi locuinta din New York este destul de modesta, compania imobiliara care o inchiriaza cere 1.900 de dolari pe luna, scotand in evidenta ca printre chiriasi s-a aflat si actualul lider de la Casa Alba. "Obama a dormit aici, acum puteti face si dumneavoastra acest lucru", se precizeaza in reclama companiei, care lauda locuinta ca fiind curata, aerisita, cu tavane inalte si dulapuri incapatoare, scrie Cancan.

Traieste de doi ani intr-o cabina telefonica. Un chinez, care refuza sa-si decline identitatea sau sa vorbeasca cu cineva, vietuieste din 2008 intr-o cabina telefonica din orasul Dalian, China. Acesta doarme toata ziua, iar noaptea iese din culcus pentru a cersi de mancare. Omul de serviciu al cladirii de vizavi spune ca vagabondul este foarte ingrijit si se spala in baile publice. Cu timpul, vagabondul a invatat sa ignore curiosii care se opresc si se holbeaza la el, informeaza Click.

Inghetata cu gust de cartofi prajiti si cod. Un nou sortiment de inghetata, cu gust de peste si cartofi prajiti a fost lansat, ieri, in Marea Britanie. Potrivit unui sondaj recent, 90% dintre britanici prefera gusturile traditionale, in defavoarea aromelor exotice. Dupa publicarea acestor rezultate, Jenny Bostock, de la Fredericks Dairies, a decis sa fabrice acest sortiment de inghetata, care a fost lansat pe plan national. Astfel, inghetata cu aroma de cod este acoperita cu vanilie si mustar, fiind servita pe acelasi platou, alaturi de inghetata cu aroma de cartofi prajiti, anunta Libertatea.

Au facut o femeie din cartofi! Agricultorii chinezi au dat dovada de multa ingeniozitate la Festivalul Cartofului care a avut loc in localitatea Hezhou din sud-estul regiunii autonome chineze Guangxi Zhuang. Acestia au realizat o silueta de femeie gigant din cartofi, inedita creatie dominand piata unde a fost organizat festivalul si atragand atentia vizitatorilor, anunta Cancan.

Caine drogat, dupa ce i s-a dat canabis. O femeie din Marea Britanie a fost arestata pentru cruzime impotriva animalelor, dupa ce i-a dat bull terrier-ului sau sa manance canabis. Gizmo, in varsta de patru luni, a fost gasit prabusit intr-un sant din fata casei. Animalul era foarte rigid, tremura, avea un pulsul extrem de ridicat, iar ochii ii sangerau. Politistii au luat-o pe stapana cainelui, Jayne Bates, la intrebari, insa aceasta era atat de drogata incat a fost dusa cu ambulanta la spital. Dupa ce si-a revenit, femeia a aflat ca i se va interzice sa mai detina vreodata vreun animal de casa si ca va fi nevoita sa depuna munca in folosul comunitatii. In plus, ea a fost amendata cu 2.000 de lire sterline, scrie Click.

Iata cea mai scumpa paine din lume. Englezii produc cea mai scumpa paine din lume. Aceasta se comercializeaza in Nailsworth, Gloucestershire, si costa nici mai mult nici mai putin de 21 de lire (aproximativ 105 lei). Urmand o reteta secreta care a implinit 55 de ani de cand a fost conceputa, brutarul Tom Herbert de la Hobbs House Bakery vinde painea care costa 21 de lire. Aproximativ 100 de comenzi sunt livrate in fiecare saptamana, iar printre clientii de seama se numara fotbalistul Tony Adams sau actrita Liz Hurley, informeaza Libertatea.