A platit doua prostituate ca sa-l omoare. Caz socant in Anglia. Un bancher din Marea Britanie a pus doua prostituate sa-l umileasca in timp ce el statea cu streangul de gat in padure, informeaza The Sun. Tata a doi copii, Colin Birch, in varsta de 44 de ani, fost vicepresedinte la "Deutsche Bank", a angajat doua prostituate credule, pe care, ulterior, le-a transformat in calaii sai. Birch le-a racolat de pe un site cu dame de companie si le-a dus cu el in padure. A scris mesajul "vreau ca doua fete sa pretinda ca ma omoara", iar administratorii au trimis doua fete, Marie Laurent si Alex Sturley, ambele de 35 de ani, scrie Click.

Faze TariFoto: Hotnews

Tanara de 16 ani cu sanii de 8 kilograme pana la buric. O adolescenta din China a fost supusa unei interventii chirurgicale de reducere a sanilor imensi, care ii faceau viata un chin. Visul oricarei femei de a avea sani mari s-a transformat in cosmar pentru Xiao Wei, in varsta de 16 ani. Pana si medicii la care tanara a apelat au ramas socati de dimensiunea bustului ei. Sanii avea peste opt kilograme si atarnau pana la buric. Din cauza lor, adolescenta era mai tot timpul obosita si avea probleme mari la coloana vertebrala. In timpul operatiei, care a durat sapte ore, chirurgii i-au taiat 1,2 kg din fiecare san si apoi i-au facut un lifting, scrie Click.

La noi e mai cald ca in Africa! Suntem loviti de un val de caldura cum nici africanii n-au vazut anul acesta! De cinci zile, Romania s-a incins, la propriu, si locuitorii din estul si sudul tarii abia mai pot respira aerul a carui temperatura a atins si ieri 38ᅡC la umbra. Romanii au ajuns sa ii invidieze pe locuitorii din Maroc, Egipt sau Sudan, tari unde in ultimele zile a fost mai racoare decat la noi. Nu, nu-i nici o gluma! E destul sa vezi ce maxime s-au inregistrat ieri la africani si sa le compari cu cele din Bucuresti si din Constanta ca sa iti dai seama ca vremea de la noi a luat-o razna. In timp ce noi ne-am copt la 38 de grade Celsius (temperatura la umbra), in mai toate orasele, tunisienii se racoreau la 32 de grade Celsius, marocanii din Casablanca savurau un cocktail la 27 de grade Celsius, iar sudanezii aveau 36 de grade Celsius in termometre. Integral in Libertatea.

Un chinez fara maini a invatat sa cante la pian cu picioarele. Pasiunea tanarului pentru muzica a fost atat de mare, incat a invatat sa cante la pian cu picioarele, lasandu-i fara cuvinte pe membrii juriului unui concurs la care s-a inscris impreuna cu alti tineri care isi folosesc mainile pentru a canta la instrumentul preferat al barbatului cu dizabilitati. Integral in Cancan.

Un roman este proprietarul unei masini vechi de 100 de ani, evaluata la 100.000 de euro. Un roman este fericitul detinator al unei masini care va implini 100 de ani, in 2014, si care este evaluata la 100.000 de euro. arbatul mai are opt masini de colectie, dar in ciuda problemelor financiare nu renunta la niciuna. Pasiunile sunt costisitoare, dar cei impatimiti nu renunta la ele pentru nimic in lume. Pe langa pasionatii de masini de epoca, cei care prefera motoare cheltuiesc mai putini bani. Integral in Cancan.

O femeie de 71 de ani, blocata de 5 ani pe aeroportul din Milano. Este blocata pe aeroportul Malpensa din Milano de cinci ani si din motive birocratice nu reuseste sa se intoarca in Insulele Mauritius, unde locuieste familia sa. Este povestea incredibila a italiencei Cesira Ton, in varsta de 71 de ani, care nu reuseste sa se intoarca acasa din cauza ca are viza expirata. Batrana a ramas in aeroport pentru ca astfel se simte mai aproape de casa, scrie "Il Messaggero". Cititi mai mult in Click.