Cel mai scump apartament din lume a fost vandut cu 305 milioane de dolari. Doi frati britanici au facut afacerea vietii, dupa ce au vandut cel mai scump apartament din istorie. Dezvoltatorii Christian si Nick Candy au obtinut nici mai mult, nici mai putin de 305 de milioane de dolari pe un apartament luxos din Monaco. Cei doi au cumparat apartamentul cu 14 milioane de dolari, in 2008, de la Lily Safra, al carei sot bancher, Edmond Safra, a murit acolo intr-un incendiu provocat. Integral in Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

A fost mort timp de o ora. Miracol in SUA. Un copil de numai doi ani, pe nume Gore Otteson, a fost readus la viata dupa ce inima sa a fost oprita timp de aproape o ora. Micutul cazuse intr-un canal cu apa rece ca gheata. Tragedia s-a petrecut in zona Gunnison din Muntii Stancosi, statul Colorado, unde temperaturile scad seara la 2 grade Celsius, chiar si vara. In timp ce mama lui Gore Otteson se ocupa de ceilalti doi copii ai ei, Ryan (5 ani) si Kirk (4 ani), baietelul de doi ani s-a facut nevazut. L-au cautat cu totii cu disperare, gasindu-l fara suflare intr-un canal de irigatii cu apa rece ca gheata. Integral in Click.

Au reparat-o dupa ce a fost arsa cu ulei. Minune in lumea medicala! O tanara de 21 de ani si-a recapatat fata dupa ce, acum un an, a fost desfigurata de grasimea incinsa dintr-o oala. Nu numai ca nu se vede nici o cicatrice, ci, mai mult, apropiatii lui Hannah Orpin spun ca tanara este mult mai frumoasa decat era pana in momentul incidentului. Cu toate acestea Hannah a trait cateva ore de agonie, anul trecut. Impreuna cu tatal ei si cu cativa amici, tanara a facut un popas ca sa ia masa la un fast-food din oraselul Woodfort. Integral in Click.

O veverita are mamica pisica. Pisicuta Emmy din oraselul american Carthage a adoptat un pui de veverita, pe care-l creste alaturi de cei trei pui naturali. Veverita Rocky s-a integrat imediat in noua familie si este de nedespartit de mamica ei adoptiva, pe care o insoteste peste tot. Integral in Cancan.

Sandvisul de 134 de euro. Bucatarul britanic Martin Blunos a preparat cel mai scump sandvis cu branza din lume. Acesta costa 110 lire sterline (134 de euro). Delicatesa cu pricina contine branza cheddar, trufe albe si sos cu otet balsamic vechi de 100 de ani, printre altele. Painea este unsa cu praf de aur. Sandvisul a fost prezentat la un targ alimentar care a avut loc la Somerset. Integral in Cancan.

Angajatii de la morga din Nairobi au incercat sa vanda testiculele unui cadavru. "Am avut informatii despre acest fapt si le-am intins o capcana. I-am arestat pe cei doi barbati atunci cand au incercat sa vanda testicule", a declarat reporterilor un oficial al Politiei, aratand organele genitale impachetate intr-o punga de plastic verde. Dupa ce au fost arestati, cei doi au fost dusi la morga de politisti, pentru a indica corpul de la care au taiat organele genitale. Integral in Cancan.