I-a ucis si le-a baut sangele ca sa fie cel mai bogat. Caz infiorator in Kenya. Philippe Onyancha voia sa omoare 100 de femei si copii si sa le bea sangele ca sa devina cel mai bogat om din tara. A fost arestat dupa ce a facut 19 victime. Criminalul in serie a marturisit ca voia sa omoare inca 81 de femei si copii, pentru a indeplini un ritual magic. Onyancha, fost paznic, sustine ca a fost invatat de un profesor ca, daca indeplinea acest ritual monstruos, ar fi devenit cel mai bogat om din tara, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un pusti de patru ani a facut 1.482 de flotari in 40 de minute. Un baietel din India a atins un record zilele trecute, cand a reusit sa faca 1.482 de flotari in numai 40 de minute. Ronak Vitha are acum patru ani si de la varsta de doi ani a inceput sa se antreneze, devenind un adevarat maestru al flotarilor. Recent el a intrat in Cartea Indiana a Recordurilor, scrie Libertatea.

"Lacul Lebedelor", in varianta erotica. Fotograful Sabine Schoenberger, in varsta de 44 de ani, si scriitoarea Astrid Martini, in varsta de 45 de ani, au transformat "Lacul lebedelor" intr-o poveste erotica, plina de scene incendiare. Printesa Odette, printul Siegried si celelalte personaje apar aproape dezbracate, in scene pline de senzualitate. Pe alocuri, in imaginile surprinse de Sabine, protagonistii mimeaza scene de sex demne de peliculele pentru adulti, scrie Cancan.

Beau alcool cu tarantule vii ca sa fie buni la pat. Ce nu fac barbatii ca sa fie cei mai buni atunci cand vine vorba de sex? Sunt in stare sa bea si tarantule vii in cockteiluri si sa-si puna astfel viata in pericol. Cel putin asa face un cambodgian care sustine ca bautura functioneaza ca un afrodiziac. De asemenea, tarantulele prajite cu usturoi sunt preferatele cambodgienilor, scrie Click.

Fat Joe, cel mai gras motan din lume, cantareste 16 kilograme. Fat Joe, un motan care a fost salvat de pe strazile din New York, SUA, zilele trecute, a fost numit cea mai grasa felina din lume, avand o greutate de trei ori peste cea normala: 16 kilograme. Pentru a-l putea cantarii, medicii veterinari de la centrul salvator au fost nevoiti sa foloseasca un cantar pentru caini, pentru ca cel pentru mate nu a putut face fata, scrie Libertatea.

Proful pervers, cu pantalonii in vine. Potrivit tinerei, profesorul de istorie Ion Dumitru i-ar fi cerut 500 de euro spaga, ca sa o scape de o corigenta si sa o ajute la examenul de bacalaureat. In plus, el i-a cerut si o partida de sex in padure. Fata a acceptat, dar inainte de intalnire a facut plangere la Parchet. Drept urmare, profesorul a fost prins de procurori cu pantalonii in vine in padurea de la Babadag, unde venise pregatit cu o paturica, prezervative si cateva pastile pentru potenta, scrie Cancan.