Sapte filipinezi merg pe aceeasi motocicleta. Filipinezii sunt niste oameni foarte echilibrati. Si asta pentru ca ei reusesc sa puna in miscare o motoreta pe care stau sapte persoane. Regula este urmatoarea: se aseaza o placa pe care stau 3 oameni, in fata, in spate alti trei sunt cocotati tot pe o placa, iar soferul se inghesuie undeva in fata vehiculului pe doua roti, nu de alta, dar ar trebui sa vada pe unde merge, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Blocul care arata ca "Playstation". O cladire de birouri din orasul japonez Osaka a fost supranumita PS3 deoarece seamana foarte mult cu celebra consola de jocuri creata de compania Sony. Arhitectul cladirii insa nu poate fi banuit ca a copiat designul dispozitivului intrucat a realizat schita lucrarii cu trei ani inainte de lansarea pe piata a consolei. Integral in Cancan.

Finalistii de la campionatul mondial de sauna au ajuns in spital. In timp ce multe regiuni din Europa sufera cumplit din cauza caldurii, in Finlanda, concurentii de la Campionatul Mondial de Sauna s-au supus de buna voie la fierbinteli de infern. Competitia, care este foarte populara in aceasta tara nordica, s-a incheiat insa tragic, sambata trecuta. Amandoi finalistii au ajuns la spital, dupa ce concurentul rus, Vladimir Ladyzhensky, a lesinat la temperatura de 110 de grade Celsius. Integral in Click.

Doarme 6 luni in sir, sta treaz alte 6 luni. Un barbat din China uimeste medicii din intreaga lume, datorita faptului ca doarme neintrerupt timp de sase luni, dupa care sta treaz alte sase luni in sir, potrivit ziarului "The Sun". Chinezul Li Zhiming, in varsta de 74 de ani, isi pune pe jar intreaga familie in timpul lungului sau somn, care dureaza 6 luni. Fiii lui sustin ca se aduna cu totii ca sa-i toarne pe gat supa calda, in vreme ce batranul doarme neincetat. Sotia si copiii batranului se ingrijesc, de asemenea, sa-i puna scutece de unica folosinta, fiindca sarmanul Li nu se trezeste sa mearga nici la baie pe parcursul celor sase luni de "hibernare". Integral in Click.

Un tata si fiul sau, numiti cavaleri ai pepenilor verzi. Ordinul pepenilor verzi si-a desemnat in acest week-end cavalerii, tatal cu fiul sau, cu ocazia popularului Festival al pepenilor care se tine in fiecare an la Medgyesegyhaza (sud-estul Ungariei), localitate agricola celebra pentru aceasta cultura. Jozsef Kraller a fost declarat invingator la capatul a patru probe, in cursul carora candidatii transporta, mananca, ambaleaza pepeni si le ghicesc greutatea. Au fost numiti Cavaleri ai pepenilor verzi pentru un an si au fost decorati de primarul orasului, Bela Nagy, costumat pentru aceasta ocazie in regele regatului pepenilor verzi. Integral in Libertatea.

Cel mai mare campion de mimat sexul din lume. Sexul este preocuparea fundamentala a barbatilor. Asta ar spune oricine priveste filmuletul de mai jos in care sunt aratate performantele sexuale ale unor baieti facute cu o partenera imaginara, dar nu in dormitorul sau baia lor in brate cu o revista cu femei goale, ci in fata unei audiente care masoara cu exactitate si interes durata actului sexual si calitatea "muncii" fiecarui individ. Integral in Cancan.