O calugarita insarcinata face reclama la inghetata. Proprietarul unei firme de inghetata din Marea Britanie, Antonio Federici, este in centrul unui imens scandal. Pentru a-si comercializa cat mai bine produsele, el a apelat la o reclama socanta. Pe panourile publicitare este infatisata o calugarita insarcinata care mananca inghetata, sloganul fiind "Conceputa imaculat". Reclama a starnit vii controverse in Marea Britanie, fiind considerata ofensatoare la adresa bisericii. De altfel, reclama a fost retrasa la scurt timp de pe piata de autoritatile locale. Cu toate acestea, Antonio Federici se apara si sustine ca el nu vede nimic ofensator in felul in care a ales sa-si faca publicitate produselor sale, informeaza Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Un roman a luat 4 luni de inchisoare pentru ca era sa doboare un avion. Distractia costa. A aflat asta chiar pe pielea lui, un roman din Scotia care era sa doboare unui avion de vanatoare dupa ce a folosit un laser care mai ca l-a orbit pe pilot. Barbatul, care lucreaza la o ferma din Scotia si care era pe punctul sa provoace prabusirea unui avion de vanatoare dupa ce a folosit un laser pentru "a orbi" pilotul unui aparat Tornado, a fost condamnat la patru luni de inchisoare, scrie Click!.

Politistul, lovit in timp ce facea pipi. La doua saptamani de la atacul barbar caruia i-a cazut victima politistul Codrut Oprea (23 de ani) ies la iveala amanunte care dovedesc, o data in plus, cat de violent e George Daniel Uta (22 de ani), zis "Danezu". Interlopul i-a crapat capul agentului in timp ce acesta facea pipi. Initial, s-a vehiculat faptul ca judiciaristul, fost luptator, ar fi fost atras in toaleta pubului din centrul Targovistei de un anume "Purice", apropiat al lui "Danezu". De fapt, lucrurile au stat cu totul altfel. Interlopul bataus a fost deranjat de prezenta omului legii in local si, in plus, s-a enervat la culme in momentul in care politistul a trecut pe langa masa lui si l-ar fi atins. Numai ca, stiindu-l de ani buni pe Codrut, "Purice" a incercat sa aplaneze conflictul izbucnit in doar cateva secunde, informeaza Libertatea.

Un papagal a fost arestat pentru ca ajuta traficantii de droguri! Iata un caz unic in istoria politiei. Un papagal a fost arestat impreuna cu traficantii de droguri in Barranquilla, Columbia. Micuta pasare pe nume Lorenzo a fost antrenata sa-i alerteze pe traficanti, in momentul in care politia facea raiduri prin cartier, relateaza Click!.

Parlamentarii si primarii si-au pus chipurile printre sfinti! Dupa modelul voievozilor de altadata, ale caror portrete se pierdeau printre icoanele sfintilor din bisericile pe care le ctitoreau, in lacasele de cult din Romania apar tot mai multe chipuri faloase ale unor politicieni sau edili ai zilelor noastre. Enoriasii nu par deranjati de locurile de cinste pe care le ocupa oamenii puterii in bisericile lor, ci mai degraba sunt bucurosi ca au unde sa se roage, scrie Libertatea.

Oile au invadat capitala belgiana. Crescatorii de oi din Belgia au pus la cale un eveniment inedit. Este vorba despre un simpozion care este organizat la Bruxelles, despre importanta acestor animale in ceea ce priveste diversitatea naturii. Pentru a marca evenimentul cat mai bine, oierii din toata tara au venit cu animalele dupa ei. Astfel, 450 de oi au defilat prin capitala belgiana, alaturi de crescatorii lor, potrivit Cancan.