Cea mai veche jucarie sexuala. Arheologii suedezi au gasit, in urma unor sapaturi realizate in zona Gota Canal, o jucarie sexuala care, sustin ei, este cea mai veche din lume. Obiectul este fabricat din coarne de cerb. Conform arheologilor care au facut descoperirea, jucaria sexuala are intre 6.000 si 8.000 de ani vechime, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Asa va arata autobuzul gigantic care merge peste masini. Chinezii sustin ca au descoperit o modalitate eficienta si inedita de a proteja mediul si, in acelasi timp, de a decongestiona traficul. Compania Shenzhen Huashi Future Parking Equipment doreste sa construiasca un autobuz special, mult mai inalt decat cele traditionale, pe sub care vor putea circula masinile. Potrivit Huffington Post, autobuzul a fost proiectat pentru a semana cu un metrou care va circula peste celelalte masini aflate in trafic. Noul mijloc de transport va functiona cu ajutorul energiei solare si va putea transporta 1.400 de pasageri intr-o singura cursa, fara a fi conditionat de traficul rutier. Noul vehicol va avea o inaltime cuprinsa intre 4 si 4,5 metri si va dispune de doua nivele, anunta Click.

Ce se mai fura pe timp de criza? Un hot a fugit cu trei catei din pet shop! Un barbat din Statele Unite ale Americii nu a gasit nimic mai bun de furat dintr-un pet shop decat trei catei. Hotul a pus ochii pe trei pui de bulldog, pe care i-a luat cand vanzatorii nu erau atenti. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate in magazin, iar politia este acum pe urmele barbatului, informeaza Cancan.

Ea e cea mai frumoasa grasa din Italia. Angela Scognamiglio (foto) e castigatoarea unui concurs din Italia care desemneaza cea mai frumoasa femeie XXL. Cele 31 de reprezentante ale sexului frumos, care au participat la concurs, trebuiau doar sa aiba o greutate de peste 100 de kilograme. Si cum Angela cantareste 170 kg si a fost cea mai dezinvolta dintre concurente, a castigat titlul, scrie Libertatea.

Inoata 500 de kilometri impreuna cu ratele lor. Doi germani au plecat intr-o vacanta mai putin obisnuita. Ei si-au propus sa strabata nu mai putin de 500 de kilometri inot, in sensul curgerii unui rau din centrul Germaniei pana la varsarea sa in Marea Nordului. Numai cand te gandesti la distanta pe care o vor parcurge te ia cu ameteala. Si totusi, mai este ceva in plus: expeditia va fi facuta de cuplul german alaturi de cele sapte rate pe care le au drept animale de companie. Pornind din orasul Kassel, Pia Marie Witt, 33 de ani, si partenerul sau de 58 de ani, Wilfried Arnold, si-au inceput aventura pe raurile Fulda si Weser spre Marea Nordului, alaturi de prietenele lor inaripate, sperand ca pana la jumatatea lunii septembrie sa ajunga la portul Bremerhaven de la Marea Nordului, anunta Click.

S-a inventat robotul care alunga singuratatea. Un cercetator japonez a creat robotul care preia vocile celor dragi si se comporta asemanator acestora, astfel incat dorul de ei este mai usor de suportat. Telenoid R 1 este numele robotului care alunga singuratatea. El este conectat la un computer si are capacitatea de a reda vocile celor dragi, devenind o interfata cu aspect cvasi-uman. Robotul repeta intocmai tot ceea ce ii spui, inregistrand astfel timbrul vocal. El costa 8.000 de dolari, dar cercetatorul japonez promite ca va realiza o versiune complexa a acestuia care va depasi pretul de 35.000 de dolari, informeaza Cancan.

Operat dupa ce un tipar i-a intrat in fund de bunavoie. Un negustor de peste din China a fost la un pas de moarte dupa ce a alunecat intr-un bazin plin cu tipari, iar unul dintre ei i-a penetrat rectul. Li Chang, in varsta de 43 de ani, a suferit numeroase rani interne, dupa ce a cazut intr-un bazin plin cu sute de tipari. "Cred ca s-au speriat cand am aterizat brusc in mijlocul lor, asa ca au inceput sa se zvarcoleasca. Cativa mi-au intrat in pantaloni. Apoi, spre groaza mea, am simtit cum unul imi intra in fund!", a povestit barbatul. In mod surprinzator, Li Chang s-a simtit atat de rusinat, incat a continuat sa munceasca. "N-am spus nimanui ce mi s-a intamplat, imi era prea jena. M-am uscat si am incercat sa-mi continui treaba, dar durerea a devenit prea mare", a continuat chinezul, scrie Click.