A aparut catelul de jucarie care face pipi. Este cunoscut faptul ca asiaticii produc cele mai traznite jucarii, insa a sosit momentul in care s-a lansat ceva cu totul neobsnuit: catelul de jucarie care face pipi! Robotelul se comporta exact ca un catelus adevarat: merge, se opreste, ridica piciorul, apoi face pipi! Daca vi se pare exagerat, iata ca aceasta jucarie este deja foarte apreciata in Japonia, fiind inregistrate foarte multe precomenzi. Aceasta va fi scoasa la vanzare pe 5 iulie, pretul fiind de 34 de dolari, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cainii din R. Moldova nu mai au voie sa latre dupa ora 22.00 Cainii din municipiul Balti, al doilea oras ca marime din R. Moldova, nu mai au dreptul sa latre dupa ora 22.00, potrivit noului regulament adoptat, cu privire la intretinerea cainilor si pisicilor. Regulamentul mai spune ca detinatorii patrupedelor sunt obligati sa asigure hrana si apa animalelor, sa scoata cainii la plimbare cu botnita, lesa scurta si uneltele necesare pentru strangerea excrementelor. Mai mult, potrivit documentului adoptat, se interzice utilizarea otravurilor si capcanelor pentru reducerea numarului de caini si pisici fara stapan, iar la prinderea maidanezilor vor fi admise doar persoane instruite care nu se afla la evidenta psihiatrica sau narcologica, scrie Libertatea.

Un american a fost calcat cu masina de cainele sau. Cainele se spune ca este cel mai bun prieten al omului... dar nu intotdeauna. Cu siguranta nu cand sare la volanul unei masini cu care isi calca stapanul. Christopher Bishop, un american de 43 de ani din Florida, era sa fie ucis de propria-i masina "condusa" de bulldogul sau. Barbatul verifica uleiul camionetei sale, cu motorul pornit si scoasa din viteze. Cainele Tassey a sarit in masina, usa fiind deschisa, si a impins schimbatorul de viteze. Masina a pornit, iar Bishop n-a mai avut timp sa se fereasca. A fost doborat la pamant si masina a trecut peste el. Cu dureri foarte mari, omul s-a ridicat si a reusit sa opreasca masina, ca sa nu provoace si alte daune mai mari, scrie Libertatea.

Un bebelus de 11 luni fumeaza marijuana. O fotografie postata pe siteul de socializare Facebook a facut inconjurul lumii. Un bebelus de numai 11 luni a fost pozat in timp ce folosea un bong (n.r. - dispozitiv folosit la consumul de marijuana), apoi imaginea a fost pusa pe internet. Mama acestuia, din Jacksonville, Florida, a provocat un adevarat soc in randul utilizatorilor de internet dupa ce a pus aceasta fotografie pe Facebook. "Niciodata nu i-as da copilului meu droguri", a scris aceasta tot pe Facebook. Autoritatile din SUA vor investiga acest caz, scrieLibertatea.

Marea Britanie: iata prima pisica bionica din lume. Un motan in varsta de numai doi ani si jumatate din Marea Britanie si-a pierdut labutele posterioare dupa ce o seceratoare i le-a taiat. Medicul chirurg care l-a operat a creat o pereche de proteze, considerate premiera mondiala in domeniu. Potrivit "The Sun", operatia in care au fost atasate labutele artificiale a durat trei ore iar medicii britanici au inserat noile glezne prin perforarea oaselor de la membrele posterioare. In viitor, oasele vor creste si se vor "suda" de metalul din care sunt construite protezele, prin intermediul unui adeziv medicinal numit hidroxipatira, scrie Click.

O mini-testoasa a intors un avion din drum. Aflata intr-o cusca, o testoasa de 5 centimetri, care calatorea cu o fetita in varsta de 10 ani, i-a pus in alerta pe membrii echipajului unei companii aviatice de taxi. Fetita si sora ei au fost date jos din avion, acestea fiind anuntate ca trebuie sa renunte la animalutul lor pentru a-si continua drumul. Surorile au aruncat testoasa cu tot cu cusca intr-o pubela, s-au intors la locurile lor, ulterior izbucnand in plans la vederea angajatilor companiei AirTran Airways, mult prea stricti in aplicarea regulilor, scrie Click.

Si-a dat sotul in judecata ca a cheltuit 1,4 milioane $ pe curve. O femeie din Australia a apelat la justitie pentru a recupera banii cheltuiti de sotul sau pe prostituate si maseuze, cu ocazia vacantelor petrecute in Filipine, scrie The Daily Telegraph. Sotia, in varsta de 58 de ani, sustine ca partenerul ei de viata din ultimii 24 de ani, de care acum divorteaza, ar trebui sa imparta si acei bani cheltuiti pe distractii frivole. Insa judecatorul Peter Rose, de la tribunalul din Sydney, a decis ca sotul s-a achitat de datoriile de familie corespunzator, a avut grija de cei trei copii, asa ca a fost liber sa-si cheltuiasca veniturile dupa cum a considerat de cuviinta, scrie Click.

Cea mai mare moneda de aur din lume vanduta pentru 3,27 de milioane de euro! Cantareste 100 kg! Cea mai mare moneda de aur din lume a fost confectionata in Canada in 2007, cantareste 100 de kilograme si are un diametru de 53 de centimetri. Moneda s-a vandut la pret de catalog, corespunzator valorii ei in aur la pretul zilei, neexistand decat o singura oferta, cea a unei companii spaniole. Moneda este inscrisa in Cartea Recordurilor si valoarea ei a fost estimata la 3,9 milioane de dolari. Pana in momentul scoaterii ei la licitatie, moneda a apartinut grupului financiar austriac AVW, care a intrat in faliment, scrie Cancan.