A ajuns la 114 ani cu o aspirina pe zi. Americanul Walter Breuning, care a implinit zilele trecute 114 ani, este cel mai batran barbat de pe planeta. Secretele longevitatii sale sunt: o aspirina pe zi si multe fructe. Walter Breuning a fost inscris in Cartea Recordurilor la categoria cel mai batran barbat din lume, fiind totodata si al patrulea cel mai varstnic pamantean (surclasat de trei femei). In ciuda faptului ca a implinit 114 ani, veteranul din Montana este cat se poate de sanatos. De 35 de ani, se scoala la ora 6,15 dimineata si ia un mic dejun consistent la 7.30, format de obicei din oua, paine prajita si clatite. Mai ia o masa la pranz, dar niciodata nu ia cina. Breuning considera ca, daca nu mananca seara, ramane sanatos. Mananca insa fructe toata ziua si bea multa apa, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a prajit hamsterul la microunde. Un britanic a fost condamnat, miercuri, la noua saptamani de inchisoare, dupa ce acum cateva luni si-a pus hamsterul in cuptorul cu microunde si a pornit aparatul. Anthony Parker, in varsta de 29 de ani, din Hartlepool, Anglia, s-a certat intr-o seara cu iubita lui. Amandoi erau beti, iar pentru a-si calma prietena, britanicul a luat hamsterul, pe Suzie, l-a bagat in cuptorul cu microunde, a selectat un program si i-a dat drumul. Bineinteles ca animalul a murit in chinuri, in cateva minute. Iubita lui Parker a chemat Politia, care l-a arestat imediat pe barbat. Miercuri, acesta a fost condamnat la noua saptamani de inchisoare si nu are dreptul sa mai detina un animal de casa timp de un an, anunta Libertatea.

Sperma, cea mai buna cerneala invizibila! Ceea ce faceau serviciile de spionaj britanicie in Primul Razboi Mondial, a fost descoperit abia in ziua de azi. M16 folosea sperma drept cerneala invizibila. Motivul? Sperma nu reactioneaza la metoda clasica de depistare, cum ar fi vaporii de iod. Totusi, un dezavantaj pe care servivciul de spionaj nu il luase in considerare este mirosul, iar "cerneala" trebuia sa fie proaspata. Toate aceste lucruri sunt dezvaluite si detaliate intr-o carte despre istoria MI6 (1909-1949), scrisa de profesorul Keith Jeffery, de la Queen's University din Belfast, informeaza Cancan.

A vrut sa devina barbatul perfect, dar a ajuns femeie. La 51 de ani, seamana cu o curva ofilita si falimentara care face trotuarul intr-o mahala parasita. In anii '80 era idolul multor femei pe care le schimba ca pe ciorapi. S-a hotarat in 1985 sa o ia de nevasta pe superba Lynne Corlett, de care, insa, a divortat doi ani mai tarziu. Recent, Pete Burns, fondatorul trupei "Dead or Alive", si-a afisat noua infatisare starnind dispretul si repulsia celor prezenti. S-a intamplat odata cu lansarea unui nou single, saptamana trecuta, "Never Marry An Icon". Burns a primit daune in valoare de 500.000 de euro dupa ce a declarat intr-un proces ca a fost la un pas sa se sinucida pentru ca medicul Maurizio Viel i-a distrus buzele cu implanturi care le-au deformat, in perioada 2000-2004, scrie Click.

Un spaniol a mers la bar, cu capul iubitei sale in geanta. Un spaniol din Cordoba si-a ucis iubita, in varsta de 30 de ani, dupa care s-a plimbat prin oras, cu o punga de gunoi in care se afla capul victimei. Barbatul identificat cu initialele J.A.G.G., in varsta de 34 de ani, s-a certat cu logodnica lui, dupa care a ucis-o, a decapitat-o si apoi si-a sunat fratele sa il anunt despre ce a facut. Ingrozit de propria-i fapta, J.A.G.G. a spus ca se sinucide, dar inainte de asta a facut cateva opriri: la un bar din zona, unde a intrat plin de sange, purtand capul femeii in plasa de gunoi, iar apoi la parintii sai acasa. Potrivit editiei electronice a cotidianului spaniol El Mundo, fratele agresorului a sunat la Polite, iar cand a aflat ca este cautat, spaniolul a vrut sa fuga. El a fost gasit cateva ore mai tarziu, mort, pe strada. Conform primelor informatii se pare ca acesta s-a electrocutat de un cablu de electricitate cazut la pamant, anunta Libertatea.

Un japonez tunde cu săbii şi cuţite de bucătărie! Te-ai lăsa pe mâna lui? Un japonez excentric s-a gândit să inoveze modalitatea de a tunde părul femeilor. Acesta nu foloseşte foarfece ci săbii, cuţite de bucătărie şi 9 aspiratoare legate între ele pentru a putea tunde mai uşor în zig-zag. Chiar dacă ustensilele lui dau fiori clienţilor, rezultatul final este mai mult decât satisfăcător, informeaza Cancan.

Prinsa in masina de spalat, o pisica a supravietuit unui ciclu de spalare. O pisica curioasa a avut zile de la Dumnezeu, dupa ce s-a ascuns in cuva unei masini de spalat, iar stapana ei a pornit aparatul electrocasnic, scrie Ananaova. Suki, o siameza de doar sapte luni, a fost inmuiata, spalata, clatita si apoi uscata in interiorul masinii de spalat. Ea a fost gasita de stapana sa, Liz Fear, in momentul in care femeia a scos rufele, iar printre ele a dat si de un ghemotoc de blana. "Am gasit-o fara suflare si i-am scos trupul vlaguit afara. Era rece si ii disparuse culoarea, asa ca am tinut-o in brate", a povestit australianca. Femeia a dus-o apoi la medicul veterinar, care a descoperit ca animalul era grav bolnav. Insa, in ciuda pronosticului nefavorabil, Suki a reusit sa-si revina intr-un timp record, scrie Click.

S-au cunoscut pe Internet ca sa se sinucida impreuna. Joanne Lee a postat un anunt pe Internet in care spunea ca-si cauta un partener pentru sinucidere, iar Steve Lumb i-a raspuns imediat. Zis si facut, cei doi si-au dat intalnire si la doar cateva ore si-au pus capat zilelor impreuna. Joanne (34 de ani) si-a pus gandurile in scris pe un forum dedicat problemelor suicidale. "Nu am putere sa fac acest lucru singura. Nu sunt politist, canibal sau ucigas, pur si simplu sunt disperata. Am toate lucrurile necesare si vreau s-o fac cat mai repede. 30 august este o zi speciala pentru mine. Am venit pe lume intr-o zi de 30 si voi pleca tot pe 30. Niciodata nu am fost atat de fericita!", a fost mesajul scris pe Joanne. Dar 30 august a trecut si Joanne nu a reusit sa se sinucida. Astfel, ea a cerut ajutorul cuiva, iar pe 4 septembrie l-a cunoscut pe Steve (35 de ani) prin intermediul Internetului. Cateva zile mai tarziu, barbatul a condus peste 300 de kilometri ca s-o intalneasca pe ultima femeie pe care o va vedea in acest viata, iar cei doi au dus planul la bun sfarsit: s-au intoxicat cu gaz in masina lui Steve si s-au, sinucigandu-se impreuna in noaptea dintre duminica si luni (19-20 septembrie), anunta Libertatea.