"Eu cred ca sexul oral ingrasa" (Click)

Foto:

Sotia lui Viorel Lis a anuntat cu putin timp in urma ca vrea sa slabeasca si de aceea a adoptat un regim alimentar, care se pare ca exclude... sexul oral. Intrebata de Simona Sensual la un eveniment monden cum merge dieta, sotia fostului edil a marturisit ca: "Nu mai mananc chiar daca e gratis".

Bianca despre Cristea: "Este un vibrator cald" (Libertatea)

Desi nu a recunoscut public relatia amoroasa cu dinamovistul Adrian Cristea, Bianca Dragusanu le povesteste apropiatilor sai amanunte picante din viata lor de cuplu, spunand despre fotbalist ca "este doar o jucarie sexuala. In plus, se pare ca asistenta lui Capatos nu a apreciat la fotbalist doar calitatile sale sexuale, ci si faptul ca e generos cu ea.

Gigi Becali: "Copos e un tigan nenorocit" (Evenimentul Zilei)

Gigi Becali a iesit din nou la rampa ieri cu un atac suburban si rasist la adresa lui George Copos. "Copos este un nenorocit, un tigan de doi lei care nu-si vede de treaba lui. Face numai nenorociri, numai magarii, are si fata de om de nimic! Tine el la cineva? Nu iubeste pe nimeni! A dat vreun ban pentru caritate, il intereseaza de cineva? Nu are putere nici sa conduca la el acolo", a declarat Becali.