A lasat-o s-o manance viermii, iar acum risca puscaria. Un barbat de 65 de ani a fost acuzat de omor prin imprudenta dupa ce sotia lui, pe patul de moarte, a fost mancata de vie de viermi. Femeia suferea de artrita si nu a fost dusa la spital pentru ingrijiri medicale. In momentul in care echipa de urgenta a ajuns la locuinta familiei, dupa un apel facut chiar de sotul bolnavei, Jorene, 65 de ani, era deja decedata. Trupul acesteia era putred, acoperit de muste si de viermi. Politia a crezut initial ca aceasta era moarta de o saptamana, insa dupa examinare s-a stabilit ca decedase chiar in acea zi, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Face whisky din urina diabeticilor. Un cercetator britanic, bolnav de diabet a gasit o metoda revolutionara de a folosi in mod productiv aceasta boala cumplita. El colecteaza urina diabeticilor si o utilizeaza in procesul de fermentatie a maltului din care se face whisky. Plecand de la considerentul ca organismul diabeticilor nu proceseaza glucidele, James Gilpin a analizat mai multe probe de urina de la mai multi bolnavi de diabet si a constatat ca in cazul celor mai in varsta, urina acestora are un continut ridicat de glucide. Integral in Click.

Italienii de la Triestina si-au umplut tribunele cu suporteri... desenati. Ioan Andone se plange de asistenta slaba din tribune, insa antrenorul lui Dinamo ar putea arunca un ochi in Italia, acolo unde conducerea clubului Triestina vine cu o solutie inedita :). Oficialii echipei din liga secunda a Italiei s-au saturat sa vada scaune goale la meciurile de acasa si au colorat un pic tribunele. Astfel, pentru ca jucatorii sa nu se mai simta singuri, locurile din tribune au fost acoperite cu bannere imense imprimate cu suporteri fericiti, imbracati in culorile favoritilor. Italienii n-au acoperit totusi toate scaunele, in speranta ca macar o parte dintre fani isi vor intoarce fata catre echipa pe care o iubesc. Integral in ProSport.

Un surfer a dat nas in nas cu o balena. Plecat in Africa de Sud sa isi petreaca ultimele zile de vacanta, surferul german Axel Ohm a avut parte de o intalnire neasteptata, pe care nu o va uita cat va trai. Barbatul a dat nas in nas cu o balena de cateva tone, care insa nu l-a atacat. Integral in Cancan.

S-au luat la bataie la "X Factor". Abbey Johnstone si Lisa Parker, doua britanice in varsta de 18 si, respectiv, 17 ani, s-au luat la bataie chiar pe scena concursului de talente "X Factor" din Marea Britanie. Cea care a inceput totul si a pocnit-o in plina figura pe colega ei de scena a fost Abbey. Aceasta si-a justificat gestul motivand ca au enervat-o comentariile jignitoare ale Lisei la adresa juriului. Integral in Cancan.

Doi bebelusi mumificati inveliti in ziare din 1930 gasiti intr-o cladire din LA. Autoritatile americane din Los Angeles au descoperit in pivnita unei cladiri trupurile mumificate a doi bebelusi. Acestea erau invelite in niste ziare vechi din 1930. Cadavrele au fost descoperite de o femeie de serviciu care fusese chemata de proprietara cladirii pentru a face curat in pivnita in care nimeni nu mai intrase de foarte multi ani. Acolo, in doua genti, invelite in paginile ziarului Los Angeles Times din 1930, femeia a gasit trupurile bebelusilor. Medicii legisti au efectuat autopsia cadavrelor pentru a determina cand au decedat si care sunt cauzele mortii. Integral in Libertatea.