Prima naveta pentru turism spatial va zbura in 2012. Miliardarul britanic Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic, a declarat, astazi, ca naveta SpaceShipTwo, destinata turismului spatial, va zbura pentru prima oara in spatiu peste 18 luni. Richard Branson a precizat ca viitorii pasageri ai navetei SpaceShipTwo, careia i se mai spune si Virgin Space Ship (VSS) Enterprise, au platit deja aproximativ 200.000 de dolari pentru a calatori in spatiu. Virgin Galactic, care doreste sa devina prima companie comerciala specializata in turismul spatial, a primit deja 45 de milioane de dolari de la 330 de clienti care si-au rezervat un loc la bordul acestei navete care are sase locuri. Odata ajunsi in spatiu, turistii vor putea sa admire din interiorul navetei, prin cateva hublouri, planeta Terra, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

N-au vrut sa o incinereze pentru ca era prea grasa. O femeie decedata nu a putut fi incinerata din cauza faptului ca aceasta era prea corpolenta. Incidentul a avut loc la mai multe crematorii din regiunea Bordeaux. "Mama mea, de 63 de ani, a murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui stop cardiac si cand am inceput demersurile pentru incinerarea sa, ni s-a spus ca nu este posibil", a declarat fiica decedatei, Marie-Pierre Pelabarrere. Potrivit acesteia, firma de pompe funebre i-a spus fetei ca incinerarea mamei sale, care cantarea intre 120 si 140 de kilograme, nu este posibila nici la Merignac, din departamentul Gironde, unde locuia defuncta, nici in restul departamentelor vecine. "Mama mea spunea mereru ca nu vrea sa fie ingropata si acum suntem obligati sa o ingropam desi stiu ca a fost terorizata de aceasta idee. Toata viata a fost victima discriminarilor si, chiar si moarta, acest lucru continua", a mai spus fiica decedatei, care regreta ca oamenii supraponderali nu au dreptul la o inmormantare decenta, anunta Cancan.

A bagat in el 30 de lame si 15 unghiere. Chinezul Xiao Ai, in varsta de 43 de ani, i-a ingrozit pe medici, care i-au descoperit in stomac 30 de lame de ras si 15 unghiere. El a fost salvat in mod miraculos. Cazul lui Xiao Ai, un chinez care se plange ca nu rezista sa nu inghita lame de ras sau unghiere, a facut inconjurul lumii. Barbatul, care locuieste in provincia Shandong, a avut numai necazuri din cauza ciudateniilor sale. L-a parasit nevasta iar prietenii fugeau de el. Infuleca, ori de cate ori ii venea nebunia, obiectele stralucitoare care il imbiau. Asa a ajuns sa adune in stomac 30 de lame de ras si 15 unghiere. Abia atunci a inceput sa aiba dureri de burta insuportabile, informeaza Click.

"Octomama" si-a scos sutienele vechi la vanzare! Nadya Suleman, femeia care a nascut opt copii in acelasi timp, si-a scos la vanzare hainele vechi, printre care se afla si sutiene folosite pe timpul sarcinii. Vanzarea s-a desfasurat sambata si a inceput la ora 10 dimineata, apoi s-a incheiat in momentul in care micutii au trebuit sa fie dusi la somn. Toate incasarile vor ajunge in conturile "octomamei", care are in total 14 copii si se chinuie sa le asigure un trai decent. Fanii din toata lumea vor putea sa cumpere obiectele si de pe ebay, scrie Libertatea.

Ea e "Miss Puscarie". Diana Layton, in varsta de 21 de ani si fosta membra a unei grupari paramilitare din Columbia, a castigat titlul de cea mai frumoasa detinuta, in urma concursului "Miss Puscarie", care a avut loc la inchisoarea El Buen Pastor din Bogota. La competitie au participat detinute care au ajuns dupa gratii pentru crima, jaf si trafic de droguri, printre altele, anunta Cancan.

O fetita din Anglia isi schimba pielea de 14 ori pe zi. O fetita de doar cinci ani din Marea Britanie sufera de o maladie extrem de rara din cauza careia pielea i se exfoliaza de 14 ori pe zi. Annabelle Whitehouse din Sutton Coldfield, West Midlands, este nevoita sa se dea cu crema in fiecare zi si sa poarte bandaje tot timpul din cauza anomaliei de care sufera. Ea a fost diagnosticata cu ihtioza, o afectiune ereditara caracterizata printr-un aspect aspru, solzos al pielii, care incepe in copilarie si persista toata viata. Parintii sai incearca pe cat posibil sa-i usureze viata si s-o protejeze de rautatile celor din jur, astfel incat ea sa poata duce o viata normala. "Intr-una dintre vacante, un taximetrist ne-a intrebat daca am bagat-o in cuptorul cu microunde. Altii ne-au acuzat ca am lasat-o prea mult in soare", a declarat Sonia, mama fetitei, informeaza Click.

Vezi cum arata un festival denumit "Sani si sange"! Weekendul trecut a avut loc festivalul de film "Boobs and blood" (n.r. - sani si sange) in Beverly Hills, California. La eveniment au rulat anumite pelicule care au un public foarte restrans, dar care au in comun doua elemente: scene sexy si scene de groaza. Acesta se vrea a fi un festival care sa reuneasca atat productii vechi, cat si productii noi, iar 2010 sa fie primul an dintr-un sir lung de evenimente, scrie Libertatea.