Medalion de ciocolata cu diamante. In Belgia a fost creata o inedita bijuterie pentru femei. E vorba despre un colier, cu medalion din ciocolata cu diamante, al carui pret e de 6.000 de euro. Impresionantul accesoriu, realizat de Dominique Persoone si David Van Turnhout, este de marimea unui iphone. Creatorii sustin ca tableta de ciocolata nu se topeste decat la temperaturi foarte ridicate, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Nissan va lansa masini cu aer conditionat cu vitamina C. Compania Nissan a anuntat ca viitoarele sale modele vor fi echipate cu scaune antistres si instalatii de aer conditionat cu molecule de vitamina C, pentru hidratarea pielii. "Vrem ca soferii sa simta ca este mai sanatos sa te afli la volan decat in aer liber", a declarat un inginer de la Nissan, potrivit Antena 3, in cadrul unui eveniment organizat pe circuitul de teste de la Yokosuka, din apropiere de Tokyo. Reprezentantul Nissan a mai spus ca grupul intentioneaza sa isi echipeze viitoarele modele cu un aparat de climatizare care trimite in interiorul masinii aer imbogatit cu molecule de vitamina C si cu un sistem de purificare al aerului pe baza de ioni negativi. Scaunele soferilor vor indeparta stresul la volan, sustin reprezentantii Nissan, fiind realizate cu tehnici concepute de agentia spatiala americana (NASA) pentru ameliorarea circulatiei sangvine si pentru reducea riscului de aparitie a durerilor de spate, anunta Click.

O indianca a nascut cinci copii in doua luni! Perioada de gestatie dureaza la femei circa noua luni. In India, se pare, o proaspata mamica e impotriva legilor firii, pentru ca a nascut cinci copii in doua luni. Mai multe femei din Bihar au declarat ca in ultimele doua luni ar fi nascut intre doi si cinci copii, fara a face gemeni, tripleti sau cvintupleti, ci bebelusi care au venit pe lume pe rand, in urma a ceea ce ar putea fi un miracol, potrivit Times of India. Pentru ca nu suntem inconjurati de fenomene supanaturale, este vorba despre niste ilegalitati. Tinerele mame primesc bani de la stat cand nasc, iar mai apoi alocatie pentru copii, iar femeile in cauza, 298 la numar, au declarat ca au nascut pe banda rulanta pentru a obtine sumele respective, chiar daca nu aveau mai multe guri de hranit, informeaza Click.

INCREDIBIL! O pisica a nascut un caine! Ciudatenia s-a produs intr-un sat din Georgia, iar localnicii si-au facut cruce cu doua maini. Stirea a facut inconjurul lumii si a tinut primele pagini ale celor mai importante ziare. Chiar daca latra si nu miauna, mama are grija de puiul ei, scrie Cancan.

Masini de doua milioane de euro, blocate pentru parcare ilegala in Londra. Un membru al familiei regale Al-Thani din Qatar s-a trezit cu masinile blocate, dupa ce a parcat ilegal in fata unui magazin din Londra. Si nu vorbim despre orice fel de autoturisme, ci despre un Koenigsegg CCXR si un Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce, pentru care a platit peste 2 milioane de euro. Miliardarul a parcat bolizii in fata magazinului Harrod's, ignorand semnele care interziceau acest lucru. Englezii nu s-au lasat impresionati de bijuteriile motorizate si au blocat de urgenta rotile. Ana Al-Thani, proprietarul masinilor, este un magnat al petrolului in Emirate. Colectia lui de masini include, printre multe altele, un model unic de Pagani Zonda Uno, anunta Click.

Un sarpe Boa de 3 metri, in urmarire generala in Austria. Politistii si pompierii din Graz, Austria, sunt in alerta. Acestia cauta un sarpe Boa constrictor care a scapat din apartamentul proprietarului sau. Reptila de 20 de kilograme si 3 metri era tinuta intr-un apartament de un iubitor de astfel de animale. In momentul in care barbatul a vrut sa-l hraneasca, sarpele l-a atacat si a scapat din locuinta pe o fereastra lasata deschisa. In ciuda eforturilor reptila este de negasit, iar propietarul risca sa fie amendat pentru ca nu a declarat autoritatilor ca detine un astfel de exemplar pe post de animal de companie, scrie Cancan.