A umblat moca prin toata lumea! Visul britanicului Paul Smith, in varsta de 33 de ani, de a vedea si alte locuri decat orasul sau natal, Gateshead, i-a incoltit acestuia in minte dupa ce a mers intr-o sambata la un supermarket local. Enervat de aglomeratie si carucioarele pe care ceilalti clienti le lasasera in drum, Paul a hotarat sa plece in voiaj si sa se relaxeze. Singura problema era ca britanicul nu avea niciun ban in buzunar. In concluzie, internaut impatimit, barbatul a recurs la Twitter, solicitand ajutor financiar, transport si cazare nu doar de la cunoscuti, ci si de la necunoscuti. Spre norocul lui Paul, multi au sarit sa il sprijine si astfel a putut vizita Franta, Germania, Olanda, Statele Unite si Noua Zeelanda. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Hotnews

Un caine a mancat 750 de grame de pietre. Familia Douglas, dintr-un orasel din Scotia, a trait cu spaima ca Samson, cainele lor in varsta de doi ani, sufera de o boala grava, pentru ca refuza sa manance, indiferent ce i se oferea. Stapanii au decis sa-l duca de urgenta la veterinar, unde, in urma unei radiografii, s-a descoperit ca animalul avea in stomac 750 de grame de pietre. Samson a fost operat de urgenta si este acum in afara oricarui pericol. "Am fost socat cand am vazut cate pietre avea catelul in stomac. Nu am vazut asa ceva in toata cariera mea", a declarat medicul veterinar Michael King, cel care s-a ocupat de Samson. Integral in Cancan.

S-a trezit cu un piton de 4.5 metri in propriul hambar. Un agricultor din Elvetia a gasit in hambarul sau un piton de 4,5 metri. Sarpele tocmai mancase un pui si ucisese un al doilea. Potrivit Antena 3, taranul elvetian, in varsta de 46 de ani, a sunat imediat autoritatile care au ajuns repede la fata locului. Pitonul avea greutatea de 19 kilograme si a fost capturat cu ajutorul unui specialist in reptile. Se pare ca sarpele scapase dintr-o casa din apropiere, care este in renovare. Autoritatile au descoperit un al doilea piton, de 3,5 metri, cu o greutate de aproximativ 12 kilograme, in podul cladirii. Integral in Click.

O creatura misterioasa a fost descoperita in Thailanda. In Thailanda a fost descoperit corpul unei ciudate creaturi. Pana acum oamenii de stiinta nu au ajuns la un consens privind originea ciudatei fiinte. Intrebarea care este pe buzese tuturor este: avem de-a face cu un extraterestru sau cu o creatura mitica? Integral in Click.

Un britanic isi schimba sexul pentru a deveni Katie Price. Unele femei sunt intr-atat de apetisante, incat nu ii determina pe barbati doar sa doreasca sa aiba o relatie cu ele ci... sa devina ele. Aceasta e povestea unui tanar din Leeds, Anglia, care vrea sa-si schimbe sexul si apoi sa fie supus mai multor operatii estetice, pana cand va ajunge sa arate exact ca idolita lui, sex-simbolul Katie Price. Richard, 18 ani, si-a schimbat deja numele in Cindy si de la varsta de 12 ani se imbraca in haine de femeie. Mai nou, acesta vrea sa isi faca in sfarsit operatie de schimbare de sex pentru a fi 100% femeie, iar apoi sa inceapa un sir de proceduri complicate si dureroase, pentru a semana cat mai mult cu bruneta sexy Katie Price. Integral in Click.

Cum se antreneaza femeile pentru un sex oral de calitate. Fetele dornice sa-si satisfaca partenerii de sex ocazionali sau stabili exerseaza la greu pentru a fi cat mai bune in acest domeniu. Ele baga in gura tot ce prind si daca nu prind atunci folosesc mana din dotare pe care o indeasa bine in cavitatea bucala, imaginandu-si cum geme de placere iubitul lor. Daca au reusit sa isi impresioneze partenerul de sex sau nu, nu putem sti, cert este ca ne-au atras atentia cu grimasele lor. Integral in Cancan.