Deseurile umane vor alimenta Marea Britanie in 2020. Oxfordshire este primul oras din Marea Britanie care a reusit sa transforme deseurile in bioenergie. Proiectul este doar primul din multe care ar putea asigura 15% din energia din Marea Britanie pana in anul 2020, potrivit Reuters, informeaza greenbiz.com. Intregul proces, de la WC-uri si pana la energie va dura in jur de 20 de ani. Astfel, in teorie, britanicii ar putea genera, prin deseurile produse, energie pentru 200.000 de case, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a demolat singur hotelul cu cinci etaje. Proprietarul unui hotel construit ilegal pe litoralul bulgar al Marii Negre a luat decizia de a-si demola singur proprietatea, folosind propriile echipamente. Aceasta curioasa situatie a fost anuntata ieri de Directoratul National bulgar pentru Controlul Constructiilor, din cadrul Ministerului pentru Dezvoltare Regionala. Hotelul, o cladire cu cinci etaje, era deja ridicat, insa Directoratul pentru Controlul Constructiilor a emis un ordin de demolare invocand lipsa autorizatiilor de constructie, iar proprietarul si-a demolat singur amplasamentul, folosind propriile utilaje, anunta Libertatea.

O asiatica stoarce lamai cu sanii! Are bustul de aproape doua kilograme! Sanii pot fi un extraodinar mijloc de distractie paentru unele femei. Acest lucru il demonstreaza si asiatica din imagini care stoarce lamani cu nurii sai care cantaresc impreuna aproape doua kilograme. Aceasta a facut o demonstratie de forta a bustului, prea mare ca sa incapa intr-un sutien normal, cu ajutorul unei lamani. Femeia stoarce fructul nu inainte de a-si cantar inaintasii, informeaza Cancan.

Si-a pus silicoane din alocatia copiilor. Faptul ca si-a pus silicoane din alocatia celor cinci copii i se pare o virtute. Ce-i drept, nu le-a luat micutilor de la gura ca sa-si bage ea la sani, dar au strans putin cureaua. Kelly Marshall are cinci copii cu patru tati diferiti. Cu pensia alimentara le face poftele, reduse ce-i drept in ultimul timp, iar cu alocatia se face frumoasa. A investit 5.000 de euro in umflatul sanilor, dar are de gand sa mai scoata din buzunar alte mii de euro pentru liposuctie, ridicarea feselor si botox. Spre disperarea platitorilor de taxe, Kelly primeste anual, doar din ajutoarele copiilor, 34.000 de euro, adica aproximativ o suta de euro zilnic. "Am fost complexata de sanii mei. Am crezut ca imi vor creste dupa nasterea copiilor, dar tot nu am fost multumita. Asa ca am facut ce trebuia. Toate mamele ar trebui sa aiba grija de ele si dupa ce nasc", a spus, degajata, mama celor cinci. De la marimea 62, Kelly a trecut la 100 si, acum, se simte implinita, scrie Click.

Guvernul ucrainean a interzis tocurile inalte, decolteurile adanci si fustele scurte. Guvernul ucrainean le-a interzis angajatelor sale sa mai poarte fuste scurte si tocuri inalte la serviciu, acestea fiind obligate sa aiba in permanenta "o infatisare profesionala". Politicienele ucrainene vor fi nevoite sa poarte tocuri medii, sa nu se macheze excesiv sau sa isi dea cu prea mult parfum. Nici rochiile transparente sau impopotonate, prea scurte sau prea decoltate nu vor mai fi permise in guvernul ucrainean. Aceste reglementari au fost implementate in conditiile in care ucrainencele se imbraca mai indraznet decat femeile din Europa de Vest sau din Statele Unite purtand tocuri cui inalte, machiaj excesiv si haine stramte chiar si la birou. In februarie, a fost introdus si un cod vestimentar pentru barbatii angajati in Guvern. Acestia trebuie sa poarte sacou si cravata, anunta Libertatea.

Trei tineri turci au murit ascultand-o pe Inna! Trei tineri turci au murit in trafic, iar ultimele lor clipe au fost surprinse de propria camera de filmat. Turcii teribilisti goneau pe sosea, cu muzica data la maxim, timp in care se filmau. Tinerii au scapat controlul asupra masinii dupa mai multe manevre riscante in trafic, s-au lovit de parapet si s-au dat peste cap cu masina, informeaza crimetime.ro. In aceste momente tragice, pe fundal se auzea melodia cantaretei Inna. Toti 3 au murit, din cauza ca niciunul nu avea centura de siguranta pusa, informeaza Click.