Scene de sex pe o plaja din Mamaia.Nimic nu mai conteaza cand dorinta e mare! Au demonstrat-o doi tineri care au fost surprinsi in pline scene de sex, mimate ori executate ziua in amiaza mare, pe o plaja de la malul Marii Negre. Protagonistii sunt doi tineri care par sa se iubeasca cu foc, fara sa le pese de cei din jur. Desi cei doi se mangaie si se saruta cu pasiune, la haine nu au vrut sa renunte. Pana la urma, doar actorii principali stiu daca a fost o partida de sex pe bune sau doar un experiment ciudat. Cert este ca toti cei aflati pe plaja in acel moment s-au adunat in jurul lor si au cascat gura ca la urs, informeaza Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Le-a lasat cainilor 12 milioane de dolari. Un scandal de proportii sta sa izbucneasca in Statele Unite, unde Bret Carr, fiul milionarei Gail Posner, are de gand sa conteste testamentul lasat de mama lui. Mai exact, barbatul vrea sa obtina anularea documentului in care scrie negru pe alb ca Posner si-a lasat vila in valoare de 9 milioane de dolari catelusei ei chihuahua pe nume Conchita. In plus, femeia si-a inzestrat si ceilalti doi caini cu 3 milioane de dolari, menajerele si ceilalti angajati din casa fiind recompensati cu 25 de milioane de dolari. Supararea barbatului este cu atat mai mare, cu cat iubita lui mama nu i-a lasat decat 963.000 de dolari, scrie Cancan.

O sud-africana a ajuns la spital, din cauza unei vuvuzele. O femeie de origine sud-africana a ajuns la spital, cu diagnosticul leziune pe trahee, dupa ce a incercat sa sufle cat mai puternic intr-o vuvuzela, trompeta care creeaza isterie la aceasta editie a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. Dupa o competitie cu vuvuzele, la care a participat impreuna cu niste prieteni, pe strazile din Cape Town, Yvonne Mayer a simtit ca ii arde gatul, insa a continuat sa sufle cu putere in vuvuzela in incercarea de a castiga concursul. "Medicul care m-a consultat s-a amuzat copios de situatie. Nu inceta sa rada de mine si imi spunea ca sunt prima victima a vuvuzelelor", a povestit Yvonne Mayer, care nu a putut manca si vorbi timp de doua zile din cauza leziunii respective, anunta Click.

Un vatman a fugit cu bicicleta dupa tramvaiul sau, care plecase accidental. Un vatman a fugit cu bicicleta dupa tramvaiul sau, care a plecat accidental, fara pasageri, si a reusit sa urce la bordul acestuia, dupa o urmarire prin Praga, dar a ajuns la spital, din cauza unui atac cardiac. Tramvaiul, fara vatman si fara pasageri, a fortat poarta depoului din vestul capitalei Cehiei si a prins viteza pe sine, traversand in special o strada cu patru benzi. Tehnicienii au intrerupt curentul electric, dar tramvaiul si-a continuat drumul, pe o panta, pentru aproximativ un kilometru. Vatmanul, care probabil uitase sa traga frana, a luat o bicicleta de la un trecator si a urmarit tramvaiul. El a reusit in final sa urce la bordul tramvaiului si sa il opreasca, informeaza Libertatea.

Umbla cu pantalonii rupti si gauri in pantofi. Desi nu a fost niciodata un etalon al elegantei, primarul Londrei, Boris Johnson (45 de ani), a dat definitiv cu bata in balta in timpul turneului in Africa de Sud, unde sustine candidatura Marii Britanii pentru organizarea Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. Edilul s-a facut de ras la una dintre sedintele foto la care a fost invitat, aparand cu un crac de la pantaloni sfasiat si cu gauri in pantofi, dar cantand energic din vuvuzela, scrie Cancan.

Penis gigant desenat pe un pod din Rusia. Un grup de artisti au desenat un penis de 65 de metri pe un pod basculant din Sankt Petersburg, ca forma de protest fata de masurile dure de securitate din orasul rusesc Sankt Petersburg. Uriasul organ a fost desenat de grupul radical de arta denumit Voina pentru a evidentia masurile dure de securitate orchestrate de FSB (fostul KGB) cu prijejul Forumului Economic International, gazduit pe 17 iunie la Sankt Petersburg. "Am pictat un falus gigant pentru a arata ceea ce face FSB-ul si Ministerul de Interne cu cetatenii, cand vine vorba de securitatea acestui forum", se precizeaza intr-un comunicat al gruparii Voina, anunta Click.

O turista austriaca are de platit 37.000 euro la factura de mobil. O turista austriaca aflata in vacanta in Croatia a primit o factura pentru telefonul mobil in valoare de 37.000 de euro, in cadrul retelei Mobilkom, pentru convorbiri dar mai ales pentru depasirea limitei de download si navigare pe internet in regim de roaming. Femeia de 37 de ani si-a folosit smartphone-ul pentru navigare pe internet, in timp ce se afla in Croatia, facand un trafic de 15 gigabytes in vacanta sa de 4 saptamani. Mobilkom Austria a incercat sa-si ajute clienta, stergand 15.000 de euro de pe factura, dar femeia mai are inca de scos din buzunar 22.000 de euro, informeaza Libertatea.