Un toreador a fugit din arena. Un toreador mexican s-a facut de ras la o corida organizata in Ciudad de Mexico, dupa ce s-a speriat de taurul pe care trebuia sa il omoare. Ingrozit de fiara pe care o avea in fata, barbatul a aruncat capa cat colo si a fugit din arena. Cateva minute mai tarziu, mexicanul a incercat din nou sa dea ochii cu taurul, dar si de data aceasta a luat-o la goana. Ulterior, toreadorul a fost arestat pentru nerespectarea termenilor din contract, anunta Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a ascuns in rect droguri, ace, tutun, o pipa si cerneala. Politia din Washington a fost foarte surprinsa cand a descoperit cantitatea de obiecte pe care un prizonier a incercat sa le introduca in puscarie, ascunse in rect. Astfel, un barbat a reusit sa isi indese in rect o bricheta, foite pentru tutun, o punga de tutun mare cat o minge de golf, o sticluta de cerneala pentru tatuaje, opt ace pentru tatuat, o punguta cu marijuana si o pipa lunga de 2,5 centimetri, scrie Click.

Si-a calcat nevasta cu un camion. Un britanic si-a accidentat mortal nevasta geloasa, cu care o tinea tot intr-o cearta de o luna de zile, dand peste ea cu un camion de 26 de tone. Graeme Lamb, un britanic in varsta de 48 de ani, risca sa isi petreaca tot restul vietii in inchisoare pentru ca si-a ucis nevasta la betie. Barbatul este judecat pentru ca si-a accidentat mortal partenera de cuplu, dand peste ea cu un camion de 26 de tone. De mai bine de o luna Graeme si sotia lui, Josephine, in varsta de 58 de ani, se certau aproape non-stop intrucat barbatul nu voia sa concedieze o angajata mai tanara si cu care nevasta era convinsa ca are o idila. Lucrurile au scapat de sub control intr-o seara, dupa un scandal monstru, cand Lamb, beat pulbere, s-a urcat la volanul camionului sau si a dat sa plece. Ametita si ea bine de aburii alcoolului, nevasta a incercat sa il opreasca si s-a asezat in fata masinii. Convins ca Josephine se va feri, barbatul a pornit camionul si a intrat in plin in sotia lui, care a murit pe loc, informeaza Cancan.

Iata-i pe cei mai ciudati oameni de pe planeta. Zicala "Multumeste naturii pentru inzestrarile tale" nu e valabila in cazul unor ciudati care au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa-si schimbe aspectul. In vreme ce unii si-au tatuat corpul ca sa semene cat mai mult cu animale, altii au vrut sa se impodobeasca mai rau ca un pom de Craciun, cu sute si chiar cu mii de piercinguri, considerand ca asa devin atragatori. Libertatea vi-i prezinta azi pe cei mai inspaimantatori oameni din lume.

Un fermier neo-zeelandez vinde lapte cu aroma de Coca-Cola. Un fermier a creat un nou tip de lapte cu gust de cola iar de curand a aflat ca nu mai poate sa-si vanda laptele deoarece are un contract de exclusivitate cu gigantul in materie de racoritoare: Coca-Cola. Richard Revell se ocupa de agricultura in North Island (Noua Zeelanda) si in special cu productia de lactate, iar in urma cu mai multi ani s-a confruntat cu o scadere drastica in vanzarile de lapte, asa ca a incercat sa gaseasca metode alternative pentru satisfacerea clientilor, anunta Click.

Arestata pentru ca alapta copilul in timp ce conducea! O femeie, in varsta de 47 de ani, din Germania, a fost arestata dupa ce a fost surprinsa sofand in timp ce isi alapta copilul de un an si jumatate. Femeia va fi cercetata pentru ca a neglijat siguranta sa si a copilului sau. Mai mult, dupa cum era de asteptat, aceasta nu purta centura de siguranta in timp ce isi alapta copilul. Femeia a sustinut ca si-a permis sa alapteze copilul, pentru ca mai avea aproximativ o suta de metri pana la casa sa. Politistul care a surprins-o luni i-a interzis sa mai conduca in asemenea circumstante. Politistul a precizat ca, in 30 de ani de cariera, nu a fost niciodata martor la o asemenea scena, scrie Cancan.

Se bat in degetele de la picioare. Desi pare un concurs de jucat la iarba verde, mai multe familii britanice pregatesc cu responsabilitate Campionatul Mondial de lupta cu degetele de la picioare. Participantii se antreneaza zilnic, iar sotiile si copiii gasesc sloganuri pentru a-i incuraja pe fortosi. Daca acestia din urma fac exercitii precum balerinele, stand doar pe degetele de la picioare, mai multe minute pe zi, "creativii" nascocesc fel de fel de lozinci haioase si ironice la adresa adversarilor, informeaza Click.