Un obez a slabit 90 de kilograme mancand ciocolata. Un american a reusit sa slabeasca 90 de kilograme intr-un an si patru luni cu ajutorul unei diete care includea ciocolata, scrie Daily Mail. Peter Ajello cantarea 203 kilograme si consuma in fiecare zi 24.000 de calorii, in conditiile in care un om cu o greutate normala consuma in medie 2.500 de calorii. Insa un infarct miocardic l-a facut pe Peter sa realizeze ca trebuie sa faca ceva pentru a slabi. "Lumea ma stia ca pe un baiat care manca non stop. Cand eram la colegiu prietenii ma supuneau unor teste de mancat. O data m-au provocat sa mananc 77 de aripioare, am facut-o in mai putin de 10 minute si tot nu eram plin", a declarat el. Barbatul a renuntat la mancarea fast-food si la alcool, dar pentru ca era un impatimit al dulciurilor a pastrat ciocolata neagra in dieta sa. In plus, a mers regulat la sala de fitness, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi englezi au vaslit pe Tamisa in cada. Doi englezi au pornit intr-o calatorie mai putin obisnuita. Ian Gregory si Scott Fitzer, au plutit pe raul Tamisa intr-o cada de baie, dotata cu robinete, cu para pentru dus, o ratusca galbena din plastic si alte obiecte specifice unei toalete. Ei au strabatut in acest mod 225 de kilometri. Ian si Scott au vaslit, in medie, cate opt ore pe zi, parcurgand astfel, in jur de 40 de kilometri zilnic. "Scopul nostru a fost sa facem ceva trasnit, pentru care sa ne tina minte copiii nostri si am reusit. In plus, ne-am si distrat pe cinste pe parcursul calatoriei. Cine stie, poate mai repetam candva experienta", a declarat zambind Ian, anunta Cancan.

O britanica risca inchisoarea pentru ca a inecat opt pisici intr-o cada. O femeie din Bicester, Marea Britanie, s-ar putea sa fie inchisa mai multi ani, deoarece a inecat opt pisicute pe care le crescuse de cand erau pui. Potrivit editiei electronice a cotidianului britanic The Oxford Mail, Julie Carter, in varsta de 43 de ani, avea 11 pisici, pe care le crestea in casa. Femeia fusese avertizata de reprezentantii pentru protectia animalelor sa scape de pisici, deoarece toata casa ii mirosea a urina si peste tot era mizerie. Pentru ca nu s-a gandit la nici o solutie, Julie a decis sa scape de tot de mate. Astfel, acum cateva zile, femeia a inecat opt dintre cele 11 feline intr-o cadita pentru copii. Femeia a luat fiecare pisica in parte si a tinut-o fortat sub apa, pana cand aceasta si-a dat duhul, informeaza Libertatea.

O boala la cap l-a schimbat din betiv in sot perfect. Bea pana cand cadea sub masa, se tara, din carciuma, dupa rasaritul soarelui, spre casa si, cu ultimele puteri, isi lua iubita la bataie. Se intampla zi de zi, de 15 ani, in orasul Derbyshire. Ken Merryweather, de 44 de ani, a suferit din pricina consumului exagerat de alcool o hemoragie cerebrala care i-a schimbat viata in bine. Acum, barbatul s-a nascut a doua oara, dupa ce si-a pierdut 70% din memorie. Nu mai bea, este extrem de sociabil si iubita sa, Cindy, i-a acceptat cererea in casatorie, scrie Click.

A murit dupa ce a baut o jumatate de litru de vodca in patru secunde. Richard Davies, un britanic in varsta de 29 de ani de profesie electrician, a murit dupa ce a baut o jumatate de litru de vodca in doar patru secunde. Tanarul din localitatea Thornaby era la un pahar cu un amic de-al sau cand a dat pe gat cantitatea foarte mare de vodca. "Am vrut sa-i iau sticla, dar m-a imbrancit. Imediat dupa ce a baut vodca i s-a facut foarte rau. L-am dus acasa, dar, din nefericire, a murit la scurt timp", a povestit amicul victimei, Christopher Crooks. In urma analizelor, s-a descoperit ca Richard Davies avea in corp o cantitate importanta de mefedrona, un drog interzis in Marea Britanie, cunoscut in randul tinerilor consumatori sub numele de "miau-miau", anunta Cancan.

Il masturbeaza in mijlocul multimii, la un festival de breakdance! In zilele noastre, breakdance-ul a devenit un stil de viata pentru multe persoane prinse in miscarea hip-hop, iar in multe tari este adoptat ca si "sport national". Noi gasti de "Bboy" (dansatori de breakdance n.r) apar tot timpul, unele dintre ele nu se multumesc doar la a repeta elementele deja cunoscute, ci aloca un timp considerabil crearii altora noi, scopul final fiind: o tehnica mai buna, un stil diferit si o rapiditate cat mai mare in executie. Pe acelasi principiu s-au axat si cei doi "eroi" din imaginile de mai jos, reprezentatia lor fiind probabil unica in lume, informeaza Click.

I-a crescut un dovlecel gigant in gradina. Alberto Marcantonio, un pensionar in varsta de 74 de ani din localitatea britanica Hitchin, a avut placuta surpriza sa descopere in gradinea din curtea casei sale un dovlecel gigant. Leguma are o inaltime impresionanta, respectiv 1,60 de metri. "Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ditamai dovlecelul. Era singurul de marimea asta. Ceilalti dovlecei erau absolut normali. Nu am folosit niciun ingrasamant special sau altceva pentru a-l face sa creasca atat de mult", a declarat batranelul. Desi sotia sa, Maria, in varsta de 75 de ani, ar vrea sa foloseasca leguma pentru gatit, Alberto nici nu vrea sa auda de asa ceva. "Voi pastra dovlecelul ca pe un trofeu", a mai spus el, scrie Cancan.