Japonezii au inventat prajitura virtuala care poate fi gustata! Japonezii nu se dezmint nici de aceasta data, fiind cu un pas inainte fata de restul lumii in ceea ce priveste inventiile tehnologice. De aceasta data au uimit printr-un dispozitiv care da unui biscuit aroma dorita, prin intermediul senzatiilor olfactive si vizuale. Sistemul, alcatuit dintr-o casca, o pereche de ochelari si o camera video, conectate la un computer, poate indeplini cele mai sofisticate pofte ale utilizatorului. Acesta poate adauga virtual orice aroma doreste pentru biscuitele pe care il tine in mana iar dispozitivul ii indeplineste dorinta, generand chiar si mirosul dorit. De la pofta de ciocolata pana la cea de fructe, toate sunt satisfacute de inventia minune, relateaza Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Au construit un skateboard mai mare decat un autobuz! Cu o lungime de 16 metri si o inaltime de 1 metru, cel mai mare skateboard din lume este mai lung decat un autobuz supraetajat si poate sutine peste 40 de oameni. Este replica perfecta a unui skateboard normal, insa e de 12 ori mai lung, lat si inalt. Skateboard-ul imens are drept roti cauciucuri de la o masina si poate fi transportat doar cu ajutorul unui camion. Realizarea acestuia a costat peste 12.000 de lire si poate fi miscat de 10 persoane in acelasi timp, scrie Click!

Condamnata la 29.000 de ani de inchisoare pentru frauda. O familie sud-africana a fost condamnata la aproape 29.000 de ani de inchisoare dupa ce a fost gasita vinovata de 395.000 de capete de acuzare intr-o afacere de escrocherie ce a facut circa 30.000 de victime. Prezentata drept creierul escrocheriei, Marietjie Prinsloo, 56 de ani, a fost gasita vinovata de extorcare, frauda si furt in cadrul acestei fraude in valoare totala de 1,5 miliarde de ranzi /220 de milioane de dolari/ constand in investitii. Datorita contopirii pedepselor, ea nu ar urma sa petreaca de fapt decat 25 de ani de inchisoare. Fostul ei sot, fiica si nepoata sa vor ispasi fiecare cate o pedeapsa de 12 ani de detentie. Escrocheria ii viza pe muncitorii care isi investisera pensia modesta sau indemnizatiile de concediere in afacerea familiei, care a mers bine intr-o prima etapa, ceea ce i-a adus dnei. Prinsloo supranumele de 'ingerul din Vanderbijl Park', de la numele unui oras aflat la sud de Johannesburg, informeaza Libertatea.

Alcoolul este mai ieftin in Noua Zeelanda decat apa! Alcoolul a devenit mai ieftin decat apa, in Noua Zeelanda. Acesta este rezultatul unui studiu, in care cercetatorii sustin ca vor fi implicatii majore pentru sanatatea oamenilor. Specialistii de la Universitatea Otago au gasit vin la pretul de 62 de centi, iar o sticla de apa (250 ml) la 67 de centi. "Analistii nostri sugereaza ca alcoolul este probabil cel mai ieftin drog recreational din Noua Zeelanda, pe care toata lumea si-l permite, in acelasi timp in care interesul pentru cultura betiilor a crescut", spune profesorul Nick Wilson, citat de Click!.

Nu mai joaca golf pentru ca e femeie. Lana Lawless are 57 de ani si traieste in California. In 2005 a devenit femeie dupa ce si-a facut o operatie de schimbare de sex. Campioana la golf feminin - in 2008 a castigat titlul "Woman Long Drive Association" - Lana Lawless nu mai poate insa concura la competitiile din America pentru ca este femeie. Motivul este ca Asociatia jucatorilor profesionisti de golf (LPGA) a introdus o noua regula. Astfel, conform noului regulament, pentru a putea participa la concursurile de golf feminin din SUA, participantele trebuie sa se fi nascut femei, nu sa fi devenit intre timp, dupa o opreatie de schimbare de sex. "Consider ca aceasta regula este o discriminare la adresa mea, motiv pentru care intentionez sa dau asociatia in judecata. Este inadmisibil ce se intampla", a replicat Lana Lawless, scrie Cancan.

Amantele minerilor chilieni s-au hartuit cu sotiile acestora pentru ajutoare. Evacuarea celor 33 de mineri prinsi la 622 de metri sub pamant a fost un eveniment mondial a carui reusita a fost sarbatorita in intreaga lume. Cu toate acestea, la o zi dupa calmarea spiritelor, povestile de culise ies la iveala. o parte dintre barbatii din subteran au fost pusi intr-o situatie stanjenitoare cand amantele lor au aparut la gura putului de evacuare, alaturi de sotiile minerilor. Sursa citata sustine ca cel putin cinci dintre sotiile minerilor au dat nas in nas cu amantele acestora care pretindeau recompensele promise barbatilor salvati. Unul dintre mineri s-a trezit cu patru femei care se "luptau" pentru a fi recunoscute drept consoartele oficiale ale acestuia, in vederea obtinerii recompenselor. "A fost un conflict puternic intre femei. La cantina, sotia unui miner era sa se ia la bataie cu amanta acestuia. A trebuit sa intervenim pentru ca lucrurile sa nu degenereze" a declarat Marta Flores, de la Crucea Rosie, informeaza Click!.

Si-a luat sotul la bataie pentru ca a uitat sa cumpere votca. Un barbat trimis singur la cumparaturi, in piata, se va intoarce mereu cu ceva in minus sau cu produse gresite. Un american din Okaloosa si-a luat o mama de bataie dupa ce a uitat sa achizitioneze votca pentru nevasta lui. Potrivit site-ului nwfdailynews.com, femeia era acasa, iar barbatul la serviciu. Aceasta l-a sunat sa il anunte ca bause toata votca si ar mai bea putin, rugandu-l astfel sa mai cumpere o sticla. I-a spus ca daca cumva el uita sau nu poate o sa mearga ea, cu masina, pana la magazin. Sotul i-a zis sa stea linistita acasa si aduce el alcoolul. Cand a ajuns acasa, sotul si-a dat seama ca a uitat sa ia votca, dar s-a gandit ca nu e mare lucru. In schimb, pentru nevasta lui, omisiunea a fost o eroare grava, deoarece a inceput sa il zgarie si sa il loveasca pe saracul om, totul culminand cu un genunchi pe care i l-a dat in zona organelor genitale, relateaza Libertatea.

Pizza din ciocolata. O companie din New York se bucura de mare succes in randul clientilor dupa ce a scos pe piata o pizza facuta integral din ciocolata. Preparatul este ornat cu tot felul de alte dulciuri, in functie de preferintele clientilor. Pizza din ciocolata se vinde si la bucata, pretul variind in functie de dulciurile cu care este ornata, anunta Cancan.

Au facut o trufa de 254 de kilograme. Patronul unui restaurant din Anglia va intra in Cartea Recordurilor gratie unei idei delicioase. Gianni Daniello si bucatarul sau, Chris Long, au creat cea mai mare trufa din lume, care cantareste nici mai mult, nici mai putin de 253,9 kilograme. Cei doi au lucrat la realizarea acesteia mai mult de 5 ore si au respectat o reteta frantuzeasca a trufelor de ciocolata. Ingredientele pentru megatrufa au costat 1.600 de lire. Dupa ce recordul va fi omologat de reprezentantii Guiness Book, trufa va fi facuta bucati si vanduta, iar banii obtinuti vor fi donati unui spital de copii din Birmingham, scrie Libertatea.

S-a inventat umbrela pentru caini. O companie americana a scos pe piata un accesoriu util patrupedelor pe timp de ploiae, pentru a le apara blanita de picaturile reci de apa. Este vorba despre o umbrela special creata pentru caini. Aceasta este atasata de lesa si, odata actionata, se deschide deasupra animalutului, protejandu-l astfel de ploaie in timp ce este scos la plimbare de stapan. Umbrela pentru caini costa 30 de dolari si este la mare cautare in randul proprietarilor de animalute, anunta Cancan.

Un politist a dat nas in nas cu o haita de lupi, pe autostrada in Rusia. Un politist care urmarea traficul rutier de pe o autostrada din Rusia a fost nevoit sa se adaposteasca de cativa lupi care au tasnit pe carosabil. Dupa cum se poate vedea, omul legii se afla pe marginea soselei, cand a vazut venind o masina care avea numai un singur far aprins. Politistul i-a facut semn soferului sa traga pe dreapta si a mers sa ii ceara actele. In timp ce verifica, probabil, talonul masinii, "garcea" a trebuit sa se roage de sofer sa ii deschida portiera si sa il lase si pe el in masina, deoarece, parca aparuti din neant, mai multi lupi au traversat in graba carosabilul, potrivit Libertatea.

Lumea cum o stim s-a sfarsit! Extraterestrii au venit pe pamant, uite dovada! Sute de mii de oameni au stat nemiscati minute in sir pentru a urmari straniile si modul lor ciudat de a pluti in aer, incercind sa prinda in fotografii cat mai multe ipostaze. Aceste imagini vin sa infirme toate teoriile scepticilor care contesta existenta extraterestrilor. De remarcat este faptul ca miscarea obiectelor era discontinua! Deocamdata, autoritatile americane nu au iesit cu o declaratie oficiala cu privire la natura si provenienta obiectelor, precizeaza Cancan.