Domeniul sex.com, vandut cu 13 milioane de dolari. Domeniul de internet sex.com a fost vandut, prin licitatie, pentru suma de 13 milioane de dolari (aproximativ 8,2 milioane de lire sterline), si achizitionat de catre o firma obscura de pe insula St Vincent, Caraibe. Sex.com a fost scos la licitatie in iulie anul acesta, dupa ce fostul sau proprietar, Escom LLC, a dat faliment. De-a lungul timpului, domeniul a schimbat mai multi proprietari, iar, la un moment dat, a ajuns pe mainile unei persoane care l-a furat de la primul proprietar. Vanzarea va fi finalizata abia atunci cand judecatorii care analizeaza afacerile falimentare ale Escom LLC isi vor da acordul. Un tribunal se va pronunta in acest sens pe 27 octombrie. Potrivit informatiilor BBC, aproximativ 12 companii au participat la licitatie. Pretul obtinut pentru sex.com este cel mai mare acordat in prezent pentru un domeniu. In 2006, de exemplu, cand a fost cumparat de Escom, sex.com ar fi valorat cam 14 milioane de dolari. Insa, cea mai mare suma platita vreodata pentru un domeniu a fost de 16 milioane de dolari, pe care firma de marketing QuinStreet a dat-o in 1999 pentru insure.com, informeaza evz.ro.

faze tariFoto: Colaj foto

"Nu dau iapa nici pentru o femeie!". Dupa ce miercuri se gandea sa sacrifice iapa, gura satului l-a facut pe Gheorghe Bolos (78 de ani) sa se razgandeasca. Proprietarul animalului batjocorit de un satean crede ca iapa este singura care l-a slujit neconditionat. "M-au certat vecinii, mi-au spus ca nu se poate sa sacrific iapa. Si cred ca au dreptate, animal ca asta nu mai gasesc eu. Ungheanca o cheama si e foarte ascultatoare", spune mandru Gheorghe Bolos, care recunoaste ca nu ar da iapa pentru nici o femeie din lume. Barbatul crede ca supunerea de care a dat dovada i-a adus probleme animalului, atunci cand a fost siluita. "Saraca de ea, mereu face ce-i spui. Daca avea narav, ar fi dat din picioare si asa poate ar fi scapat", crede proprietarul animalului. Sotia lui nea Gheorghe crede ca barbatul ei procedeaza bine crutand iapa batjocorita, informeaza Click!.

Aici fac sex pe bani 150 de romance. La "Paradise", un local cu 90 de camere si peste 200 de prostituate, dintre care 150 sunt romance, vin zilnic peste 600 de soferi de TIR care traverseaza Europa. Aflat la granita cu Franta, oraselul spaniol La Jonquera e supranumit bordelul Europei, spre dezamagirea primarului din localitate. El a incercat, cu orice chip, sa opreasca inaugurarea puticlubului (n.r. - cum sunt cunoscute bordelurile) "Paradise", dar nu a reusit. "Cel putin 600 de soferi isi opresc TIR-urile in orasul meu, zilnic, si aproape toti merg la femei. Ce-i drept, in timp ce bordelul face bani frumosi, la noi restaurantele si barurile sunt in pragul falimentului", a spus amarat edilul. Pe de alta parte, cele peste 150 de romance care si-au gasit de lucru la "Paradise" sunt foarte multumite. Cum pretul minim pentru o ora de sex este 80 de euro, prostituatele noastre fac bani frumosi, chiar si 10.000 de euro lunar, potrivit Libertatea.

Romanii cumpara celulare de frica singuratatii. Bate vantul prin buzunarele romanilor, dar ei isi cumpara tot mai multe electronice, electrocasnice si telefoane mobile. Psihologii spun ca acest comportament este motivat de frica, de nelinistea fata de ce le va aduce ziua de maine. Un studiu efectuat de Asociatia ECOTIC a scos la iveala faptul ca, in acest an, in plina criza, romanii au cumparat mai multe celulare, televizoare si computere decat in 2008, an in care nimeni nu-si imagina ca va fi lovit de criza. Astfel, peste 99% din cei care au raspuns la chestionarul ECOTIC au spus ca si-au cumparat telefoane mobile (fata de 93%, in 2008) si peste 91% (fata de 84,8%, in 2008) si-au achizitionat computere sau laptopuri noi. Psihologul Hannibal Dumitrascu este de parere ca acest comportament se poate explica prin frica. "Teama de a fi singur si de a nu-ti putea rezolva problema pe care o ai te impinge la comunicare. Achizitionarea de telefoane mobile de catre romani e un indicator cat se poate de viu pentru starea lor de spirit. Telefonul mobil are o utilitate imediata foarte importanta", a precizat recent psihologul, in cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Cancan.

"Paradise", cel mai mare bordel din lume, va avea si angajate din Romania. Mai multe romance vor lucra la cel mai mare bordel din Europa, Paradise, care isi deschide portile joi in Spania, in La Jonquera. Proprietarul localului, Jose Moreno, a explicat ca are toate actele in regula si ca vecinii din zona 'sunt incantati'. Localul, cu 2.700 metri patrati construiti, este situat in afara municipiului, intr-un poligon industrial, fapt pentru care 'nu va deranja pe nimeni'. In acest macrobordel, care a insemnat o investitie de trei milioane de euro, vor fi 120 de prostituate si toate vor munci 'liber', asigura Jose Moreno. Fiecare din ele va plati 70 de euro pe zi, iar apoi tot ceea ce vor castiga va fi pentru ele. Printre acestea se numara atat romance cat si rusoaice sau poloneze. Potrivit lui Jose Moreno, clientii vor plati in medie 60 de euro pentru 30 de minute de companie, iar daca vor dori sa mearga in vreuna din cele 80 de camere, tariful va creste pana la 300 de euro - din care 100 vor reveni localului, relateaza Libertatea.

Orgasm la... 81 de ani. Desi multi dintre noi preferam sa nu ni-i imaginam pe parintii nostri facand sex - cu atat mai putin pe bunici! - iata si exceptia de la regula. Doua surori nonconformiste si-au suprins mama in varsta de 79 de ani cu un cadou mai putin conventional. Fetele i-au facut cadou un vibrator. Femeia a tinut vibratorul in dulap 2 ani de zile, refuzand sa-l foloseasca de frica sa nu se accidenteze. Pana intr-o zi cand si-a facut curaj... Bunicuta de 81 de ani a avut ce povesti la telefon, pasaje ale convorbirii facand furori deja pe internet, scrie Cancan.

Moare daca isi vopseste parul. Necaz. Rachel Dowley, o britanica in varsta de 19 ani, s-a vazut nevoita sa renunte la obiceiul de a-si mai vopsi parul. Tanara a facut o reactie adversa la produsul pe care l-a incercat la domiciliu si a ajuns pe un pat de spital cu fata umflata si plina de pete vinetii, ca si cum ar fi fost batuta. Medicii au avertizat-o pe Rachel sa nu isi mai coloreze parul, pentru ca altfel risca sa moara, potrivit Cancan.