La Bran e casa extraterestilor. Greu de inchipuit, dar frumosul orasel de munte Bran, din Brasov, e locul unde extraterestrii au hotarat sa se stabileasca, cu ani in urma, pe Terra. Cel putin asta crede Valentin Tirca (40 de ani), care sustine ca e urmas al civilizatiei provenite de pe alte planete. Valentin Tirca e de parere ca extraterestrii au creat viata si oamenii pe Pamant, iar dealurile din jurul Brasovului sunt piramide construite de ei. Mai mult, barbatul care vinde vin pentru a se intretine, isi spune Thrcaar al XVII-lea si crede ca e ultimul rege al dinastiei agatarsilor, urmasii extraterestrilor. Tirca spune ca are menirea de a informa poporul despre sfarsitul lumii, ce va veni in 2012. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Hotnews

O mama danseaza lasciv, iar copiii ei ii baga hartii in pantaloni. Femeia din imagini poate fi considerata una dintre cele mai denaturate mame filmate si apoi postate pe Internet. Americanca, extrem de hidoasa, incearca sa-si exprime senzualitatea inexistenta de fata cu cei doi copii ai sai, pe care ii pune sa arunce cu bani falsi in ea. In plus, unul dintre micuti este antrenat sa-i bage hartii in pantaloni, exact ca intr-o scena de striptease. Si ca peisajul macabru sa fie complet, baiatul cel mare toarna apoi frisca pe ea. Integral in Click.

Da din pedale la bicicleta de 450 de kilograme! Wouter van den Bosch, un student olandez de 29 de ani pasionat de mecanica, si-a construit o bicicleta de 450 de kilograme, realizata din conducte de otel, bucati de bicicleta obisnuita si o anvelopa de tractor. Pentru realizarea ingeniosului mijloc de transport, studentul a avut nevoie de trei luni. Integral in Cancan.

Trei caini au mostenit peste 10 milioane de dolari. O femeie din Florida a lasat celor trei caini ai sai o avere de 10 milioane de dolari, in timp ce copilul mostenitoarei a primit un singur milion, informeaza Agerpres. Dupa ce Gail Posner a murit de cancer in luna martie, catelusele Conchita, April Maria si Lucia au mostenit de la stapana lor 3 milioane de dolari si o casa la Miami Beach, estimata la peste 8 milioane de dolari. Mai mult, paznicii, personalul din casa, antrenorul personal si asistentii au primit in total 26 de milioane de dolari. Integral in Libertatea.

O politista si-a suparat sefii pentru ca a pozat goala. Necaz mare pentru o politista americana foarte frumoasa, care a acceptat invitatia de a poza in faimoasa revista Playboy. Jessie Lunderby, in varsta de 21 de ani, risca acum sa fie data afara din politie. Casatorita si mama unui copil, Jessie e revoltata ca sefii sai de la Politia din Washington vor sa o concedieze. I-am spus comandantului inainte cu doua saptamani sa pozez pentru Playboy ca imi doresc sa fac acest lucru. A zis ca nu are nimic impotriva atat timp cat pozele sunt de bun gust. Dupa ce a vazut fotografiile, s-a razgandit si mi-a dat o amenda usturatoare, a declarat Jessie in presa americana. Desi pozele au fost extrem de apreciate atat de colegii politisti, cat si publicul american, blondina Jessie face acum subiectul unei anchete a comandamentului politiei. Integral in Libertatea

Va fi batut de politisti si va face puscarie pentru un grafitti! Un elvetian va fi batut cu bastonul de autoritatile din Singapore, dupa ce a facut un grafitti. Desi organizatiile pentru drepturile omului au intervenit, spunand ca aceasta este mai degraba o forma de tortura decat o pedeapsa. Dupa corectia aplicata cu bastoanele, elvetianul ar urma sa execute trei ani de inchisoare. "Nu poti tortura oameni, e ceva stabilit de Organizatia Natiunilor Unite si valabil in toata lumea. Loviturile cu bastonul sunt o forma de tortura", a declarat Philip Robertson, director adjunct pentru Asia al Human Rights Watch. Integral in Libertatea.