De 50 de ani construieste singur o catedrala. Spaniolul Justo Gallego Martinez a inceput constructia catedralei in 12 octombrie 1961, dupa ce a fost expulzat din manastirea cisterciana pentru ca avea tuberculoza. Catedrala lui Justo este o cladire de mari proportii, asemanatoare unei catedrale crestine, situata in Mejorada del Campo (Madrid). De cincizeci de ani un singur om munceste pe santierul bisericii. Juan Gallego Martinez, care ieri a implinit 85 de ani, este un fost calugar din ordinul cistercian, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cainele l-a invatat sa faca surf. Povesta lui Patrick Ivison, un adolescent de 15 ani, din California, care a fost instruit de un caine Golden Retriever, pe nume Ricoseu, sa faca surf, a induiosat intreaga lume. Inca de mic, catelul a fost dresat sa ingrijeasca persoane cu dizabilitati. In plus, Ricoseu a invatat sa-si tina echilibrul pe placa si zburda prin valuri mai ceva ca oamenii. Cand l-a cunoscut prima oara pe Patrick, cainele a reactionat ca si cand l-ar fi cunoscut dintotdeauna. Integral in Click.

Cea mai rapida limuzina din lume costa 1.000.000 de euro. Are mai bine de 10 metri lungime, 14 usi si atinge viteza maxima de 250 de kilometri pe ora. E vorba de noua limuzina Ockles Wubbo, care va costa un milion de euro. Autovehiculul, considerat de specialisti drept cea mai tare limuzina de pe piata, va fi disponibil si in varianta electrica, pentru ecologisti. Integral in Libertatea.

Iat-o pe femeia cu cel mai tare fund din lume. Nicole "Coco" Austin, 31 de ani, mandretea de sotie a rapperului Ice-T, i-a convins cu dotarile sale pana si pe reprezentantii celebrei Carti a Recordurilor. Blonda cu posterior mai mult decat generos va fi inclusa in Guinness Book la categoria "Femeia cu cele mai ferme fese din lume", chiar daca aceasta "calitate" a fost obtinuta numai cu ajutorul implanturilor cu silicon. Integral in Libertatea.

Carla Bruni nu intelege franceza lui Sarkozy! Sotia presedintelui francez a avut mari dificultati in a intelege discursul lui Nicolas Sarkozy, la summitul ONU de la New York. Carla Bruni a cerut casti de la serviciul de traduceri pentru a intelege ce vrea sa transmita Sarkozy, desi partenerul ei de viata vorbea in franceza. Integral in Cancan.

O femeie din Polonia a gasit un anaconda in toaleta. O poloneza de 73 de ani din Wroclaw, in sud-vestul tarii, a descoperit, luni dimineata, in toaleta sa un sarpe enorm care incerca sa iasa, a anuntat politia locala. "Prin ridicarea capacului de la vasul de toaleta, batrana a vazut un sarpe urias care incerca sa iasa. Ea a lasat imediat capacul jos si a chemat politia. Aceasta s-a speriat, cu siguranta, foarte rau, insa a dat dovada de sange rece", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Wroclaw, Pawel Petrykowski. Politistii ajunsi la fata locului, insotiti de un angajat de la gradina zoologica din localitate, au prins sarpele, fiind vorba de anaconda de peste doi metri. Integral in Cancan.