Sorin Oprescu vrea Olimpiada la Bucuresti in 2020 (HotNews.ro)

Foto:

Primarul general al capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat marti noul stadion National Arena a carui structura este finalizata in proportie de 90%. Edilul bucurestean se asteapta ca din septembrie sa se inceapa lucrul la montarea acoperisului si e increzator ca in iunie anul viitor va putea fi gazduit primul meci pe noul stadion... De asemenea, Sorin Oprescu a adaugat ca ar vrea ca Bucurestiul sa organizeze o olimpiada: "Ma gandesc deja sa organizam o olimpiada la Bucuresti, undeva prin 2020".

Emil Boc despre situatia de la ghiseele unde se platesc contributiile la drepturile de autor: La mine nu au ajuns asemenea informatii (HotNews.ro)

Premierul Emil Boc a declarat, marti, ca nu are informatii privind situatia in care s-ar afla persoanele care obtin venituri independente si care sunt nevoite sa piarda timp la ghiseele administratiilor financiare pentru a-si plati contributiile aferente acestor venituri, precizand ca explicatiile tehnice trebuie sa fie date de ministrii Finantelor si Muncii.

"Aceste date vi le poate comunica ministerul Muncii si Finantelor... la mine asemenea informatii nu au ajuns pe masa Guvernului...aceste afirmatii trebuie sa aiba acoperire", a declarat Boc.