Poftele romanilor: carne de crocodil, carne de cangur sau embrion de rata. In ciuda faptului ca toata lumea se plange din cauza lipsei banilor, in plina criza romanii au pofte excentrice si nu se dau in laturi sa scoata mai multui bani din buzunar ca sa le indeplineasca. Restaurantele de lux vand delicatese preparate din carne de crocodil, de cangur sau de bizon american. In urmatoarea perioada, excentricii pot sa guste si delicatesa tailandeza care se numeste balut si este embrion de rata de trei saptamani, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Sex nebun in tribuna, inainte de meci. Meciurile de fotbal pot declansa adevarate pasiuni, chiar daca nu pentru sport ci pentru sexul in aer liber. Pentru ca tensiunea se poate acumula in timp, doi amorezati s-au gandit sa se detensioneze in tribuna. Nimic nu se compara cu o partida de fotbal dupa o partida de... sex! Mai ales daca ea dureaza un minut si este urmata de multa bere..., scrie Click.

Decizie judecatoreasca: vacile din Elvetia au interzis la canepa. Curtea Suprema din Elvetia le-a interzis fermierilor sa mai hraneasca animalele din gospodarie cu canepa. In primavara acestui an, parchetul cantonului germanofon Thurgau a pus sub acuzare doi fermieri pentru incalcarea legii federale care interzice administrarea canepii ca hrana vitelor. Cu toate acestea, Curtea de Justitie din Thurgau i-a achitat in cele din urma pe cei doi fermieri. In opinia judecatorilor, legea nu interzice in mod formal fermierilor sa-si hraneasca vitele cu canepa daca o cultiva in gospodarie, scrie Libertatea.

Dansa in plina strada si a fost lovit de o masina de inghetata. Un baiat cu chef de viata care se simtea bine intr-o zi de vara a avut parte de un accident violent chiar in mijlocul soselei. Omul dansa in plina strada si intr-o clipa de neatentie a fost lovit in plin de o masina de inghetata. Din fericire baiatul a scapat cu viata, dar sperietura ii va ramane intiparita in memorie, scrie Cancan.

Iata cum se distrau oamenii la plaja acum 100 de ani! Marea a existat mereu si chiar daca timpurile s-au schimbat, oamenii au stiut intotdeauna sa se distreze si sa se simta bine la plaja. Cei de la evilclownvalley.com au publicat fotografii vechi de peste 100 de ani, in care putem vedea ce faceau oamenii la mare pe timpuri. Nu existau bikini, nici jet-sky, nici cluburi de fite, si cu toate astea, ei se simteau la fel de bine... poate si mai bine ca in prezent, scrie Click care prezinta o galerie foto pe subiect.

Un politician si-a scos sotia la produs. Daca ar fi castigat alegerile, sponsorii i-ar fi stat la picioare. Dar le-a pierdut, fapt care l-a scos din minti pe un politician care a candidat la o functie de consilier. Haerul Asri, in varsta de 38 de ani, si-a fortat sotia sa faca sex cu prietenii lui si alti barbati, pentru sume cuprinse intre 35 si 40 de euro. Femeia le-a spus politistilor ca era batuta daca nu accepta sa se culce cu barbatii pe care Asri ii aducea acasa. Dupa cateva luni de calvar, ea a fugit si l-a reclamat la politie pe omul cu care era casatorita, scrie Click.