A gasit poze cu sotia lui facand sex cu un caine. O americanca este data in cautare de autoritati, dupa ce a fugit de acasa cand sotul ei a descoperit ca aceasta facea sex cu patrupedul familiei. Potrivit editiei electronice a cotidianului Times Record, Alan Gragg din Arkansas a descoperit pe calculatorul personal mai multe imagini in care aparea nevasta lui, Cornelia, in varsta de 47 de ani. Femeia nu era singura ci insotita de cainele familiei, iar cei doi se aflau in ipostaze... romantice. Cornelia facea sex cu patrupedul, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Costumul de "Iron Man" exista. Costumul EXOS2 Exoskeleton, care arata precum cel purtat de starul Robert Downey Jr. in peliculele "Iron Man", este cea mai recenta creatie a companiei Raytheon, care furnizeaza echipamente pentru armata americana. Costumul este conceput pentru a-i oferi celui care il poarta o crestere a fortei si a vitezei atat pe campul de lupta, cat si in afara sa. Utilizatorul poate sa care astfel pana la 70 de kilograme cu efort minim si sa distruga patru placi de lemn dintr-o singura lovitura, scrie Cancan.

A urcat 48 de etaje in 18 minute, pe bicicleta. Un barbat de origine poloneza a urcat scarile celei mai inalte cladiri din Austria, adica in total 48 de etaje, pe bicicleta. Sportivul a sarit pe fiecare treapta in parte. Kristian Herba, aflat la prima actiune de acest tip din afara tarii sale natale, a reusit sa urce toate cele 48 de etaje in numai 18 minute si noua secunde. Mai multe detalii in Libertatea.

A behait ca o oaie, i-a deranjat pe vecini si a ajuns dupa gratii. Un barbat din sudul Germaniei a ajuns la inchisoare dupa ce a behait ca o oaie si a fost reclamat de vecinii sai, care s-au plans ca nu pot dormi. Omul se afla intr-o stare avansata de ebrietate, noteaza Click.

Piata Obor versus... Magazinul Cocor. Piata Obor si Magazinul Cocor si-au redeschis portile pentru bucuresteni sambata, dupa ce au trecut prin procese de modernizare radicale. Cele doua centre comerciale, cu o veche traditie in Capitala, nu concureaza insa direct, ele avand clienti-tinta complet diferiti. Astfel, cea mai veche piata a Bucurestilor promite sa puna pe taraba legume, fructe, branzeturi sau carne la preturi de producator, iar magazinul din centru si-a schimbat complet "hainele" si este dedicat oamenilor care nu se uita la bani atunci cand e vorba de imaginea lor. Citeste articolul complet in Cancan.

A iesit pe geamul masinii, in mers, sa isi arate sanii. O tanara din Cluj a iesit pe geamul unei masini, in mers, doar in sutien. Intr-un moment de dezmat, femeia a mers mai departe si si-a aratat sanii. Vezi video in Click.