Islandezii au decis prin lege: "Elfii exista". La cei doi poli ai Pamantului sunt cantitati enorme de gheata. Toata aceasta gheata e din apa dulce, cea mai pura apa dulce de pe Terra, cu toate ca oceanul care sustine aceasta gheata e sarat. S-a spus ca acei ghetari s-au format din ninsori. Dar in masura in care apa dulce de pe Terra, transformata in nori, s-ar depune mereu sub forma de zapada la poli, in cei 4 miliarde de ani ai Pamantului toata apa s-ar fi adunat acolo. Ipoteza, detaliata in volumul "2012, incursiune in enigmatic", de Emil Strainu, e ca planeta noastra e goala pe dinauntru, adica apa dulce de la poli ar veni din interiorul Globului. Mai mult, din cauza rotatiei permanente, forta centrifuga ar trebui sa impinga materia din interiorul Terrei inspre margine, iar sfera ar trebui sa fie goala. Cetatenii orasului islandez Hafnarfjordur sunt convinsi ca ei convietuiesc cu pitici, gnomi, elfi si zane. Ei au contactat o clarvazatoare care a realizat o harta a zonelor in care aceste fiinte pot iesi din adancuri. Conform unei hotarari a primariei, zonele cu pricina sunt protejate cu strictete, iar oamenii nu au voie sa construiasca nimic pe ele. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Hotnews

Sonda spatiala rapita de extraterestri? A parasit Pamantul in urma cu 33 de ani, dar acum se crede ca sonda spatiala Voyager 2, lansata de NASA in 1977, ar fi fost rapita de extraterestri, dupa ce a trimis inapoi mesaje ce nu pot fi decodificate, a informat recent cotidianul The Daily Telegraph. NASA a instalat in sonda spatiala Voyager 2 un disc de 30 cm care contine muzica si felicitari in 55 de limbi de pe tot globul, in cazul in care vreo forma de viata extraterestra inteligenta l-ar descoperi vreodata. Dar, in prezent, Voyager 2 trimite inapoi sunete intr-un format necunoscut! Nici cei mai buni informaticieni n-au reusit sa le descifreze: oare contin ele vreun mesaj secret? Expertul in extraterestri Hartwig Hausford, din Anglia, a afirmat: "Se pare ca cineva a reprogramat sau a rapit nava - nu cunoastem tot adevarul". Integral in Libertatea.

Sedinta foto a unor studenti, intrerupta cu parul de un taran. Nervos ca a gasit o femeie goala pe proprietatea sa un taran chinez i-a luat la bataie si i-a alungat cu forta pe studentii care incercau doar sa faca o sedinta foto in care subiectul poza nud in natura. Dupa ce i-a injurat si lovit cu bucata din creanga unui copac tinerii s-au vazut nevoiti sa paraseasca proprietatea fermierului Hu Wen, din provincia Zhengzhou, China. "Nu erau doar studentii. Avem o multime de turisti care se plimba prin aceasta vale si cu totii s-au oprit sa fotografieze femeia dezbracata. Am auzit ca au depus plangere la politie, insa nu-mi pare rau ca i-am batut si nici nu imi cer scuze. Nu accept asemenea denaturati pe proprietatea mea", a explicat fermierul chinez. Integral in Click.

A facut sex cu o vaca si apoi a fost obligat sa se insoare cu ea. Un tanar din Bali a cazut inconstient din picioare la propria nunta, dupa ce a fost obligat sa se casatoreasca cu vaca alaturi de care ar fi fost surprins in ipostaze tandre. Cand i-a venit ziua de mers cu vacile la pascut, Ngurah Alit, in varsta de 18 ani, a cazut prada poftelor carnale si cum era singur pe camp, intre bovine, a ales o vaca drept partenera de sex. Si poate idila ar fi ramas un secret daca pustiul nu ar fi fost vazut dezbracat, langa coada vacii de catre unul dintre consatenii sai. Incercand sa se apere, Alit le-a spus oamenilor ca a crezut ca vaca este o tanara frumoasa si care l-a sedus cu tot felul de complimente si declaratii de dragoste. Drept pedeapsa, dar si pentru a curata satul de pacatul sau, tanarul Ngaurah a fost obligat sa se insoare cu vaca "violata", iar in timpul ceremoniei n-a mai facut fata rusinii si a lesinat. Integral in Click.

A tras avionul cu pleoapele. De necrezut! Expert in arte martiale, chinezul Dong Changsheng, in varsta de 50 de ani, a sfidat legile fizicii, reusind sa traga un avion cu pleoapele pe o distanta de mai bine de 5 metri. Chinezul Dong Changsheng a reusit recent performanta de a trage cu pleoapele un avion cu greutatea de o jumatate de tona la Centrul International de expozitii Changchun din provincia Jilin. I-a trebuit mai putin de un minut sa deplaseze aparatul de zbor pe o distanta de 5 metri. Barbatul practica de aproape 40 de ani kung fu si a castigat numeroase premii pentru talentele sale de exceptie in artele martiale. Integral pe Click.

O indianca de 66 de ani a nascut tripleti! Indianca a fost fertilizata in vitro, pentru a treia oara. Ea a nascut tripleti, doi baieti si o fata, care cantaresc intre 0,8 si 1,2 kilograme. Bhateri Devi a devenit cea mai in varsta femeie din lume care a nascut tripleti, scrie Cancan.