Vogue, cea mai grea revista! Are 624 pagini si cantareste doua kilograme! Peste aproape o saptamana, pe 27 septembrie, Vogue Franta va avea 624 pagini care cantaresc doua kilograme. Mai mult, revista va fi insotita de un supliment de 100 de pagini cu cele mai bune fotografii publicate de-a lungul timpului. Pretul acestei editii speciale este de 5,90 euro, cu un euro mai mult decat pretul obisnuit. Vogue, cea mai apreciata revista de moda si lifestyle, apare lunar, in 18 tari. Inegral in Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A batut orice record la limbo. Shemika Charles, o tanara din Bufallo, New York, a reusit sa intre in Cartea Recordurilor dupa ce a demonstrat ca poate dansa in timp ce trece pe sub o bara aflata la numai 21,6 centimetri de sol. In timpul demonstratiei, fata, in varsta de 18 ani, ducea si doua tavi, iar pe frunte tinea o conserva. Integral in Cancan.

Acestia sunt cei mai amuzanti pantofi! Un designer indragotit de pantofi a lansat o colectie extrem de inedita de pantofi, acestia imitand tot felul de obiecte sau de animale. Daca doriti sa purtati incaltari in forma de pahar sau de catelus, de acum inainte veti avea ocazia! Banane, catelusi, pahare, prastii sau chiar cosuri de supermarket sunt doar cateva dintre ideile care l-au inspirat pe artistul Kobi Levi sa creeze aceasta linie de incaltaminte. Israelianul a dorit sa ofere o alternativa celor care isi doresc sa se incalte cu ceva foarte diferit de restul lumii. Integral in Libertatea.

O pustoaica brazilianca ii scrie "Briliantului" intr-o romana stalcita: "Mutu, esti foarte frumoasa!" Adi Mutu (30 de ani) continua sa faca victime printre reprezentantele sexului frumos. Recent, atacantul Fiorentinei a fost asaltat cu mesaje de o admiratoare din Brazilia, care s-a chinuit sa invete limba romana pentru a-si determina idolul sa-i raspunda. Katlin Lopes (foto stanga), o tanara din Brazilia, a facut o adevarata pasiune pentru Adrian Mutu. Incercand sa-l determine pe atacantul roman sa-i raspunda pe twitter, sud-americanca i-a scris in limba romana mesaje care contineau cateva greseli gramaticale. "Buna ziua, eu sunt fan ta! esti foarte frumoasa, si joaca foarte bine! dragoste, cel mai mare fan dvs. in Brazilia, Katlin", este primul mesaj adresat "Briliantului". "Hey, reply me, please!" (n.r. - raspunde-mi, te rog!), a continuat sa scrie Katlin, deoarece reactia lui Mutu intarzia. Integral in Libertatea.

Traieste dupa ce i-a intrat pironul in cap. Indianul Bhuvaneswar Kumar, de 30 de ani, a socat intreaga comunitate stiintifica dupa ce a supravietuit unui accident mortal. Kumar a cazut intr-un piron lung de 25 de centimetri dupa ce a cazut cu bicicleta. Obiectul de metal i-a intrat in craniu, pana la ceafa si doctorii au fost ferm convinsi ca nu vor mai putea face nimic pentru nefericit. Insa nu a fost deloc asa. In mod miraculos, tarusul urias s-a strecurat printre centrii nervosi si nu i-a afectat zonele importante din masa cerebrala. Integral in Click.

A facut gratar 28 de ore si 30 de minute. Jan "Braai" Scannel din Africa de Sud a reusit sa obtina un record cu totul iesit din comun. Timp de 28 de ore si 30 de minute, neintrerupt, el a prajit la gratar cinci feluri diferite de carne. Astfel, Scannel si-a implinit visul de a intra in Cartea Recordurilor drept "cel mai rezistent grataragiu". Integral in Click.