Cooper, motanul fotograf. Cooper, un motan din Marea Britanie, are inclinatii artistice. Mai exact, felina se ocupa de fotografie si este la un pas de vernisarea primei expozitii. Cooper a realizat numeroase poze, din diverse unghiuri si pozitii, dupa ce stapanii i-au atarnat de zgarda o camera foto performanta pentru a afla pe unde umbla pisoiul atunci cand iese din casa si curte. Unele instantanee surprinse de pisica fotograf sunt de-a dreptul impresionante. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Hotnews

Francezii au expus cele mai ciudate modele de cosciuge. Francezii au adunat la un loc 30 dintre cele mai excentrice sicrie din lume, sub forma de bauturi racoritoare, de tren sau animale salbatice. Obiectele atrag vizitatorii curiosi sa vada in ce vor sa-si petreaca eternitatea oamenii bogati si excentrici care isi lasa cu limba de moarte dorintele scrise in testament. Expozitia va fi deschisa pana pe 4 septembrie, scrie Cancan.

Un sandvis de 48 de metri care cantareste o tona, pregatit in patru minute. Mexicanii au pregatit cel mai mare si mai greu sandvis din lume in patru minute. Pentru a stabili acest record a fost nevoie de 220 de persoane care au folosit carne de pui si de porc, pasta de fasole, ceapa, rosii si ardei iute. De altfel, tot ei au fost cei care au stabilit recordul precedent, cand sadvisul a masurat 45 de metri. Integral in Cancan.

Chirurgii taiwanezi au explorat pe propriile penisuri efectele electricitatii. Un grup de chirurgi din Taiwan au studiat pe propriile organe genitale efectele curentului electric, de teama ca pacientii sa nu sufere daune ireparabile in timpul electrochirurgiei, informeaza News.com.au. Raportul acestora insista pe consecintele destul de ingrijoratoare ale electrochirurgiei penisului si asigura pacientii ca este mult mai sigura aceasta procedura decat cea care implica un bisturiu. Cu toate acestea, este necesara o atentie sporita pentru a evita complicatiile. Integral in Click.

Din cauza crizei, a aparut hartia igienica contrafacuta. Dupa anii in care principalele tinte ale falsificatorilor au fost produsele de lux, din cauza crizei economice au inceput sa fie contrafacute si articole mai ieftine, chiar si hartia igienica, potrivit cotidianului american New York Times. In statul California autoritatile au confiscat recent un transport de hartie igienica Angel Soft contrafacuta. Integral in Click.

Romanii fumeaza... de plictiseala. Obisnuinta, curiozitatea sau plictiseala au fost principalele motive invocate de cei mai multi fumatori romani. Ei au participat la un studiu despre fenomenul fumatului in Romania. Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate a facut o cercetare pentru a afla de ce "se afuma" romanii. Multi fumatori au declarat ca folosesc tigara ca sa se distreze, pentru ca fumatul le da mai multa energie, pentru ca le place sa tina tigara in mana sau pur si simplu din curiozitate. Altii afirma ca folosesc viciul ca sa se relaxeze sau chiar sa se concentreze. Integral in Libertatea.