Un chinez va inota 1.200 de kilometri in cel mai lung fluviu din Asia. Barbatul va parcurge o parte a fluviului Yangtze - cel mai lung din Asia (6.300 km) si al treilea in lume - pana la Shanghai unde va vizita celebra expozitie mondiala. Bao Zhengbin (56 de ani) din orasul Wuhan al provinciei Hubei va inota in continuu timp de 32 de zile pana va ajunge la destinatie: Expozitia Mondiala de la Shanghai. "De 44 de ani ma tot gandesc la acest lucru. Cand aveam 12 ani am mers cu vaporul, alaturi de parinti, pana la Shanghai iar excursia a fost de-a dreptul fermecatoare - peisajul, superb. Si de atunci mi-am dorit ca intr-o zi sa parcurg aceasta ruta prin apa, inotand", explica chinezul. Integral in Click.

Faze TariFoto: Hotnews

Are 25 de kilograme desi mananca 8.000 de calorii pe zi. O studenta americanca mananca de 60 de ori pe zi ca sa nu moara. Ea sufera de o boala extrem de rara. Lizzie Velasquez are numai 25 de kilograme, corpul ei neretinand grasimea din hrana pe care o consuma. Studenta mananca din zece in zece minute, dar nu a avut niciodata mai mult de 27 de kilograme. Medicii spun ca nu s-au mai confruntat niciodata cu o astfel de boala, care este atat de rara incat nu are nici macar un nume. "Mananc cartofi prajiti, pizza, ciocolata, gogosi, pui, acadele, bomboane si multe altele. Daca vad ca dupa masa pun chiar si jumatate de kilogram, sunt cea mai fericita din lume", a spus Lizzie pentru Daily Mail. Integral in Click.

Calculatorul exista de 2.000 de ani! - Antikythera este un mecanism-minune descoperit in urma cu un secol pe fundul Marii Egee. Considerat a fi fost realizat cu un secol inainte de Hristos, acest veritabil "calculator" al lumii antice era folosit pentru determinarea cu mare precizie a ciclurilor astronomice, a miscarilor planetelor, dar si a datelor de desfasurare a Jocurilor Olimpice din Antichitate. Era anul 1901, cand niste scufundatori care cautau bureti descopereau pe epava unei nave aflate in apele din preajma insulei grecesti Antikythera ramasitele unui obiect straniu. Botezat dupa numele insulei in vecinatatea careia fusese gasit, mecanismul le-a dat mari batai de cap, vreme de un secol, oamenilor de stiinta care l-au studiat. Cel mai simplu a fost de facut datarea lui, aproximativ anii 100-150 i.Hr. Integral in Libertatea.

Un barbat din Anglia traieste doar cu jumatate de cap. Alan Hind este un barbat din Marea Britanie care a cazut in cap de la o inaltime de aproximativ opt metri. Desi a fost aproape de moarte, Hind a supravietuit miraculos, insa traieste cu o jumatate de cap. In urma cazaturii, Hind s-a ales cu fracturi la craniu, maxilarul aproape distrus si un nerv optic foarte grav afectat. El nu mai vede cu un ochi, iar traumatismele la creier nu mai pot fi reparate. Totusi, chirurgii l-au operat de trei ori in sase luni (n.r. - accidentul s-a produs in februarie 2008) si au reusit sa ii introduca o placa de titan care sa ii reconstruiasca forma capului. Integral in Libertatea.

Un caine si-a calcat stapanul cu masina. Barbatul se afla sub masina pentru mici reparatii cand a lasat motorul pornit si portiera deschisa. Bulldogul sau, Tassey, a sarit in masina si s-a lovit de schimbatorul de viteza, iar masina a pornit in marsarier si a trecut peste partea stanga a proprietarului. Din fericire, barbatul a scapat fara rani grave si a putut sa opreasca masina inainte sa ajunga intr-un gard. Integral in Cancan.

Vezi cum se repara Dacia in Rusia! Cu ciocanul! Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au facut furori pe internet dupa ce un mecanic a fost surprins "reparand" o usa cu ciocanul! Imaginile camerelor de supraveghere il arata pe mecanicul unei fabrici din Rusia care repara o usa a unui autoturism Sandero, cu ciocanul. Barbatul se arata nemultumit ca usa autoturismului nu se inchide bine, asa ca ii face o "ajustare" cu ajutorul unui ciocan! Integral in Cancan.