Au luat cina in cer. Conducatorul regatului monegasc a invitat-o pe viitoarea lui sotie, Charlene Wittstock, sa ia masa suspendati pe o platforma la 25 de metri deasupra solului. Printului Albert de Monaco nu i-a lipsit niciodata curajul si se pare ca nici logodnicei lui, Charlene Wittstock, fosta campioana olimpica la inot. In urma cu cateva zile, cei doi indragostiti au hotarat sa ia o cina romantica la inaltime, la deja celebrul restaurant aerian "Dinner in the Sky". Profitand de vremea frumoasa, Albert (52 de ani) si Charlene (32 de ani) au urcat pe platforma localului, suspendat la 25 de metri deasupra solului, si au savurat mancaruri delicioase pregatite de trei bucatari de renume din Monaco si Cannes. Cina a costat 1.000 de euro de persoana, o zecime din suma urmand sa fie donata unor actiuni caritabile patronate de sora lui Albert, printesa Stephanie, anunta Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a pus tatal, supravietuitor al holocaustului, sa danseze "I Will Survive" la Auschwitz. O artista din Australia a scandalizat opinia publica internationala, dupa ce si-a pus tatal in varsta de 89 de ani sa danseze pe hitul Gloriei Gaynor in fostul lagar de concentrare din Polonia. Jane Korman sustine ca filmuletul, care se bucura de popularitate pe YouTube, este o "sarbatorire a vietii si supravietuirii". Insa, evreii care au trait cele mai groznice momente din viata lor sub teroarea nazista, in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, au blamat opera ei, spunand ca trivializeaza moartea si suferinta a milioane de evrei. In video, tatal artistei, Adolk, in varsta de 89 de ani, si cei trei copii ai sai danseaza pe melodia "I Will Survive" (n.r. "Voi supravietui"), in diverse locatii importante pentru holocaust, printre care si Auschwitz. Filmul a fost preluat de diferite website-uri naziste, informeaza Click.

Un neozeelandez, impuscat in fund, de un caine. Un vanator din Noua Zeelanda a fost impuscat, duminica, de un caine, alaturi de care se afla pe teren. Barbatul de 40 de ani se afla la vanatoare impreuna cu patru amici, potrivit cotidianului britanic The Telegraph, si isi lasase pusca pe jos. Unul dintre cainii de vanatoare care se afla cu ei pe teren, a calcat arma, care nu avea piedica pusa, reusind astfel sa-l impuste in fund pe neozeelandez. Vanatorul a fost transportat de urgenta la spital, unde a fost operat si se afla in stare stabila, scrie Libertatea.

Un barbat din Australia a ajuns la spital cu gamba retezata dupa ce a calarit un crocodil. Un barbat in varsta de 36 de ani, din Australia, a calarit un crocodil, ametit fiind de aburii alcoolului, si a ajuns la spital in stare grava, cu gamba retezata. Individul a fost dat afara dintr-un bar, fiindca era prea beat si facea scandal, iar cand s-a vazut singur in noapte a cautat compania unui crocodil care era inchis intr-o gradina din apropiere. Curajosul a escaladat gardul de sarma ghimpata care imprejmuia cusca lui Fatso, crocodilul de apa sarata cu o greutate de 800 de kilograme si cu o lungime de cinci metri, si a vrut sa-l calareasca, dar spre surpriza lui reptila nu a fost de acord si l-a muscat de picior, in semn de protest. Spre norocul lui, barbatul a fost vazut la timp si dus la spital, anunta Cancan.

Englezii au devenit campioni mondiali... la impuscatul cu boabe de mazare. Desi nationala de fotbal a esuat sa se apropie de trofeul din Africa de Sud, englezii se pot mandri cu un titlu mult mai prestigios. Acestia au devenit din nou campioni mondiali la impuscatul cu boabe de mazare, scrie metro.co.uk. Ian Ashmeade, in varsta de 53 de ani, l-a detronat pe George Hollis, de 59 de ani, campionul din 2009, in cadrul competitiei care a avut loc intr-un satuc din Cambridgeshire. In schimb, Holis, de patru ori campion mondial, a primit titlul onorific de Campion al Campionilor. Aflat la cea de-a 40-a editie, turneul de tras cu boabe de mazare a reunit 150 de practicanti ai acestui sport, informeaza Click.

Iata cum se racoresc chinezii! Oamenii s-au imbulzit astazi in zona unui rau din provincia Zhejiang din China, unde s-au racorit in barci gonflabile. Cum temperaturile au depasit 30 de grade, turistii si localnicii din Shanghao si Hangzou nu au rezistat pe mal si s-au aventurat in apa, unde atmosfera era mult mai racoritoare, scrie Libertatea.