Un expert roman confirma: "Extraterestrii se pregatesc sa vina la noi". Europarlamentarul italian Mario Borghezio, unul dintre liderii formatiunii Liga Nordului, a solicitat recent, in Parlamentul European, ca tarile UE sa faca publice toate informatiile detinute despre fenomenul OZN. Declaratia lui Borghezio a fost semnata de 17 colegi din Parlamentul European, printre care si liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Ceea ce se intampla in Parlamentul European este un efect al celei mai mari reuniuni pe probleme ufologice din toate timpurile, care a avut loc in aprilie, la San Marino. Lucrarile au avut titulatura "Anul 2010 - anul contactului. De la Hollywood la realitate" si au fost conduse de Roberto Pinotti, consilierul armatei Italiei si al NATO pe probleme de obiecte zburatoare neidentificate, scrie Libertatea.

tariFoto: Colaj foto

Si-a revenit complet cu un tratament revolutionar. La doar 13 luni copilul a suferit arsuri in proportie de 32% pe fata si piept dupa ce a varsat o cana cu ceai fierbinte. In cazul unor asemenea arsuri, recuperarea este lunga si dureroasa, insa Isambard Ebbutt a fost supus unui tratament de ultima generatie creat de medicii britanici si care reface ranile grave fara a lasa vreo cicatrice. Tehnologia se numeste "Bacteriosafe" si se bazeaza pe o crema speciala ce contine nanocapsule cu antibiotic care este eliberaat in organism doar cand sunt detectate bacteriile ce pot produce infectii. In plus, gelul isi schimba culoarea in momentul descoperirii bacteriilor alertand astfel personalul medical, afirma Click.

A ajuns la 130 de ani cu vodca zi de zi. Record de longevitate. Batrana Antisa Khvichava, dintr-un sat pierdut in muntii Georgiei, a implinit ieri 130 de ani. Ea a fost serbata de autoritati care i-au adus un tort imens. Antisa Khvichava, care s-a nascut la 8 iulie 1880, locuieste impreuna cu un fiu in satul Sachino din Muntii Caucaz. Nepoata ei, Shorena Khvichava, este mandra ca are cea mai varstnica bunica din lume, informeaza Click.

O adolescenta a ajuns la spital din cauza unui sarut. O adolescenta in varsta de 14 ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce a sarutat-o iubitul ei. Baiatul, desi stia ca prietena lui este alergica la alune, nu i-a spus ca a mancat cereale cu lapte si alune, informeaza Cancan.

Si-a luat mama ostatica pentru ca nu i-a calcat rufele. Un american a fost arestat dupa ce si-a tinut mama ostatica timp de sase ore dintr-un motiv pe cat de banal, pe atat de hilar: femeia a refuzat sa-i calce rufele, informeaza Metro.co.uk. Barbatul, in varsta de 29 de ani, este acuzat de atac agravat si retinere de persoane, pentru ca si-a amenintat mama cu pistolul si nu a lasat-o sa paraseasca locuinta timp de sase ore din cauza ca aceasta nu a vrut sa-i calce hainele, scrie Click.

Criminal la 12 ani: si-a impuscat parintii! Un american de numai 12 ani a fost acuzat de crima de gradul 1, dupa ce si-a impuscat cu sange rece mama si tatal vitreg, informeaza ABC. Politia a gasit trupurile celor doi, luni, intr-un parc pentru rulote, in oraselul Kaiser, din Missouri, in urma unui telefon primit de la baiat. Acesta si-a sunat mai intai bunica pentru a-si marturisi fapta, apoi s-a predat fortelor de ordine, fara sa divulge motivul gestului sau, informeaza Click.