Faceau sex si au cazut de la etaj. Incredibil, dar adevarat! Un barbat si o femeie au cazut de la etajul intai al unui bloc in timp ce faceau sex la fereastra. Din fericire, s-au ales numai cu rani la cap si fracturi de oase. Accidentul s-a petrecut in orasul german Lubeck. Femeia era casatorita si se intalnea adesea in acel apartament cu un alt barbat. Politistii spun ca cei doi au cazut pe fereastra in timpul actului sexual. Miscarile inflacarate ale barbatului au impins-o pe femeie peste pervaz, cazand apoi impreuna cu ea. Bizar este faptul ca sotul femeii s-a ales si el cu oase rupte dupa ce a cazut de pe un acoperis, intr-un incident anterior, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

In California se poate creste legal marijuana. "Propunerea a fost adoptata de consiliul municipal in prima lectura cu cinci voturi favorabile, doua impotriva si o abtinere. Ea trebuie examinata in a doua lectura in 27 iulie", a declarat Crystal Bing, grefiera consiliului municipal. Dupa adoptarea sa definitiva, masura urmeaza sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2011. Autorizand producerea pe scara mare a marijuanei - in scopuri medicale, singura productie autorizata in California - orasul Oakland spera sa colecteze importante venituri fiscale, anunta Libertatea.

A violat 1.000 de femei in 20 de ani. Monstrul sexual Jorg P, in varsta de 46 de ani, care a violat 1.000 de femei, a marturisit ca reusea sa castige increderea victimelor prefacandu-se ca era handicapat. Supranumit "Monstrul milog", Jorg P, din regiunea Eifel, Germania, a povestit ca facea pe handicapatul si le cerea femeilor sa-l ajute la toaleta, dupa care le viola. Barbatul lua o figura umila si suna la usa victimelor, spunandu-le ca are nevoie urgenta la WC. Apoi, le cerea sa-l ajute sa se dezbrace, fiindca nu-si poate folosi mainile. Odata ce se vedea in casa le abuza sexual. De profesie mecanic si tata a doi copii, barbatul a violat 1.000 de femei din Germania, Olanda si Belgia, pe parcursul a circa 20 de ani, informeaza Click.

Un travestit a violat un caine in santul unui castel din Anglia. Barbatul de 33 de ani a incalecat animalul dupa ce acesta l-a urmarit intr-o zona departata de ochii stapanei. Femeia care detinea cainele se plimba prin vechiul castel cu o prietena cand cele doua l-au observat pe travestitul singuratic in dimineata zilei de 10 iulie, scrie Daily Telegraph. Era imbracat intr-o rochie neagra si se plimba singur prin santul de apa. Cand cele doua doamne l-au vazut pe travestit, acesta a fugit. Ulterior, unul din caini l-a urmarit pe barbat, iar atunci cand femeile l-au ajuns din urma, travestitul facea sex cu respectivul animal. Personalul de la castel l-a retinut pe barbat pana la sosirea politiei, care l-a dus acasa si l-a avertizat pentru comportament indecent in public, scrie Libertatea.

A fost inventata masina pentru orbi. Studentii de la Universitatea Virginia din Sua au reusit sa creeze un prototip de vehicul care sa transporte orbi sau persoanele cu dizabilitati. Automobilul este controlat prin comenzi vocale si ghidat in trafic cu ajutorul unor senzori de miscare. "Masina este inconjurata de senzori si de mici sonare care capteaza vibratiile de la masinile aflate in trafic. In functie de stimuli si de conditiile de trafic, soferul care este nevazator aude informatii legate de orientarea sa in spatiu. Astfel hotaraste in ce directie trebuie sa mearga", a declarat profesorul Mike Perkins, coordonatorul proiectului, anunta Click.

Bunica betiva din Australia: si-a uitat nepotul, apoi a batut un om! O bunica din Brisbane, Australia, a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce in luna decembrie a anului trecut si-a lasat nepotul de sase ani singur in gara, iar ea s-a dus sa bea. Batrana i-a spus copilului ca se duce sa cumpere ziare, dar s-a oprit intr-un bar si a inceput sa bea. Speriat ca bunica lui nu a mai revenit, baiatul a plecat s-o caute in chioscul de ziare din gara, dar nu a gasit-o. In acel moment a anuntat personalul garii, angajatii dand doua semnale, la care femeia n-a raspuns. Cand in sfarsit a revenit de la bar, bunica betiva a reactionat foarte violent, ea lovindu-l cu pumnul pe seful garii. Astfel, barbatul care avusese grija de baiat s-a ales cu un dinte spart, informeaza Libertatea.