Diplomat pakistanez refuzat in Arabia Saudita pentru ca numele lui inseamna "Penis Mare". Un diplomat pakistanez are de suferit din cauza numelui sau, care in araba inseamna "Penis Mare". Astfel, acesta a pierdut postul de ambasador in Arabia Saudita. Potrivit Fox News, Akbar Zeb a fost ambasador al Pakistanului in mai multe tari, printre care SUA, India si Canada, iar acum ii suradea acelasi post, dar in Arabia Saudita. Din pacate, a aparut o mica problema. Cu toate ca Zeb e un nume comun in Pakistan, in tara unde urma sa lucreze diplomatul are o traducere rusinoasa: "Penis Mare". Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Are 25 de ani, dar arata ca la 80. Leon Botha este un cunoscut DJ african si pictor. Dar nu picturile sunt cele care l-au facut pe Leon celebru, ci aspectul sau fizic. Desi are doar 25 de ani, Leon Botha sufera de o boala rara numita Progeria, care il face sa arate ca la 80 de ani. Medicii s-au ferit sa dea pronosticuri in privinta numarului de ani pe care tanarul ii mai are de trait, insa cel poreclit "Omul extraterestru" nu va ajunge probabil la varsta de 30 de ani. Cu toate ca sufera de o boala cumplita, Leon este un tip optimist si chiar nu se considera diferit de cei din preajma sa. Mai mult, barbatul a jucat in diferite pictoriale amuzante, spre deliciul fanilor. Integral in Libertatea.

Unui chinez i-a intrat un tipar in fund, dupa ce a cazut intr-un rezervor cu apa. Unui chinez i-a intrat un tipar in fundUn chinez din Gounagzhou a trecut prin suferinte mari zilele trecute, in timp ce lucra in curtea casei sale. Barbatul a cazut intr-un rezervor cu apa in care se aflau multi tipari, iar unul dintre acestia i-a intrat in fund, scrie Libertatea.

Geniu la 11 ani! Mircea Dumitrescu, supranumit micutul Paganini! Mircea Dumitrescu este un baiat de numai 11 ani care a fost supranumit micutul Paganini datorita geniului sau. Talentul sau la vioara i-a adus sute de premii nationale si internationale. Emotionat, in cadrul unui interviu, a povestit cum era sa fie muscat de un caine si sa cada de pe bicicleta. Cu toate acestea, a reusit sa urce pe scena si sa castige locul intai. Integral in Cancan.

La 82 de ani, a urcat pe Kilimanjaro. George Solt, un britanic in varsta de 82 de ani, a fost recunoscut in mod oficial cea mai batrana persoana din lume care a escaladat muntele Kilimanjaro. Pentru a ajunge la 5.895 de metri altitudine, barbatul, care a fost insotit in incercarea sa de cinci membri ai familiei, a avut nevoie de sase zile. Potrivit lui Solt, acesta a urcat muntele in memoria sotie sale, care a incetat din viata in urma cu un an. Integral in Cancan.

Moare daca nu merge intr-un picior. De trei ani de zile, Joanne Day trece prin suferinte de neinchipuit. Din cauza unei boli extrem de rare, piciorul stang i-a ramas intepenit, indoit spre piept. Din aceasta cauza, femeia nu poate merge decat intr-un picior, cu ajutorul carjelor. Are dureri mari si este nevoita sa ia morfina, ca sa poata rezista. Calvarul ei a inceput in noiembrie 1989, cand a cazut cu patinele cu rotile si si-a fracturat mana stanga. In urma accidentului, s-a declansat cumplita boala, manifestata prin contorsiuni care ii produc intepeniri ale diferitelor parti ale corpului, scrie Click.

Cel mai mare crab are 5 metri si 40 de ani. Acesta este cel mai mare crab pescuit vreodata. Pescarii si doctorii veterinari estimeaza ca "Crabzilla" are circa 40 de ani. Crabul, care are o lungime de cinci metri, a fost prins in Oceanul Pacific si transportat in Olanda, la Haga. Dupa ce au primit un trofeu pentru captura pe care au facut-o, pescarii au eliberat uriasul animal, nu inainte insa ca doctorii veterinari sa il studieze cu atentie. Integral in Click.