El e spionul gasit mort intr-un rucsac. Presa din Marea Britanie a publicat in premiera imagini cu Gareth Williams, spionul britanic gasit mort la inceputul saptamanii intr-un rucsac ascuns in propria baie. Povestea fostului angajat MI6, care a avut parte de un sfarsit atat de tragic la doar 31 de ani, este departe de a se fi lamurit. Intrucat este vorba de un spion, autoritatile sunt destul de zgarcite cu informatiile, ceea ce lasa loc la speculatii. Una dintre variante este ca Williams, care ar fi fost travestit, ar fi fost ucis de iubitul sau gay. O a doua posibilitate ar fi ca barbatul ar fi fost eliminat de un agent secret strain. Una peste alta, se pare ca Gareth, care era mort de doua saptamani pana sa fie descoperit de politisti, frecventa cluburile de gay din Londra, preferatele lui fiind cele din West End, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Menajera batuta in cuie pentru ca se plangea ca munceste mult. O menajera din Sri Lanka, plecata sa munceasca in Arabia Saudita, a fost strapunsa cu 24 de cuie in frunte, picioare si maini dupa ce le-a spus patronilor ei ca munceste prea mult, informeaza publicatia News.Sky.com. Menajera L.T. este mama a trei copii si se intorcea in fiecare concediu acasa. Ea a acuzat dureri insuportabile pe tot corpul motiv pentru care rudele au dus-o la doctor. Controlul medical a scos la iveala faptul ca femeia avea cuie infipte adanc in corp, in zona fruntii, picioarelor mainilor si unul chiar deasupra ochiului. Astfel, familia a aflat despre tortura la care femeia a fost supusa. Asa s-a descoperit ca angajatorul femeii si sotia acestuia au batut 24 de cuie incinse in trupul femeii, pentru ca aceasta a indraznit sa spuna ca volumul de activitate la care este supusa este mare, anunta Click.

Un restaurant pentru canibali le cere clientilor sa doneze parti ale corpului. Un restaurant din Berlin a facut furori dupa ce a postat un anunt, potrivit caruia, le cere nemtilor sa doneze maini, picioare sau orice alta parte a corpului, pentru a fi gatita. Potrivit cotidianului Der Spiegel, in anunt mai e specifiat ca se cauta de asemenea si un chirurg deschis la minte, care sa taie respectivele parti ale corpului de la donatori. Toti cei care vor sa... faca parte din meniul restaurantului pentru canibali, trebuie sa completeze un formular, unde sa mentioneze, printre altele, daca sufera de vreo boala, daca asteapta un copil (in cazul femeilor) si daca fac sport, informeaza Libertatea.

Pasagerii unei curse British Airways anuntati din greseala ca avionul se va prabusi. 275 de pasageri ai unei curse Londra - Hong Kong, ce apartinea companiei British Airways, au trecut prin clipe groaznice cand au fost anuntati ca avionul in care se afla se va prabusi in mare. Oficialii British Airways si-au cerut scuze pentru mesajul care a fost difuzat din greseala, in timp ce aeronava survola Marea Nordului. Echipajul de zbor a sesizat imediat greseala si a incercat sa linisteasca oamenii panicati de mesajul alarmant. Reprezentantii British Airways au declarat ca a fost demarata o ancheta pentru a stabili daca a fost vorba despre o eroare umana sau o problema a computerului de la bord, scrie Cancan.

I-au congelat capul ca sa-i salveze viata. Kyle Johnson, un tanar american, a fost la un pas de moarte dupa ce si-a spart capul in mai mult de zece locuri la skateboard. Creierul aproape i-a explodat si craniul i-a fost complet reconstituit. Creierul lui Kyle Johnson, un instructor de skateboard din SUA, se umflase foarte mult si a fost cat pe ce sa se faca mici farame, dupa ce a cazut de pe placa de skateboard la viteza de 60 de kilometri pe ora. Craniul i s-a spart atat de rau, incat ramasese intreaga doar o bucata pe crestet. Medicii i-au dat numai 5% sanse de supravietuire. Asa ca, atunci cand a ajuns la spital, doctorul Blake Welling a decis sa-l supuna unei operatii extrem de riscante. Kyle a fost tinut intr-o stare de coma indusa, timp in care bucatile de craniu sparte au fost lipite si tinute la frigider, timp de doua saptamani, ca sa nu se destrame, anunta Click.

O femeie i-a taiat penisul si testiculele sotului, dupa care i-a dat foc. Un barbat de 35 de ani din Harare, Zimbabwe, si-a pierdut viata, zilele trecute, in urma unei neintelegeri avute cu nevasta. Femeia i-a taiat penisul si testiculele, dupa care l-a incendiat. Potrivit publicatiei Zimdiaspora, Farai Mukombwa, in varsta de 35 de ani, a inceput sa o ia la intrebari pe nevasta lui, Shorai Taruvinga, de 30 de ani, deoarece avea impresia ca femeia il insala. Nervoasa nevoie mare si jignita de acuzatiile aduse, femeia a inceput sa il loveasca pe sotul ei. Mai apoi, l-a apucat de penis si de testicule si l-a lovit si tras de organe pana cand barbatul a cazut lesinat la pamant. Ulterior, Shorai a luat un cutit de bucatarie, cu zimti, si i-a taiat penisul si testiculele. De parca nu era de ajuns, sotia l-a acoperit pe barbat cu parafina si apoi i-a dat foc, informeaza Libertatea.