Amendati pentru ca s-au dat jos din tren cu doua statii inainte de destinatie! Doi tineri din Hampshire au fost amendati cu 114 lire, deoarece s-au dat jos din tren cu o statie mai devreme decat aveau programat. Emma Clark si logodnicul ei Davyd Winter-Bates calatoreau dinspre Londra spre Southampton, cand s-au decis sa coboare cu doua statii inainte, la Eastleigh, pentru a lua pranzul cu niste prieteni. Cand si-au dat biletele inapoi, cei doi au fost socati sa afle ca au incalcat regulile cailor ferate si le-a fost cerut sa plateasca o amenda de 114 lire - pretul dublu a doua bilete standard. Reprezentatii garii nu isi asuma nicio vina concreta, in schimb dau vina pe sistem, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Intr-un sat din India toti barbatii si toate femeile au aceleasi prenume. Indienii din satul Gunnalli se cunosc toti intre ei, pe numele mic. Si nu pentru ca sunt doar vreo 200 de suflete, ci pentru ca toati barbatii au acelasi prenume, iar femeile la fel. Potrivit editiei electronice a publicatiei Times of India, pe absolut toti barbatii ii cheama Gyanappa, iar pe toate femeile Gyanavva, de la bebelusi, pana la bunici. Indienii sunt diferentiati doar dupa numele de familie care, in cazul familiilor, este acelasi. Numele acestea sunt derivate de la cel al sfantului Gyaneshwar, despre care se crede ca e protectorul satului, iar daca ar indrazni cineva sa isi boteze copilul cu alt nume, s-ar intampla ceva rau. Astfel, toti Gyanappa se casatoresc cu Gyanavva, iar copiii la scoala se striga folosind numai doua nume. Ciudat este faptul ca nu au nici porecle sau prescurtari care sa ii diferentieze in vreun fel, informeaza Libertatea.

A prajit cartofi 83 de ore. Patronul unui fast-food din oraselul belgian Kastel a batut recordul la cea mai indelungata sedinta de pregatit cartofi prajiti. Chris Verschueren, in varsta de 53 de ani, a inceput prajirea cartofilor vineri dimineata si s-a oprit dupa 83 de ore. El a preparat 1.500 de kilograme de cartofi prajiti. Belgianul a depasit cu 11 ore recordul anterior, stabilit de un britanic in 1987, anunta Cancan.

Vrea sa ajunga in Algeria calare pe magar. "Puica" este camaradul de drum al unui neamt satul de viata tihnita dintr-un orasel de munte. Originar din Germania, Ahmed Poukhalfa (46 de ani) a renuntat la confortul caminului sau si a pornit spre Algeria, tara de origine a mamei sale. Aventura lui Ahmed incepe in micul oras german Freiburg, din Muntii Padurea Neagra. Si-a luat ramas bun de la cei patru copii ai sai, si-a facut bagajele si a pornit la drum intr-o canoe pe cursul Dunarii. El povesteste entuziasmat cum a ajuns sa-si schimbe ambarcatiunea cu o magarita pur romaneasca, alintata "Puica". "Am navigat aproape un an pe Dunare, insa fluviul s-a terminat in Romania. Ce era sa mai fac eu cu o canoe?", povesteste aventurierul, care spune ca "trocul" a fost facut la Vadu, unde a fost gazduit si ajutat de "John", un localnic, scrie Click.

Injunghiata si sufocata pentru ca a spus numele altui barbat cand facea sex. Un britanic si-a omorat iubita, deoarece aceasta a rostit numele altui barbat in timp ce facea sex cu el. Chiar daca femeia a incercat sa gaseasca o explicatie, barbatul a considerat ca trebuie sa o ucida. Gary Higgs, 44 de ani, facea amor cu iubita lui, Joanne Kitchen, in varsta de 41 de ani, cand femeia a spus numele "Chris". Nervos, britanicul s-a oprit si a intrebat-o pe aceasta cine e respectivul si de ce ii spune numele. Femeia a incercat sa se scuze, spunand ca nu si-a dat seama si ca singurul Chris pe care il cunoaste e iubitul fiicei ei. Nemultumit de raspuns si orbit de gelozie, Gary a coborat in bucatarie de unde a luat un cutit, cu care a injunghiat-o pe iubita lui de doua ori, in spate si in abdomen. Potrivit cotidianului Daily Mail, in timp ce femeia se zbatea intre viata si moarte, agresorul a luat cablul de la ceasul desteptator si a sugrumat-o pana si-a dat duhul. Luni, Higgs a fost condamnat la inchisoare pe viata, iar decizia poate fi contestata numai dupa ce efectueaza 15 ani din sentinta, informeaza Libertatea.

S-a hranit cu doi biscuiti o saptamana. O bunicuta de 78 de ani din localitatea franceza Armoy a fost gasita in viata la o saptamana dupa ce a cazut intr-o rapa, in Alpi, in timpul unei plimbari. Michelle Riotton a reusit sa supravietuiasca mancand doi biscuiti pe care ii avea intr-un buzunar si band apa de ploaie. Femeia a fost descoperita de un vecin de-al ei care a facut parte din echipa de salvare plecata in cautarea lui Michelle, anunta Cancan.

Ce foame i-a fost! A mancat 181 de aripi de pui in 12 minute. Nu are decat 1,52 metri inaltime si cantareste 47 de kilograme. Cu toate astea americanca Sonya Thomas a socat intreaga planeta infulecand pe nerasuflate nu mai putin de 181 de aripioare picante de pui in doar 12 minute. Ea a devenit astfel cea mai rapida mancatoare din SUA impunandu-se in fata veteranului Joey Chesnut. Conform arbitrilor micuta femeie a bagat in ea 2,2 kilograme de carne si a baut aproape un litru de apa. Sonya Thomas a stabilit un nou record in SUA devansand performanta din 2005 a lui Kobayashi, care inghitise 174 de aripioare, scrie Click.