A sunat la politie sa ceara o masina care sa-l duca la cumparaturi. Un barbat din Florida, SUA, a fost arestat zilele trecute, dupa ce a sunat la numarul de urgenta 911, pentru ca sa il transporte cineva la magazin, sa-si cumpere bautura. George McMurrain, de 57 de ani, era deja beat, dar nu mai avea alcool in casa si parca ar mai fi dat gata cateva pahare. Astfel, a apelat la politie si pe un ton serios a spus ca vrea ca un agent sa se deplaseze cu masina la el acasa, pentru ca sa-l duca la cumparaturi, pentru ca are nevoie de alcool. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

O familie din SUA a ramas fara copii pentru ca le-a pus nume de inspiratie nazista. O familie din SUA a fost decazuta din drepturile parintesti pentru ca si-a botezat cei trei copii cu nume de inspiratie nazista. Un tribunal american a decis, ieri, ca micutii, cu varste cuprinse intre 2 si patru ani, sa fie retrasi din custodia parintilor. Cazul a fost facut public in decembrie 2008, atunci cand vanzatorii unui magazin au refuzat sa decoreze un tort aniversar cu prenumele unuia dintre copii. Copiii Adolf Hitler, JoyceLynn Aryan Nation si Honszlynn Hinler Jeannie, au fost plasati intr-un orfelinat in decembrie 2009. Integral in Libertatea.

De la dansul la bara, la fotoliul de senator. Stripteusa, dansatoare la bara, trapezista, ocazional model si, in curand, daca ii iese pasienta, politician. Cam asa ar putea fi rezumat parcursul profesional al autralienei Zahra Stardust, in varsta de 27 de ani. Tanara, care a castigat anul trecut premiul intai la Campionatul Australian de Dans la Bara, a pus ochii pe un scaun de senator si este hotarata sa il obtina cu orice pret. Daca va fi aleasa, Stardust va reusi performanta de a aduce in parlametul australian Partidul Sexului, pe care il reprezinta cu mare bucurie. Integral in Cancan.

A aflat de pe Facebook ca sotul sau este bigam. Nelinistea a impins-o pe o americanca sa descopere, cu ajutorul retelei de socializare Facebook, ca sotul sau ducea o viata dubla. Au avut o nunta ca-n povesti in 2005, in Italia, dar in ultima perioada, John a devenit din ce in ce mai distant cu sotia sa, Lynn, obisnuind sa lipseasca zile intregi de acasa. Macinata de indoieli, femeia a cautat pe Facebook numele celei cu care banuia ca sotul sau are o aventura. Nu mica i-a fost mirarea cand a aflat ca John nu are doar o aventura, ci are o alta sotie, inca din 2008. Pe contul respectiv existau chiar si fotografii de la nunta. Integral in Click.

Primarul din Reykjavik a participat la Gay Pride deghizat in femeie. Noul primar din Reykjavik, actorul de comedie Jon Gnarr, a participat la Gay Pride din localitate travestit in femeie, purtand peruca blonda si geanta de mana de culoare galben fluorescent, conform Mediafax. Cand maestrul de ceremonii l-a chemat pe scena pe nonconformistul primar islandez, acesta a aparut purtand o rochie cu flori, care acoperea un bust generos, explicand ca "primarul nu a putut veni". Integral in Click.

Au imbracat sirena pentru ca era prea sexy. Pentru ca statuia sirenei Sally de la parcul acvatic Chessington, din Marea Britanie, era considerata prea sexy si infierbanta imaginatia vizitatorilor, care nu se mai dadeau dusi din fata ei, angajatii au hotarat sa ia masuri. Asa se face ca oamenii au decis ca Sally sa nu mai "faca" topless si i-au pus sutien. "Tot timpul era aglomeratie in fata lui Sally, in special adolescenti si pensionari, care isi dadeau coate si radeau. Vizitatorii ramaneau proptiti in fata ei si nu mai erau interesati sa mearga mai departe. Trebuia sa facem ceva", a explicat un angajat al parcului. Integral in Cancan.