Un papagal miauna, vorbeste si canta. Luis a ajuns la Bacau in 1987, din Venezuela, unde prezenta, in spaniola, produsele dintr-un magazin. "Fratele meu a fost vaporean si cand a facut o escala in Venezuela, a vazut papagalul si s-a atasat de el. Vanzatorul nu prea voia sa-l dea, ca-i strica reclama cu pravalia, dar pana la urma s-a induplecat, pentru 40 de dolari", ne-a spus Anda Amariutei, stapana lui Luis. Pasarea s-a acomodat repede, in scurt timp a uitat spaniola si a inceput sa invete romaneste. "Zice "Uratule", face ca pisica si cainele, a invatat fostul imn, "Trei culori cunosc pe lume", din care mai canta si acum cateva franturi", mai spune Anda. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Hotnews

Un britanic isi da mama pe o lira. James Doyan, un britanic a carui mama in varsta de 63 de ani se plange de singuratate si ghinion in dragoste, a decis sa ia masuri pentru a-i gasi acesteia un partener de viata. Barbatul si-a scos mama la licitatie pe ebay, pretul de pornire fiind de o lira sterlina (1,20 euro). Femeia, pe nume Sandi Firth si cu doua divorturi la activ, are parte si de o caracterizare elogioasa, doar-doar vor aparea cumparatori interesati sa o ia acasa. Ea e descrisa ca fiind "frumoasa, buna bucatareasa, educata, interesata de familie, iubitoare, nepretuita". Sandi a starnit interesul a 250 de internauti, multi dintre ei cerand sa "testeze produsul" inainte de a-l achizitiona. Integral in Cancan.

O femeie de 91 de ani si-a dezgropat rudele. O femeie din Pennsylvania, SUA, colectiona... cadavre. Jean Stevens si-a dezgropat sotul si sora geamana si a dus cadavrele acasa. Potrivit AOL News, nonagenara tinea trupul mumificat al sotului ei, decedat in 1999, in camera de oaspeti, pe pat, iar cadavrul sorei decedata in 2009, invelit intr-un covor, in garaj. Batrana a fost data de gol de vecini, care au aflat despre macabra ocupatie a lui Jean si au anuntat autoritatile. Integral in Libertatea.

Da 180.000 de euro pe an ca sa arate ca Michael Jackson. De 22 de ani, Navi nu face altceva decat sa-l imite pe idolul sau, cantaretul Michael Jackson. Si acest lucru implica niste costuri uriase, sustine britanicul, care a dezvaluit pentru News of The World pe ce si cat cheltuieste anual ca sa fie sosia numarul 1 a regretatului star. Pasiunea lui Navi a prins viata in 1991, cand l-a descoperit pe Michael Jackson. De atunci, a facut mai multe operatii pentru a semana perfect. Si acest lucru l-a adus fata in fata cu "regele muzicii pop" de mai multe ori. Integral in Libertatea.

Scenariul filmului "Piratii din Caraibe 4" a fost gasit intr-o cafenea. Manuscrisul de 194 de pagini al filmului a fost gasit intr-o cafenea din centru Londrei, dupa ce unul dintre sefii echipei de productie l-a uitat in cafeneaua cu pricina, scrie publicatia The Sun, citata de site-ul vedeta.ro. Scenariul a fost predat publicatiei The Sun de catre cetateanul care l-a gasit si, ulterior, a fost returnat casei Walt Disney Pictures. Filmarile pentru "Piratii din Caribe 4" au inceput in Hawaii, iar rolul principal este interpretat, bineinteles, de Johnny Depp. Integral in Click.

S-a tatuat cu cenusa fiului mort. O mama al carei fiu a murit dupa o supradoza de cocaina, la 20 de ani, si-a facut cateva tatuaje din cenusa copilului ei. "L-am pus pe Lloyd inapoi de unde a pornit in viata: in corpul meu", a spus Kim Mordue, in varsta de 50 de ani. David Jones, cel care i-a facut tatuajele, s-a apucat de treaba imediat dupa ce femeia a venit cu o autorizatie prin care se arata faptul ca are dreptul sa foloseasca ramasitele defunctului in ce mod doreste. "Am amestecat cenusa cu tus si i-am facut modelele pe care le-a dorit. Mi s-a parut ciudat la inceput, dar cunoscand-o pe Kim, am realizat ca dorinta ei era cat se poate de pura". Integral in Click.