S-a inventat dricul-motocicleta. Julie Gibbings, in varsta de 46 de ani, o britanica pasionata de motociclism, a gasit o metoda inedita de a-i conduce pe ultimul drumul pe cei care impartasesc acelasi hobby ca si ea. Astfel, femeia, fosta asistenta si mama a trei copii, a creat dricul-motocicleta, pentru a carui realizare a cheltuit aproape 12.000 de euro. Vehiculul a fost construit in 18 luni. Integral in Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Omul-iguana si-a infipt in cap cuie de 10 centimetri. Isi spune "Iguana Mike" si, acum doi ani, si-a implantat cateva obiecte in cap: patru cuie de 10 centimetri, o stea de silicon si niste suruburi. Mike este plin de tatuaje, ba chiar are unul cu o femeie, despre care el spune ca e "Beyonce", in care sanii desenului sunt siliconati. In cap poarta trei cuie cu varfurile in sus, in funte o stea siliconata inconjurata de niste suruburi. "Cel mai greu e atunci cand trebuie sa inlocuiesc cuiele din metal. O fac o data la o jumatate de an, preventiv, ca sa nu rugineasca", spune ciudatul. Integral in Click.

Piticul lumii, cuceritor de femei. Cel mai mic om din lume, cu inaltimea de numai 55,9 centimetri, Khagendra Thapa Magar (17 ani) a devenit o vedeta in Nepal. El le-a cucerit si pe cele cele mai frumoase femei din tara sa, pe Miss Nepal, Sadichha Shrestha (dreapta) si pe Jharna Bajracharya (stanga), o alta fata superba, scrie Click.

Si-a dezbracat mama in direct la Howard Stern. Howard Stern este cel mai bine platit DJ de radio din Statele Unite ale Americii. Una dintre cele mai recente emisiuni ale lui Howard a gazduit un concurs cu istorie pentru realizator intitulat "It's Just Wrong". In timpul concursului, concurentii, de obicei rude de gradul I, trebuie sa raspunda la intrebari murdare si daca dau raspunsurile bune castiga 5000 de dolari. Astfel, un tanar american a acceptat sa participe la concurs si din cauza ca nu a cunoscut toate secretele murdare ale mamei sale, a trebuit sa o dezbrace pe aceasta incet, incet, pana cand femeia a ramas in sanii goi si in chiloti. Integral in Click.

O femeie a cumparat un micro-porc care a crescut, intr-un an, cat cainele. O britanica si-a luat un porc de dimensiuni mici (micro-porc) care incapea intr-o ceasca de ceai atunci cand s l-a cumparat, insa dupa un an a ajuns mai mare decat cainele femeii, noteaza The Sun. Lisa Turk l-a cumparat pe porcusorul Digby, pe care a platit 700 de lire, fiind asigurata ca acesta nu va creste peste 35 de centimetri si ca il va putea tine in casa. Micutul, care la inceput incapea intr-o ceasca de ceai, a ajuns, dupa un an, la o inlaltime de aproape 70 de centimetri si o greutate de peste 44 de kilograme. Integral in Libertatea.

O femeie din America si-a torturat fiul pentru bani. Incredibil, dar adevarat. O femeie din SUA si-a torturat fiul luni in sir pentru a sarni compasiunea oamenilor si a face rost de bani. Americanca a spus ca fiul sau, in varsta de 12 ani, are leucemie si l-a ras pe cap, l-a drogat si l-a hranit cu alimente la care era alergic, doar pentru ca povestea ei sa fie credibila. Potrivit Antena3, femeia l-a pacalit chiar si pe fiul sau, caruia ii spunea ca sufera de o boala incurabila. Dar cum minciuna are picioare scurte, inventia femeii a iesit in cele din urma la iveala, iar aceasta este cercetata pentru abuz. Copilul a fost dat in grija asistentilor sociali, scrie Libertatea.